Overleg:Smart glass

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste,

Ik heb deze pagina geüpload van dit IP-adres en ben vergeten in te loggen terwijl ik dit heb geüpload. Is het mogelijk om deze pagina toch nog op mijn naam te plaatsen? Wij hebben van school uit de opdracht gekregen om een wikipdia-pagina aan te maken maar vermits deze niet op mijn naam staat (het uploaden van de basis) kan ik dus ook niet bewijzen dat deze geschreven is door mij. Bestaat deze mogelijkheid?

Met vriendelijke groeten Bob Claerhout 13 nov 2009 00:14

Beste Bob Claerhout,
In principe zou u deze vraag beter stellen op de Help:Helpdesk, die wordt door meer mensen gevolgd. Zelf denk ik niet dat er veel te doen is: wanneer iemand oningelogd bijdraagt, wordt slechts het IP-adres geregistreerd, en het is in het systeem niet mofgelijk om bewerkingen die door een IP-adres gedaan zijn, achteraf "op naam van" een geregistreerde gebruiker te zetten. Als dit een statisch IP-adres van thuis is, kunt u wellicht op de gebruikerspagina van BobCl ingelogd verklaren dat u IP zus-en-zo bent, en oningelogd (dus onder IP-nummer) op de gebruikerspagina van dat IP-nummer verklaren dat u gebruiker BobCl bent. Ik heb geen idee of dat in uw geval afdoende is, uiteraard. Maar zoals gezegd: op de Helpdesk heeft u kans op een deskundiger antwoord dan dat van mij. Groet, paul b 13 nov 2009 02:17 (CET)[reageer]
Beste,
Bedankt voor je reactie! Ik probeer het nu via de Help:Helpdesk.
Groeten, Bob – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bob C (overleg · bijdragen) 14 nov 2009 13:50

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Smart glass. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 sep 2017 19:33 (CEST)[reageer]