Overleg:Lijst van voetbalscheidsrechters

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo

Eigenlijk staan hier maar weinig bekende scheidsrechters op. Er staat zelfs geen Paul Allaerts op die nu beter aan het fluiten is dan Frank de Bleekere en nu de belgische nummer 1 is op de lijst van scheidsrechters.

Groetjes Dieter

Het staat je geheel vrij er een paar bij te zetten. Steinbach 25 jan 2006 16:52 (CET)[reageer]

Hoe moet ik dit dan doen? EN is dat dan geen vandalisme?

Druk op 'bewerk' bovenaan de pagina, of op een 'bewerk'-link rechts. En nee, dat is geen vandalisme. Vandalisme is als je onzin of niet-relevante dingen toevoegt of zonder reden materiaal weghaalt. Zinnige bewerkingen zijn precies dat - zinnige bewerkingen. En iets waarvoor we je dankbaar zijn. - André Engels 8 feb 2006 10:05 (CET)[reageer]

Deelonderwerp[brontekst bewerken]

Waarom werd de tekst van Dieter JAnnis gewist? Misschien kwamen we via deze weg de daders wel te weten. En als jullie mij niet geloven kijk eens in het belang van Limburg daar stond zelfs een artikel van in dat dit echt gebeurd is!!!

Vriendelijke groeten

Beste gebruiker,
Wanneer je de dader wilt achterhalen van een diefstal, dan doe je maar aangifte bij de politie. Steeds weer dezelfde tekst blijven toevoegen op Wikipedia, terwijl meerdere gebruikers dit terugdraaien en verwijderen, noemen we vandalisme. Dit kan en zal leiden tot een blokkade waardoor je niets meer op Wikipedia kunt aanpassen. Hou er dus alsjeblieft mee op.
Vriendelijke groeten, Erik'80 · 24 sep 2007 13:42 (CEST)[reageer]