Overleg:Snotolf

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"De snotolf is een straalvinnige vis uit de familie van snotolven". Dank u voor deze heldere uitleg. Het zal best kloppen hoor, maar het klinkt een beetje als "de hond is een vierbenig dier uit de familie van honden" – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 159.134.94.21 (overleg · bijdragen)

Als je dan op snotolven klikt krijg je ook nog eens meer informatie. En omdat er ook nog meer informatie in het lemma staat, bent U wel erg kritisch. Alle vissen (nee, alle planten en dieren) zijn onderverdeeld in families, en dat is de reden dat het vermeld wordt. Zo heeft Linnaeus het ooit allemaal bedacht en uitgewerkt, dat systeem kunnen we natuurlijk niet overboord gooien omdat sommige namen van specifieke dieren teveel op de familienaam lijken. De hond is trouwens uit de familie der hondachtigen. EdoOverleg 31 mrt 2008 13:18 (CEST)[reageer]
Ontkennen doe ik het niet want ik kan het niet. Echter als iemand die er geen verstand van heeft, zoals ik, dit leest, wat denkt ie dan. U moet schrijven vanuit die gedachte lijkt me. Ja en dat van honden is een grapje. Niet serieus bedoelt. Dank u dat u mij kritisch noemt. Echter is het lezen van een afstand. Ik heb geen binding met het onderwerp en zal daarom eerder verbaasd zijn over bepaalde zaken.