Overleg:Wapenkoning

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nederland heeft kennelijk geen Wapenkoning. Maar België dan? 129.125.174.139 31 mei 2007 19:40 (CEST)[reageer]

Dit artikel is een beetje anglocentrisch, om het zo te zeggen. Voor Nederland/België is een wapenkoning het best op te vatten als een categorie heraut, omdat Nederland/België geen wapenkoning als heraldische autoriteit kennen. Misschien verdient het aanbeveling dit artikel te splitsen en de informatie over het ambt in het algemeen onder te brengen bij een (danig uitgebreid) artikel Heraut, en de informatie over het Verenigd Koningkrijk onder te brengen bij College of Arms.

Voor de duidelijkheid: de wapenkoning proclameert tijdens de inhuldiging ín de kerk, de herauten lopen daarvoor even naar buiten (ik heb de beelden nog even bekeken ;) )--129.125.156.49 2 jun 2007 10:42 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Wapenkoning. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 aug 2017 18:48 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wapenkoning. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 25 apr 2019 11:58 (CEST)[reageer]