Overleg:Megadeth

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 18 mrt 2007 23:23 (CET)[reageer]

Aanpassing[brontekst bewerken]

Amerikaans-Canadees naar Amerikaans verranderd, deze groep is in de VSA opgericht, en heeft niets met Canada te maken.

Ook het hoofdstuk TV vertoningen bijgezet, als extra aanvulling

Warchest bij dicografie toegevoegd

Geschiedenis vanaf 2004[brontekst bewerken]

In de geschiedenis staat vanaf 2004 dit:

Toch zette Mustaine door en in 2004 formeerde hij Megadeth opnieuw met bassist JamesMacDonough, drummer Shawn Drover en gitarist Glen Drover. Met deze nieuwe line-up werd het album The System has Failed opgenomen.

Hier klopt dus helemaal niks van, The System Has Failed zou een solo album worden maar omdat het label waarbij megadeht zat nog 1 album tegoed had heeft hij er een Megadeth album van gemaakt.

James McDonough en de broertjes Drover hebben niks temaken met dit album.

De drummer was Vinnie Colaiuta De bassist Jimmy Lee Sloas En de 2e Gitarist Chris Poland (van KIMB en PSBWB) Dave wist dat er in iedergeval 1 origineel lid op moest komen omdat het anders niet als Megadeth gezien zou worden en vandaar dat Poland er op soleert. Chris is overigens pas erbij gekomen toen het duidelijk was dat het een Megadeth album zou worden.

Kortom verander deze info ff want er klopt dus geen bal van.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 28 aug. 2016 (overleg · bijdragen) Twiggstick

Bijna iedereen kan bijdragen aan Wikipedia en ondanks controles kan het zijn dat er iets niet klopt. Echter 'verander deze info ff' dat gaat hier niet op. Wikipedia is voor en door mensen gemaakt, dus als je het veranderd wilt hebben kun je wachten tot iemand het wellicht wel doet (de kans acht ik klein) of het zelf veranderen, liefst met bron, omdat je al bestaande informatie wijzigt. Ik heb een handleiding/welkomstsjabloon op je overlegpagina gezet. M.v.g. - Inertia6084 - Overleg 28 aug 2016 15:43 (CEST)[reageer]