Overleg:Moche

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Er gaan nu 2 artikelen onstaan, over de zelfde cultuur.

Mochica cultuur en Moche. Lijkt me niet wenselijk. Hoe kunnen we dit het best oplossen? Vanzetti 22 jan 2006 15:16 (CET)[reageer]

Mij is te weten gekomen dat het woord Mo(u)chica: Komend uit MU ( Lemuria) betekent, en Chimu Afstammingen van MU betekent. Wat ik wel wet is dat er ten zuiden van hun gebied aan de kust er plekken zijn met versteende struiken of kreupelhout waar je stenen pijlpunten kan vinden van zeer goede kwaliteit en vakmanschap. Ik vraag me af wat voor tijd nodig is om hout tot steen te doen veranderen. Want de jagers destijds waren natuurlijk zeer zuinig met hun pijlen, dus de pijlpunt die men vindt zijn in het destijds levend kreupelhout verloren gegaan. Ik heb enkele pijlpunten gevonden toen ik een jongetje was, mijn vader was toen archeoloog in Peru. Helaas ben ik op mijn zeventiende uit Peru weg gegaan. Pablo P. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.169.93.227 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Moche. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 jul 2017 19:47 (CEST)[reageer]