Overleg:Sprimont

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Banneux moet ook bij de dorpen, toch? Limbico (overleg) 29 mei 2012 03:15 (CEST)[reageer]

Herve of Sprimont?[brontekst bewerken]

Als Nederlander ken ik de geschiedenis van Sprimont niet goed, maar er is iets op deze pagina wat me bevreemdt; onder het kopje geschiedenis wordt opeens Herve genoemd. Dit zonder duidelijke uitleg van wat nu de connectie tussen Herve en Sprimont is. Als ik dan bij het artikel van Herve kijk, dan zie ik dezelfde zin. Is de zin misschien gekopieerd uit het andere artikel, zonder nog iets aan te passen? Alvast bedankt voor uw uitleg 82.170.155.46 21 jul 2013 10:04 (CEST)[reageer]

Antwoord op mezelf Glimlach: het sjabloon onderaan het artikel maakt duidelijk dat er 5 Limburgse banken zijn. Herve is een waalse en sprimont de andere waalse. Daarom aangepast, 82.170.155.46 21 jul 2013 10:09 (CEST)[reageer]

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Sprimont zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 24 apr 2022 07:13 (CEST)[reageer]

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.