Overleg:Spitsmuizen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Waarom staat in dit artikel niet dat het geen echte muizen zijn? Dat spitsmuizen zelfs niet tot de knaagdieren behoren? Met de zinssnede "kleine, muisachtige dieren" wordt op zijn minst gesuggereerd dat het muisachtigen zijn, en dus knaagdieren. Dit alles na het lezen van het Engelstalige artikel over spitsmuizen waarin dit onderscheid duidelijk naar voren gebracht wordt.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Lpotto (overleg · bijdragen)

Achter de meeste genoemde soorten staat †. Wat betekent dat? Dat ze uitgestorven zijn? Is dat normaal om daarvoor de † te gebruiken? De soort is toch niet doodgegaan of overleden? In elk geval heeft het symbool geen zin als het niet uitgelegd wordt.

al die namen[brontekst bewerken]

waarom staan al die namen er wat heb je eraan?? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.92.70.151 (overleg · bijdragen)

Dat zijn alle verwschillende soorten spitsmuizen. Altijd makkelijk wanneer je iets wilt weten over één speciale soort muis, zoals voor een spreekbeurt. Erik'80 · 18 nov 2010 11:50 (CET)[reageer]