Overleg:Zandvliet (plaats)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Aangezien over het dorp Zandvliet (dus niet alleen over de vesting) wordt verteld, is het misschien beter de titel te wijzigen in Zandvliet. Bij Berendrecht-Zandvliet-Lillo staat nog iets over de kerk van Zandvliet, dat kan er dan ook bij.

Of het verhaal over de vesting in een apart artikel Vesting Zandvliet. Wat zal het zijn? Vijverln 13 nov 2004 22:42 (CEST)[reageer]

De titel heette oorspronkelijk Zandvliet, maar heb ik gewijzigd in vesting zandvliet, omdat ik ervanuit ging dat gebruiker:Wikiken de tekst uit het oorspronkelijke artikel heeft gehaald met de bedoeling nog wat te schrijven over de vesting, en niet over de gemeente.
Als ik het mis heb kan de titel weer Zandvliet worden (van mij had de tekst sowieso niet hoeven worden verplaats, maar goed..) - [[Gebruiker:Michiel1972|Michiel]] 13 nov 2004 22:58 (CET)

Graag heb ik ook even aangehaald dat de afkorting BeZaLi uitgevonden is door de media, en geen officiële benaming is voor het district. Vanuit alle raden, zowel districts, jeugd, cultuur en seniorenraad, wordt benadrukt dat de naam van het district Berendrecht Zandvliet Lillo. Daarom heb ik ook de pagina aangepast, maar deze is al terug veranderd. Beetje jammer.

Er zijn heel wat inwoners van dit polder- of noorderdistrict die de afkorting BeZaLi gebruiken, zoals er heel wat Antwerpenaren zijn die hun stad tot A'pen afkorten. Alhoewel ik beide afkortingen afkeur (ik gebruik de volledige naam) kunnen we niet rond de waarheid heen dat niet iedereen even nostalgisch met het verleden van Berendrecht-Zandvliet-Lillo verbonden is. Norbert zeescouts 20 okt 2006 17:13 (CEST)[reageer]

rode puntje op het kaartje staat verkeerd, kan iemand dat aanpassen?

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zandvliet (plaats). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 okt 2017 06:23 (CEST)[reageer]