Overleg:Oprah Winfrey

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze tekst mag wat neutraler, want heeft iets teveel weg van een fanpagina.

Het lijkt inderdaad of het zo van een fanpagina gekopieerd is...
ik heb de tekst op google niet kunnen vinden maar knip maar hoor Bemoeial 1 feb 2004 02:22 (CET)[reageer]

Sorry, maar het is zo'n leuk mens. Knip al het overbodige maar weg, want het lijkt inderdaad een fan pagina. Doei!

Volgens mij klopt het ook niet dat ze een naamsverandering heeft ondergaan. Haar ouders wilden haar weliswaar Orpha noemen, maar omdat zij analfabeet waren, hadden ze niet door dat de naam verkeerd gespeld was op de geboorte-akte. Zoiets staat me tenminste bij... :-) Puckly 1 feb 2004 02:53 (CET)[reageer]

Oh, bedankt voor de info. Ja erg he, analfabeet. Maar ja, in die tijd was er nou niet bepaald sprake van geweldige opleiding voor zwarte mensen. Ze waren dan wel geen slaaf meer (voor bijna 100 jaar al niet meer) maar ze werden wel als minderwaardig beschouwd. En daardoor kregen ze veel minder kansen.... Oh! Ik dwaal af. Bedankt en welterusten!

Is dat van Orpha serieus waar? Dat is op zich wel interessante informatie in de context van een Afro-Amerikaanse, wanneer je bekend bent met de bijbelse achtergrond van deze meisjesnaam. Sietske Reageren? 1 feb 2006 15:59 (CET)[reageer]

Het komt wel van een andere site gekopieerd kijk maar eens op http://optimisedpages.nl/oprah Daar staat precies het zelfde. Dus het is wel zo gekopieerd

BELANGRIJK: Oprah gaf in haar eigen show onlangs ZELF aan, dat er wel degelijk een spelfout gemaakt is op het geboortecertificaat. Oprah Winfrey is dus haar ECHTE naam. (bron : http://www.oprah.com/tows/slide/200606/20060602/slide_20060602_350_118.jhtml )

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Oprah_Winfrey zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 24 jan 2022 06:16 (CET)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.