Overleg:Netlog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Gefeliciteerd met uw gratis reclamepagina op Wikipedia; het is een waar successverhaal! 84.198.246.199 10 sep 2009 20:42 (CEST)[reageer]

Dag nieuwe gebruiker van Wikiepedia, ik ben het helemaal met je eens. Het huidige lemma is veel te enthousiast geschreven. Hoewel het onderwerp volgens mij wel encyclopedisch is, kan het in huidige vorm zo niet blijven staan. We kunnen volgens mij drie dingen doen:
  • het artikel zelf aanpassen naar een wat neutraler versie. Ik heb weinig verstand van de materie, wie weet heb jij er verstand van?
  • een oproepje doen op overleg gewenst. Andere wikipedianen kunnen dan meekijken en -verbeteren
  • het artikel voordragen voor verwijdering vanwege de te wervende tekst. Het artikel krijgt dan twee weken de tijd om door iedereen die dat wil verbeterd te worden. Na die twee weken neemt een moderator de beslissing of het artikel mag blijven.
Ik zou zeggen, voel je vrij en ga je gang! Met vriendelijke groet, Vinvlugt 11 sep 2009 01:49 (CEST)[reageer]
Ik heb het een en ander gesnoeid in de tekst, en dingen anders verwoord. Echt reclame vond ik de oude versie al niet, en nu is het naar mijn mening neutraal genoeg. **Man!agO** 11 sep 2009 10:55 (CEST)[reageer]

De informatie is verouderd. Twoo is intussen overgenomen door Meetic. Ik volg het niet genoeg om het artikel te herschrijven.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 78.23.2.115 (overleg · bijdragen)