Overleg:Praktijkondersteuner

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Verwijderen lijst verpleegkundig specialismen[brontekst bewerken]

Zucht. Onder zwaar protest geef ik bij deze een toelichting voor het verwijderen van een lijst met verpleegkundig specialismen. Dit onder aandrang van goedbedoelende wikipedianen, die blijkbaar gefixeerd zijn op wikiquette, in plaats van zelf even naar een artikel te kijken op inhoud en logica. Vragen of geven om referenties heeft hierbij geen zin, omdat het hier niet om informatie maar om basale logica gaat waarvoor eigenlijk een enkele zin volstaat, zoals die reeds in de samenvattingszinnen gegeven is; of even goed naar het artikel kijken. Maar hopelijk is dit een afdoende toelichting:

  1. Het gegeven lijstje verpleegkundig specialisten is volledig correct.
  2. Maar zoals de naam verpleegkundig specialist al aangeeft zijn dat specialisaties van verpleegkundige.
  3. Het lijstje staat bij het artikel verpleegkundige al gedeeltelijk, en kan daar verder worden aangevuld.
  4. Praktijkondersteuner is één van deze specialisaties, zoals de introductie correct aangeeft.
  5. Je kunt als verpleegkundige altijd een andere specialisatie kiezen, en je daarvoor laten opleiden. Dit is een horizontale ontwikkelmogelijkheid die niet vervolgens verticaal onder één specifieke specialisatie hangt.
  6. Onder één specialisatie andere gelijkaardige specialisaties hangen is onzinnig. Een bouvier vermeld je toch ook onder niet onder chihuahua maar onder hondenrassen.

Voor wie dit nu nog niet snapt raad ik aan de volgende wiki-artikelen door te nemen:

Verder maakt de schrijver van dit artikel de denkfout dat praktijkondersteuner een ander woord is voor 'verpleegkundig specialist' in plaats dat het één van de verpleegkundige specialisaties is. De tegenstrijdigheden in het artikel wat dit betreft, had elk goed lezer kunnen opvallen. Voor de basale wijzigingen op dit gebied zal ik referenties invoegen, zodra ik daar de tijd voor heb. Want helaas heb ik hiermee alweer genoeg tijd verspilt. --Spil 13 dec 2010 12:02 (CET)[reageer]

Bedankt voor uw toelichting. We werken hier allemaal samen en soms is het gewoon nodig iets duidelijk te communiceren naar leken die hier ook met de beste bedoelingen werken. Onbegrip zorgt voor irritaties. Mvg, Fontes 13 dec 2010 12:05 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Praktijkondersteuner. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 sep 2017 08:30 (CEST)[reageer]