Overleg:Kortstaartkameleons

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
  Kwaliteitsbeoordeling

Feedback naar aanleiding van de Schrijfwedstrijd 2014[brontekst bewerken]

Als winnaar van de schrijfwedstrijd is dit natuurlijk een ijzersterk artikel, met - zoals eerder benoemd - een goede samenhang tussen een heldere beschrijving en mooie, informatieve afbeeldingen. Desalniettemin heeft de jury een tweetal suggesties.1) De paragraaf "Onderlinge verwantschappen" mist bronvermelding, vermoedelijk hoort hier referentie 15 bij. 2) Waardevol zou een paragraaf zijn over de geschiedenis van het onderzoek naar kortstaartkameleons, waardoor de verwijzingen naar enkele mijlpalen en bekende personen in dat onderzoek beter in hun context kunnen worden geplaatst. Josq (overleg) 14 mrt 2015 13:16 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Kortstaartkameleons. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 sep 2017 06:14 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 7 externe link(s) gewijzigd op Kortstaartkameleons. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 feb 2019 19:22 (CET)[reageer]