Overleg:Tommy Cooper

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik snap de toevoeging "Dit schokkende fragment werd onlangs exclusief uitgezonden in het programma De 25 Meest Schokkende TV Momenten." niet. Het fragment is al 100 keer uitgezonden in andere programma's. Zo exclusief is het dus niet.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Tommy Cooper. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 27 mrt 2020 09:46 (CET)[reageer]

Why am I doing this?[brontekst bewerken]

Is het bekend wanneer, en in welk optreden, Tommy Cooper plots het volgende zei: Why am I doing this? (nadat hij een vertoning opvoerde die, zoals gewoonlijk, de lachspieren activeerde). Tommy Cooper kampte waarschijnlijk met hetzelfde wrange gevoel waar ook andere performers wel eens door in de knoop kunnen liggen: op het moment van de opvoering is alles O.K. en voelt men zich in de zevende hemel, maar kort daarna komt de twijfel en begint men te piekeren, en vraagt men zich af of zulk gedrag (zo'n amusante vertoning) wel als normaal kan bestempeld worden. Ikzelf ken dat gevoel maar al te goed, en ik vraag mij af of daar een benaming voor bestaat, of misschien... wie weet... een apart Wikipedia artikel. DannyCaes (overleg) 16 sep 2023 13:19 (CEST)[reageer]