Overleg:Paolo Maldini

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hij brak door in het eerste elftal van de club AC Milan in het seizoen 1984/85 en seizoen 2004/05.

hij breekt 2x in zijn carriere door bij dezelfde club? terwijl hij al die jaren voor die club speelt en een vaste waarde is en voor lange tijd als een van de beste verdedigers ter wereld werd gezien?

Beetje vreemd idd, ik heb het verbeterd.

Een idioot[brontekst bewerken]

Ik weet niet wie deze pagina zo verkracht heeft!? Het is in ieder geval niet serieus te nemen en er klopt geen hout van.. --82.176.203.179 7 jul 2009 09:19 (CEST)[reageer]

Dank voor je alerte melding. Er waren achter elkaar 2 kliedervandalen aan het werk geweest, eentje met een account en eentje anoniem. De terugzetting naar de juiste versie is nu gebeurd. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 7 jul 2009 09:25 (CEST)[reageer]

Hoe haal je het in je hooft om de pagina zo te verkloten

sorry nu is het weer perfect keek net op et verkeerde moment – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.64.177.214 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Paolo Maldini. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 okt 2018 21:46 (CET)[reageer]