Overleg:Oscar voor beste internationale film

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Over dit artikel[brontekst bewerken]

Deze lijsten zijn niet compleet. Nederland heeft 11 nominaties gehad voor een oscar in het verleden. Daarvoor vind je hier[1] een overzicht.

België heeft ook heel wat meer nominaties gehad. Daarvan hier[2] een overzicht. Daarbij is BenX niet genomineerd voor deze oscar.

Verder word er in het artikel ook het volgende gezegd: "Genoemd is het jaar waarin de film voor de Oscar werd genomineerd (de ceremonie is steeds het jaar daarop)" Wordt hiermee bedoeld dat de oscarnominatie of ceremonie altijd het jaar na de release van de film plaatsvind? Want dat zou niet kloppen. Er zijn al meer films genomineerd geweest die nooit het jaar ervoor uitkwamen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 84.196.27.228 (overleg · bijdragen) 2008-01-24T19:57:07

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Oscar voor beste niet-Engelstalige film. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 24 nov 2019 04:28 (CET)[reageer]