Overleg:Maxim Hartman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik mis, tussen het programma overzicht, de tijd dat Maxim op TalkRadio, het huidige business news radio, programma's presenteerde. Dat was voornamelijk zondag morgen vroeg, maar later werd er nog een tweede programma gedaan naar mijn weten. Ik was een trouw luisteraard, waarin Maxim op sublieme wijze een waar gehoorspel neerzette, met vaak "ze hebben mij opgesloten hier" waar hij mee begon en op door borduurde. Gouden periode vond ik dat – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 86.12.12.220 (overleg · bijdragen)

Geboortedatum[brontekst bewerken]

Is de geboortedatum van Maxim wel correct? Hij presenteerde samen met Theo Wesselo Rembo & Rembo. Ik vind het wel heel toevallig dat ze dezelfde geboortedatum hebben.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 85.191.69.188 (overleg · bijdragen)

Ik kan niks vinden dat het anders is. 17 aug 2011 11:26 (CEST). ps. Altijd ondertekenen op een overlegpagina met 4 tidles (~~~~) (shift + knop onder ESC) BVD.
Volgens IMDB is Hartman inderdaad op deze datum geboren: [1]. IMDB heeft het voorzover ik weet zelden fout. Als het fout zit, zal de fout liggen op het lemma van Wesselo. Het kan natuurlijk ook gewoon toeval zijn. CaAl (overleg) 17 aug 2011 11:56 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Maxim Hartman. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 jan 2020 06:28 (CET)[reageer]

Geboorteplaats[brontekst bewerken]

Zie deze wijziging. – Trouw begint een artikel met: "Maxim Hartman (Rotterdam, 1963) is televisiemaker." Maar NRC vermeldt: "Geboren: Delft, 13 augustus 1963". Hier staat: "...groeide Hartman op bij zijn oma en haar vier andere dochters in Delft. Vanaf zijn tiende was hij vaker bij zijn moeder in Rotterdam te vinden (...)." - ErikvanB (overleg) 2 nov 2021 05:16 (CET)[reageer]