Overleg gebruiker:212.238.155.174

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Wim Hamhuis,

U bent van harte welkom om op Wikipedia zinvolle bijdragen te leveren.

- Dat was ik ook van plan.

Ik verzoek u echter vriendelijk zich te onthouden van het toevoegen van flauwekul en onzin, dan wel pagina's leeg te maken of te vandaliseren.

- daaraan wil ik mij niet schuldig maken

Wij houden u in de gaten en halen uw geklad direct weg.

Als jullie mij op mijn e-mail adres doorgeven wat ik heb fout gedaan, kunnen jullie mij vragen stellen via mijn email adres wimhamhuis-at-emailme.nu. Geef ook de link door in de e-mail, zodat het gemakkelijk herstelbaar is.


Beste gebruiker,

Na bovenstaand verzoek om op te houden met het toevoegen van onzinnige inhoud voor nieuwe pagina's bent u kennelijk hiermee doorgegaan.

Tsja ik ben nieuw in dit systeem dus probeer maar wat zeg.

Wikipedia is een encyclopedie, en ik verzoek u dan ook zaken met een inhoud toe te voegen die in een encyclopedie thuishoren.

Dat deed ik ook.

Teksten zoals door u toegevoegd zijn dit uitdrukkelijk niet.

Daarmee ben ik het pertinent oneens, er staan nog veel te veel vraagtekens.

als je iemand kent geldt de relatie voor de duur van samenzijn. Het iemand kennen is een relatie hebben met zoiemand. Het IS verwijst het zijn. Hare Krishna zou dit goed vinden, want dat doet die God ook , elke God verwijst het zijn.

Ik heb vrijheid van Godsdienstuiting dit is in Nederland mijn goed recht

Ik hoop van harte dat u bereid bent zich aan te passen, groeten, Elly 30 nov 2003 22:19 (CET)[reageer]

Ik pas mij wel aan maar niet iedereen kent deze functie nog, omdat er bij de trefwoorden "sociale" en "ethisch" destijds vraagtekens stonden (maar dat is gelukkig inmiddels veranderd !) Dat ik blij met deze verandering ben behoef je niet te geloven, maar ik ben het wel.

m.v.g. Wim Hamhuis

ik had hiervan aangifte gedaan,

Ik denk dat er een communicatieprobleem kan zijn omdat misschien meerdere mensen dit IP hebben. Daarom stel ik voor even te zeggen over welke bijdragen het gaat (zowel Wim als Elly) Misschien is het makkelijker om je te registreren ( http://nl.wikipedia.org/w/wiki.phtml?title=Speciaal:Userlogin ), dat kan deze communicatieproblemen vermeden worden. Wilinckx 1 dec 2003 20:59 (CET)[reageer]

Ik heb me wel ingelogd, sta volledig achter mijn bijdrage en heb niemand bedreigd. Ook heb ik geen vandalisme gepleegd, de melding dat ik dat wel gedaan zou hebben, dat was pas onzin, en dat moet verwijderd worden. Ik heb enigzinds onvolledige informatie slechts aangevuld, en wou eventuele onjuiste informatie onmiddelijk herstellen maar ik kon dat toen niet. ik voel mij daardoor nogal beledigd, en het is logisch dat ik dan graag verontschuldigingen wil hebben. Ik heb overigens onvolledige pagina's ook nog gecorrigeerd ook nog. En dus geen vandalisme gepleegd, bijvoorbeeld onzin posten die geen doel treft of lege pagina's maken van volle, dat heb ik dus niet gedaan, ik heb geen informatie van anderen beschadigd en slechts in het systeem gekeken. Ik vond het heel erg dat ik destijds bij de woorden ethiek en sociaal Vraagtekens !! moest vinden. Ik dacht dat dit bekend is voor een goede encyclopedie.


m.v.g. Wim Hamhuis


Zie ook: Overleg gebruiker:Wim Hamhuis --- Prima geen probleem. Ik houd mij wel aan jullie regels !

Het leuke van wiki is, dat het in zekere zin ook jouw regels zijn, d.w.z. als je goede suggesties tot verbetering hebt, en genoeg mensen zijn het ermee eens, dan worden regels uitgebreid, aangepast, enz. Flyingbird 3 dec 2003 22:24 (CET)[reageer]

Kijk dat is de goede spirit ! een encyclopedie zou geen goede encyclopedie zijn als deze niet beantwoord aan de vraag die de gebruikers hebben. Het leuke van deze encyclopedie is, dat deze interactief is en daardoor een mooi geheel vormt. Ik heb de schrijver over virus uitgelegd op zijn overlegpagina wat een hoax is opdat we met zn allen geen zinloze emails versturen. Als dat geen bandbreedte scheelt en minder telefoonkosten..

m.v.g. Wim Hamhuis