Overleg:Tatoeage

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Helaas zijn er talrijke zogenaamde 'tattoo artists' die van het beloofde ontwerp een rommeltje maken. Kies een gerenommeerde shop en niet voor de goedkoopste, let op de uitstraling van interieur en houding van het personeel en bekijk het eigen werk op foto's, dus niet alleen in de voorbeeldboeken kijken. Als je binnenloopt moet je een desinfecterend middel al ruiken.

Het lijkt me dat zinnen zoals bovenstaande geen objectiviteit uitstralen zoals deze van Wiki verwacht wordt.

Dat lijkt mij ook. Ik heb het verwijderd, dank u. vels 1 aug 2008 02:54 (CEST)[reageer]

Meridianen.

Is het het stukje over de meridianenleer niet omstreden? Het lijkt me niet echt wetenschappelijk verantwoord. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.46.22.23 (overleg · bijdragen)

Goed opgemerkt. Ik heb het verwijderd. MrBlueSky 24 jun 2009 23:16 (CEST)[reageer]

Fotogalerij[brontekst bewerken]

Een fotogalerij vol met foto's van specifieke soorten van tatoeages en apparatuur voegt aan dit artikel niet zo heel erg veel toe. Dit is een algemeen artikel over het omvattende onderwerp. Zo'n galerij kan bovendien oneindig aangevuld en is dermate aan smaak onderhevig dat het schier onmogelijk is om het iedere bewerker van dit artikel naar de zin te maken. Om die reden heb ik de galerij verwijderde. Foto's die gebruikt zijn in aanvulling op de tekst zelf zijn uiteraard welkom, maar zonder context, los onder het artikel zelf, heeft geen enkele foto enige toegevoegde waarde. Het nut ervan overstijgt alleszins niet de functie die een foto vervuld wanneer geplaatst in een (eventueel nog te schrijven) artikel over hetgeen afgebeeld is in een foto. Ter illustratie: de foto die voor dit artikel werd gebruikt, heeft toegevoegde waarde bij dat artikel, terwijl het bij dit artikel niets zou toevoegen. Allemaal horizonvervuiling dus en voer voor discussies die vermeden kunnen worden. Om toch de nodige visuele ondersteuning te bieden (en bovendien veel omvattender) staat onderaan al een verwijzing naar de onderhavige categorie op Commons. EvilFreD (overleg) 4 apr 2015 20:14 (CEST)[reageer]