Overleg:Leidschendam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Aan Gebruiker:Neeelz heb ik de vraag gesteld of hij van plan is het gebrabbel onder het kopje 'geschiedenis' om te vormen tot Nederlandse zinnen. Bob.v.R 31 aug 2006 21:44 (CEST)[reageer]

Een of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Leids11.jpg, die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070228. --E85Bot 1 mrt 2007 02:07 (CET)[reageer]

Hoe heette het dorp aan de Vliet tegenover Veur?[brontekst bewerken]

Het lukt me niet om met zekerheid te achterhalen wat van de 13e eeuw tot 1938 de naam was van het dorp tegenover Veur aan de Vliet.

Het werd zeker niet Veur genoemd; de kaarten en ansichtkaarten van voor 1938 die ik kan vinden noemen het Leidschendam; sommige moderne webpagina's noemen het Stompwijk, maar dat lijkt me een misverstand, want dat komt niet overeen met alle oude bronnen die ik met Google kan vinden, en de kern van Stompwijk ligt ook nu nog verderop in de polder. (Het was wel onderdeel van het ambacht Stompwijk en later de gemeente Stompwijk.)

Wie geeft zekerheid? Rp (overleg) 24 dec 2018 01:26 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Leidschendam. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 26 feb 2020 11:31 (CET)[reageer]