Overleg:Therion (band)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Heb zojuist gothic metal gewijzigt in Symphonische metal omdat Therion niet bepaald in het gothic plaatje past. Dat dit vaak wel als gothic af wordt geschreven is meer het mediaverhaal. Tenslotte is voor de media alles gothic als het metal is met melodieuze invloeden. Ik heb overigens even ter toevoeging erbij gezet "met kenmerkende opera invloeden", wellicht had ik het beter in het vakje "Symphonische opera metal" kunnen plaatsen, maar ik denk dat dat geen echt vakje op zich is. Koffie blijft tenslotte ook gewoon koffie, ook al doe je er suiker door. Mocht iemand het niet met mijn opvatting eens zijn verneem ik dat graag. (en dan doel ik niet op die koffie) Tristan 16 apr 2005 05:49 (CEST)[reageer]

Volledige opfristbeurt[brontekst bewerken]

Ik ben op het moment bezig met de pagina van Therion een volledige opfrisbeurt te geven. Voordat ik hier gisteren aan begon stond er één enkele schamel zinnetje weergegeven in de pagina; een beetje beschamend, als je bedenkt dat Therion één van de grootste bands in het symfonische metalgenre is. Ik vond (en vind) het dus tijd op de pagina een flinke beurt te geven. ALs ik klaar ben - ik ben nu ongeveer halverwege - zal de pagina een netjes geordende , uitgebreide biografie hebben!

Tenth Plague 23 aug 2007 14:39 (CEST)[reageer]

Hallo,

Sinds Augustus ben ik bezig geweest mest het compleet maken van Therion. Ik heb het artikel uitgebreid van 2000 bytes tot 20.000 bytes. Het artikel is nu vrij compleet. Veel meer valt er volgens mij niet te zeggen over de band. Op het moment ben ik nog bezig met het aanmaken van enkele artikelen wat betreft de albums, en leden, maar dat heeft op zich niet veel met het artikel Therion te maken - eigenlijk alleen het wegwerken van de rode links. Ik had graag een Review gehad over het artikel; wat kan er nog aan verbeterd worden?

Met vriendelijke groeten,

Tenth Plague 13 nov 2007 19:20 (CET)[reageer]

Het ziet er goed uit. En: beschikt over geluidsfragmenten. Ik weet dat zij iets soepeler zijn met copyright, maar misschien kan je er toch een paar vinden zonder copyright. Emiel 16 nov 2007 15:11 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Therion (band). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 okt 2018 20:17 (CEST)[reageer]