Overleg:National Institute of Standards and Technology

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Sterilisatie[brontekst bewerken]

@Paul B, zou je dan ook AJB de noemenswaardigheid kunnen aantonen nav deze edit van jouw hand. Als die medewerkers noemenswaardig zijn zouden op zijn minst sommigen ervan wel een artikel hebben. De relevantie van de committees zou ook moeten worden aangetoond en tenslotte zou een bron voor de nobelprijzen en waarom dat relevant is ook moeten worden gegeven. Zo niet, dan is verwijdering van die info wel aan de orde natuurlijk. Met vr. gr. --Kalsermar (overleg) 27 sep 2011 16:46 (CEST)[reageer]

Kalsermar, Het aantonen van noemenswaardigheid is niet zomaar iets wat je even doet lijkt me. De personen en comités hebben op en-wiki allemaal linkjes (ik weet dat dat geen aantonen is), de personen hebben daar ook allemaal wel een blauw artikel. Hoe zie je voor je dat aangetoond wordt dat iets of iemand relevant is? En vanwaar hier de vraag (en niet op een willekeurig ander artikel)? Mvg, Bas (o) 27 sep 2011 16:54 (CEST)[reageer]
  • Nobelprijzen: bron is simpel, zie de artikelen van die personen, desnoods op de en-wiki (hier zijn ze wat karig). Hun Nobelprijswaardige werk hebben ze verricht in dienst van dit instituut.
  • Medewerkers: ik zag er zeker drie of vier tussen staan die ik van naam ken (Abramowitz & Stegun, Hartree (is al blauw) en Lanczos). Dat ze hier nog geen artikel hebben is jammer, maar ik vraag me af hoe je de relevantie wilt aantonen anders dan door die namen op te zoeken.
  • Comités: daar kan ik je niet a priori ongelijk geven, er zou moeten worden uitgezocht in hoeverre er niet-NIST-bronnen voorhanden zijn die zich met die comités bezighouden.
Paul B (overleg) 27 sep 2011 17:10 (CEST)[reageer]
(na BWC) Ik had die vraag ook op een ander vergelijkbaar artikel kunnen stellen maar dit artikel viel mij op door de Hotlist en omdat het een VS instantie is en daar liggen mijn interesses. Een losse lijst van personen die noemenswaardig worden gevonden is mijns inziens nooit relevant voor een artikel en zeker niet als het zo'n disproportioneel deel van de inhoud gaat vormen. Ik zie liever zaken als lopende tekst vermeld worden. Heb je een vrij lang artikel dan kan ik een korte lijst met namen wel voorstellen. Hier echter lijken geen van deze namen mij zodanig noemenswaardig en lijken ze slechts hier te staan omdat de vertaler van het artikel ze van de ne:wp heeft overgenomen, mijns inziens zonder kennis van waarom deze personen noemenswaardig zijn. De committees hebben trouwens zelfs op de en:wp op twee na geen blauwe link en ik zie niet hoe een committee ooit op zichzelf een zelfstandig artikel kan worden. Zelfs voor bekendere en grotere organizaties is dat al een hele opgave. Met vr. gr. --Kalsermar (overleg) 27 sep 2011 17:13 (CEST)[reageer]
Nobelprijzen lijken mij inderdaad wel relevant maar dan weer niet de vergelijking met andere overheidsinstellingen. Op de en: praten ze trouwens specifiek over laboratoria.
Relevantie namen aantonen kan door de artikelen aan te maken en daar zou de auteur, indien hij zo'n lijst overneemt van de en:, een verantwoordelijkheid hebben.
Met vr. gr. --Kalsermar (overleg) 27 sep 2011 17:19 (CEST)[reageer]
Op de Engelstalige Wikipedia hadden die comité's allemaal een externe link, maar daar doen wij hier niet aan. Daarom heb ik er interne links van gemaakt. Als het onwaarschijnlijk is dat ze een artikel krijgen kan je er evenuteel ook geen links van maken.
Die medewerkers kan je op EN-wiki desnoods hun artikel bekijken en dan oordelen hoe groot de kans is dat ze hier ook een artikel zullen krijgen i.v.m. relevantie. **Man!agO** 28 sep 2011 13:18 (CEST)[reageer]


Uitleg foto[brontekst bewerken]

Er staat een onderschrift "Het AML gebouw" bij de foto. Maar de tekst rept nergens over AML...

  1. EagleCreekNL – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 46.144.134.200 (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.
Advanced Measurement Laboratory (AML). Kleuske (overleg) 22 feb 2013 15:02 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op National Institute of Standards and Technology. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 jul 2017 02:47 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op National Institute of Standards and Technology. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 9 jun 2019 21:45 (CEST)[reageer]