Overleg:Omerta (computerspel)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Omerta (MMORPG))

Op een of ander manier is steeds een erg "politiek" geschiedschrijving opgenomen. Deze doet de feiten soms geweld aan.

2.2 laatste alinea hoort als volgt: Een groep binnen Coraggio die het niet eens was met CCF splitste zich af en richtte Inoltre op (in eerste instantie als back-up voor Coraggio). Kort daarna is Coraggio even neer geweest maar werd later (met behulp van Inoltre) opnieuw opgericht. Inoltre heeft uiteindelijk, samen met haar bloods Bertone en Fornarina, een succesvolle aanval gelanceerd op Fumatore en Cafetaria. Dat betekende het einde van de heerschappij van CCF. Inoltre werd de dag daarop door Coraggio neergehaald.


2.7 laatste alinea hoort als volgt: Toen bleef het een tijd stil. Er ontstonden 4 partijen. Onorato/Aquila, Valachi/Respeito, Conoscenze/Lamavera/Sciocchi en Merciless/Vendetta en Triamera. Doordat het zo stil bleef wilde de groep Cono/Sciocchi de versie open gooien. Conoscenze stelde aan Merciless voor Valachi en bloods te gaan schieten. (Een andere groep binnen Cono had echter Valachi dezelfde aanbod gedaan.) Merciless vertrouwde Conoscenze niet omdat er een paar Salvatruca en Fumatore spelers in de familie zaten. Merciless ging niet akkoord en speelde het verhaal door aan Valachi. Sciocchi/Lamavera/Conoscenze besloot om Merciless en bloods aan te vallen. Conoscenze overwon maar had vele schade opgelopen. Valachi/respeito/Onorato en Aquila die besloten daarna de versie in eigen hand te pakken door de restjes van Conoscenze/Sciochi te schieten. De hele versie laf afwachten had Valachi en de anderen vooralsnog beloond.

2.7 eerste alinea hoort als volgt: Op 6 augustus 2007 werden Implicito, Restyle en Milazzo door een zeven tal fams geschoten. Dit naar aanleiding van een war een dag terug, waar IRM Unita van de kaart veegde. De 7 families waren Vedici, Conoscenze, Paranoia, Confianca, Xrated, Osado en Gomorra. Het was een zeer chaotische war. De 7 aanvallende families gingen dood, omdat IRM meer highranks had, toch brachten ze veel schade toe dankzij een slechte tactiek van IRM.

Ingame verloop .nl[brontekst bewerken]

Ik heb de sectie ingame verloop .nl verwijderd omdat dit totaal niet encyclopedisch is. Het zegt nauwelijks iets over het spel, behalve dan hoe een spel op macro-niveau kan verlopen. EdBever 29 jan 2009 11:30 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Omerta (computerspel). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 apr 2020 12:57 (CEST)[reageer]