Overleg:Woodstock (muziekfestival)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kan er een wat uitgebreidere NL versie komen van dit artikel? Het komt bij evreweg niet in de burut van de enegelse versie. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 82.172.210.203 (overleg|bijdragen) .

Incorrectheid[brontekst bewerken]

Andere bronnen spreken bij de derde fataliteit over een val vanaf podium / stijgers. (b.v. engelse versie van wikipedia)

Aantallen bezoekers kloppen totaal niet.

Engelstalige site geeft ander aantal bezoekers dan Nederlandstalige wiki – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.46.151.29 (overleg · bijdragen)

Wat betreft de 2 babies, wordt bij andere bronnen gesproken over MISKRAMEN. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 84.87.98.224 (overleg|bijdragen) .

Dit artikel doet vermoeden dat regen tot geweld leidt. Is dat te onderbouwen? 86.82.249.111 4 jun 2008 22:21 (CEST)[reageer]

Aantal bezoekers[brontekst bewerken]

Voor "drie miljoen bezoekers onderweg" is geen bron te vinden. Het is ook niet duidelijk wat dat precies betekent. Dit haal ik weg.

Voor het reele bezoekersaantal bron toegevoegd.

Voorpagina-artikel[brontekst bewerken]

Wat is de reden dat dit artikel vandaag in "Uitgelicht" op de voorpagina moest komen? Ik vind het artikel nog veel te summier om überhaupt een etalage-artikel te zijn. Is het artikel eigenlijk wel in de review geweest? Als dat gebeurd zou zijn, was wel ontdekt dat de eerste bronvermelding al een onbereikbare externe link (404 - Page Not Found) herbergt.... Itsme 15 aug 2010 12:49 (CEST)[reageer]

Dit was gewoon een kwestie van een klein foutje herstellen bij het linken (er stond | waar dit er niet moest staan). Groeten, 4ever(Overleg) 9 mei 2013 20:17 (CEST)[reageer]

Geen baby's geboren[brontekst bewerken]

In tegenstelling wat vermeld staat op de pagina, namelijk dat er 2 babys geboren zouden zijn, zijn er geen baby's geboren op Woodstock festival. Er is onderzoek naar gedaan echter tot op de dag van vandaag is daar geen bewijs voor. Er heeft zich in al die jaren ook nooit iemand gemeld om dat te bevestigen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door [[Gebruiker: | ]] ([[Overleg gebruiker: |overleg]] · bijdragen) 13 nov 2010 15:3762.194.117.221

Titel pagina[brontekst bewerken]

De titel zou Woodstock 1969 moeten zijn. er zijn namelijk meer versies van dit festival geweest en om verwarring te voorkomen zou dit specifiek over de versie uit 1969 van woodstock moeten gaan– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.170.57.164 (overleg · bijdragen) 7 juli 2013 13:40 (CEST) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Woodstock (muziekfestival). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 25 apr 2019 20:24 (CEST)[reageer]