Overleg:Onafhankelijke olympische atleten op de Olympische Zomerspelen 2012

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Titelwijziging[brontekst bewerken]

Dit artikel zou eigenlijk Onafhankelijke deelnemers aan de Olympische Zomerspelen 2012 moeten heten. Ten eerste is er sprake van een groep individuen die binnen een vastomlijnd kader valt. Namelijk die van sporters die op onafhankelijke basis uitkomen. We spreken ook niet over Albaniër op de Olympische Zomerspelen 2012 maar van Albanië op de Olympische Zomerspelen 2012. Ten tweede is het woord "olympisch" een onnodig dubbele toevoeging. Sporters op de Olympische Spelen zijn natuurlijk altijd olympisch.

Niet doorslaggevend maar wel illustratief

Eigenlijk zijn de enige die ook enkelvoud hanteren onze oosterburen.

Daarnaast hanteren we zelf ook meervoud in een ander vergelijkbaar artikel EvilFreDoverleg 28 jul 2012 07:57 (CEST)[reageer]

Er staat Unabhängige Olympiateilnehmer, dat is gelet op de 1e naamval van het bijvoeglijk naamwoord dus ook meervoud, anders zou er Unabhängiger Olympiateilnehmer hebben gestaan. Als dit artikel wordt hernoemd moeten ook Onafhankelijk olympisch deelnemer, Onafhankelijk paralympisch deelnemer en de oude artikelen worden hernoemd. zo ook de eventuele categorieën. Inmiddels is dit artikel hernoemd maar imo niet correct, zou het niet Onafhankelijke olympische deelnemers aan de Olympische Zomerspelen 2012 moeten zijn? Mexicano (overleg) 28 jul 2012 19:39 (CEST)[reageer]
Mijn Duits is helaas niet goed genoeg, maar Google translate liet me enkelvoud zien dus vandaar. Voor de rest van je commentaar kan ik alleen maar zeggen dat dat de reden was dat ik dit via overleg wenste te doen en niet zelf aan het hernoemen was geslagen. Andere vergelijkbare artikelen (onafhankelijke deelnemers op OS XXXX) zouden dezelfde naamswijziging moeten doorgaan. Maar ik twijfel over de twee die jij noemde, omdat die niet één specifieke groep beschrijven waar dat wel het geval is voor dit artikel. EvilFreDoverleg 28 jul 2012 20:01 (CEST)[reageer]
Het lijkt me - ook voor die twee - een vaste term in het meervoud als ik de interwiki's bekijk. Mexicano (overleg) 28 jul 2012 20:21 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Onafhankelijke olympische atleten op de Olympische Zomerspelen 2012. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 okt 2017 13:20 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Onafhankelijke_olympische_atleten_op_de_Olympische_Zomerspelen_2012 zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 1 dec 2021 06:12 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.