Overleg:Microsoft Silverlight

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Bij nadelen staat oa: Silverlight is complexer en vooral meer ingeburgerd in de internetgebruiker. De meeste applicaties zijn met Adobe Flash gemaakt, een totale verhuizing van systeem is zeer duur.

Waarschijnlijk wordt er iets bedoeld als 'meer verweven in de (internet) browser'. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.66.225.234 (overleg · bijdragen)

Ik heb de zin maar weggehaald. Voor zover ik weet is Silverlight niet ingebouwd in de browser, maar beschikbaar via plugins. Bedankt voor de melding! Met vriendelijke groet, MrBlueSky 5 jan 2010 14:53 (CET)[reageer]

Silverlight verschillende browsers van verschillende besturingssystemen.[brontekst bewerken]

Over het puntje:

  1. Silverlight werkt op verschillende browsers van verschillende besturingssystemen.

Dit is niet waar, Silverlight werkt alleen echt 100% op Microsoft Windows. Tenzij we het over verschillende versies van Windows hebben, dit lijkt me echter niet aannemelijk.

Voor Linux is er wel een variant van, Moonlight, dit werkt echter in veel gevallen niet goed. Ook op Mac geeft Silvelight heel veel problemen, zover ik heb aangenomen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 93.125.138.49 (overleg · bijdragen)

Je mag dit altijd zelf aanpassen en staven met bronnen, die je zet na een stukje tussen <ref> en </ref>. De verschillende Windowsversies zijn natuurlijk wel allemaal verschillende systemen, maar dan kan er beter staan "Windowssystemen". Pas gerust aan waar nodig. Succes! --MichielDMN 🐘 (overleg) 10 jan 2011 21:17 (CET)[reageer]

Even opgezocht en aangevuld. Bedankt voor de hint. De problemen met Mac kun je beter staven met een bron, "zover ik heb aangenomen" is helaas niet echt een goede bron (sorry). --MichielDMN 🐘 (overleg) 10 jan 2011 21:22 (CET)[reageer]

Ontwikkeling Silverlight[brontekst bewerken]

In het artikel staat: "Silverlight is ontwikkeld onder de codenaam Windows Presentation Foundation/Everywhere, en bevat een subset van het .NET Framework."

Dit wel waar, maar enigszins verwarrend. Misschien is het handig om (net als bij de Engelse versie van de pagina) de naam schuin te drukken zodat duidelijk is dat WPF/Everywhere één naam is? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 89.202.141.172 (overleg · bijdragen)

Marktverlies[brontekst bewerken]

"De introductie was een antwoord op het marktverlies dat Microsoft leed door de stijgende populariteit van Adobe Flash Player." Marktverlies op welk gebied?? De complete MS-winst ging omlaag omdat Flash Player populair werd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 145.35.250.44 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Microsoft Silverlight. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 nov 2019 17:25 (CET)[reageer]

bron waar Silverlight voor nodig is[brontekst bewerken]