Overleg:Wereldkampioenschap wegrace 2006

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hé Harm,

Ik zag dat je mijn mooie creatie had weggeflikkerd (toch wel...) en dat je zelf iets had neergezet. Is dat consequentheid-beleid? Ik vond mijn tabel namelijk erg goed (al zeg ik het zelf). Hij was alleen niet erg compleet; moest bijv. nog een legenda bij.
Ik wacht met genoegen je antwoord af.

MVG, Vlag van Nijmegen Maarten (Overleg) © ma 10-7-2006, 23:54u CET

By the way: Er heeft ook nog eens veel werk ingezeten...

Dag Maarten, Je was er behoorlijk snel bij en uit je tekst maak ik op dat je niet blij was met mijn bijdrage. Van "wegflikkeren" is geen sprake, als je er echt nachtrust door verliest kun je de historie terugzetten. En wat dat vele werk betreft ... ik genereer het geheel middels een programma op mijn PC vanuit mijn uitslagen- en standen "database". Jouw oplossing van de landenvlag en de omschrijving boven de races vond ik heel mooi. Het was een eerste aanzet. Laten we het zo afspreken: laat me weten welke layoutwijzigingen je zou willen zien, dan pas ik mijn programmatje zo aan dat het allemaal wordt gecombineerd. mvg, Harm 11 jul 2006 00:17 (CEST)[reageer]
Hoe bedoel je? Ik begrijp niet veel van je verhaal. En van dat wegflikkeren is inderdaad wat overdreven, maar ik was nogal upset. En zoals ik de tabel had gemaakt, zo wil ik het graag blijven zien... Groet, Maarten – (Overleg).
Tja, dat is nou wiki. Je kunt niet eisen dat iemand van jouw bijdragen afblijft. Samen kunnen we er toch ook uit komen? Eigenlijk zijn mijn wijzigingen de volgende: Land van herkomst en merk toegevoegd en totaal aantal punten naar voren gehaald. Is dat nou zo'n probleem? mvg, Harm 11 jul 2006 00:38 (CEST)[reageer]
Ja, in principe wel. Die gegevens staan ook al ergens anders. En je hebt i.p.v. de aantal behaalde punten per race de posities ingevoerd. Dat kan wel, maar ik had toen gekozen voor het aantal punten. Eigenlijk net zoals op de website van MotoGP. En, ook niet onbelangrijk, ik ben degene die het artikel heeft aangemaakt. En je zet er zomaar ongevraagd een tabel neer. Zonder het ook op de overlegpagina te plaatsen bijv. Groet, Maarten.

Di 11-7-2006, 17:45u CET: Wat ben je nou van plan ermee? Afz. Maarten.

(Ik ben zo vrij geweest dit overleg te verplaatsen van mijn persoonlijke overlegpagina naar hier.)
Maarten, je bent blijkbaar nogal gehecht aan jouw werkstuk en denkt het eigendomsrecht ervan op te kunnen eisen. Veel geluk ermee. Ik zal de pagina terugbrengen naar de staat van voor mijn wijziging en ga verder met andere zaken. Als je je mening verandert dan merk ik dat misschien wel. groet, Harm 11 jul 2006 23:28 (CEST)[reageer]

Ben je nou boos op mij? Ik vond het gewoon niet cool dat je zomaar mijn tabel aan de kant zette. Je hebt trouwens ook nog niet eens gezegd waaróm je het hebt gedaan... Misschien begrijp ik het dan. Groet, Maarten.
Boos is het goede woord niet. Ik weet niet hoe lang jij je al bezig houdt met wikipedia, maar ik ben hier al zo'n drie jaar aanwezig. In deze tijd heb ik nogal wat gevallen van menigsverschillen, editwars en meer van die dingen langs zien komen. Ik heb me al snel voorgenomen me hier niet in te mengen. Dus, als jij, of iemand anders, meent zich iets te moeten toe-eigenen dan ga je je gang maar, dan zoek ik wel iets anders. Nee, ik ben dus niet boos, heb alleen geen zin in gedoe.
Waarom ik het heb gedaan? Ik heb de gegevens beschikbaar en jij had de layout gemaakt. Deze twee heb ik dus gecombineerd.
Voor wat betreft de wijzigingen die ik maakte op "jouw" pagina: zoveel verschillen zitten er niet onze beide layouts, enkel wat kolommen anders. Trouwens, "jouw" layout lijkt erg veel op die van de Engelstalige pagina's. Heeft men die misschien van jou overgenomen?
Ondertussen ben ik begonnen de pagina GP wegrace 2005 te vullen. mvg, Harm 12 jul 2006 00:30 (CEST)[reageer]
Nou, daar ben ik blij om. Laten we de discussie sluiten dan. En of de Engelse hem overgenomen heeft? Ik heb gekeken, maar zag niks van een tabel staan. Laat staan dat ze hem letterlijk hebben gekopieërd. By the way: Ik 'loop' nu ruim een jaar rond bij Wikipedia. Dus ik weet ongeveer wel hoe het er hier aan toegaat. 😉
Groet, Maarten
~ Typefouten zijn gratis! © eLine ~