Overleg:Zelfgenezend vermogen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik heb een NPOV-sjabloon geplaatst, omdat ik twijfel aan de objectiviteit van het artikel. Het klinkt niet als iets dat binnen de reguliere geneeskunde valt, en in dat geval zou op zijn minst gemeld moeten worden dat het begrip niet algemeen geaccepteerd is. "Voor ieder die twijfelt" klinkt zeker niet neutraal! (Als "harde" beta ben ik overigens zelf niet geheel NPOV wat dit soort dingen betreft, daarom graag meningen van anderen).

Pbech 31 jul 2006 22:11 (CEST) ((overleg)[reageer]

Hallo mensen,

Dank voor de feedback. Ben verder gaan kijken en zoeken. Heb de geschiedenis van deze term erbij gezet, en hoe vaak het wordt gebruikt. De betreffende zinssnede inderdaad niet erg objectief. Ik heb hem geschrapt.

Wat over PNI http://www.kuleuven.be/vvap/abstractprijs/Psychoneuroimmunologie.doc

Verder: over het bestaan van het zelfgenezend vermogen: Ik heb een leuke externe link toegevoegd.


Groeten

Ben Meijer

Eerst bewijs dan sjabloon.--Lidewij C J. 6 jan 2008 13:57 (CET)[reageer]

Nee, eerst bewijs, dan sjabloon weg. Maar zolang Thomass niet uitlegt waar hij precies aan twijfelt, heb je het sjabloon terecht verwijderd. Paul B 6 jan 2008 18:54 (CET)[reageer]
Paul dat bedoel ik eigenlijk ook. Ik had de discussie gezien, dat niet zomaar overal, zonder motivatie sjablonen geplakt moeten worden. Ik dacht als ergens aan getwijfeld wordt, er dan naar een bron gevraagd kan worden. Ook is het weer niet de bedoeling om bij elke zin een bron te plaatsen en kan er literatuur aangegeven worden waar de gegevens vandaan zijn. Groet,Lidewij--Lidewij C J. 6 jan 2008 19:10 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Zelfgenezend vermogen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 okt 2017 07:46 (CEST)[reageer]