Overleg:Yakuza

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Deze pagina zit vol lelijke taalfouten waardoor een groot deel van de tekst onleesbaar of slecht leesbaar is. De zinsopbouw of woordorde in vele zinnen kloppen niet, de uitdrukkingen klinken letterlijk overgenomen uit het Engels, en sommigen zinnen zijn niet afgemaakt. Ik stel voor dit artikel dusdanig te wijzigen dat de Nederlandse taal meer tot z'n recht komt.

Ik zou het op een vrije dag kunnen doen met veel tijd en geduld, maar ik wil eerst de animo hiervoor peilen door naar andere meningen te vragen.

Ik ken anders zelf weinig over de Japanse taal en cultuur dus ik zal de vertalingen van de termen van de auteur zonder meer als juist moeten aannemen.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Yakuza. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 04:18 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Yakuza. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 sep 2017 02:46 (CEST)[reageer]


Hallo, onder in een soort kolom over verschillende families, staat dat een familie sinds 1915 bestaat, en meer dan een decennium door de politie wordt bestreden (iets in die zin). Zou kunnen dat ze eerste 90 jaar met rust werden gelaten, maar lijkt me haast dat met decennium een eeuw wordt bedoeld, ken de feiten niet, dus leg het maar even voor hier.