Overleg gebruiker:86.95.11.182

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Waarschuwing Waarschuwing - Dit IP-adres is gebruikt voor vandalisme op Wikipedia.
Beste gebruiker, u raadpleegt Wikipedia anoniem, dus uw IP-adres is het enige wat we van u weten. Via dit adres zijn ongewenste bewerkingen gedaan. Doordat IP-adressen of ranges soms opnieuw worden uitgedeeld, kan het zijn dat deze wijzigingen eerder door een ander gedaan zijn. Ook kan het dat u ongelukkigerwijs het adres met een vandaal deelt. In dat geval heten wij u van harte welkom als gebruiker van Wikipedia, voel je vrij en ga je gang!
Maar als u bewust fouten of beledigende opmerkingen in Wikipedia-artikelen plaatste, of bestaande informatie zonder goede reden verwijderde, dan geldt deze waarschuwing: Bij herhaald misbruik wordt dit adres geblokkeerd en kunt u niet meer bewerken. Als er sprake was van ernstig vandalisme kan nu direct al een blokkade zijn gegeven.
Oefenen kan in de zandbak. Oefenen in artikelen kan als vandalisme worden beschouwd. Wikipedia heeft een open filosofie. Iedereen kan informatie toevoegen of wijzigen. Wij nodigen u uit hiervan gebruik te maken. Vandalisme wordt echter verwijderd.
  1. 8 jan 2015 00:59 (CET) Kletsen op pagina Frankie Laine
  2. 9 januari 2015 19:30 (CET) Kletsen op Lijst van landen naar aantal moslims
  3. 12 jan 2015 08:08 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Cuba (land)
  4. 20 feb 2015 09:07 (CET) domme opmerking op Cysteïne
  5. 15 okt 2015 04:15 (CET) onzin op Appeltjesmarkt
    • blok - 1 dag
  6. 23 jan 2016 16:30 (CET) Geknoei in artikel Bathyscaaf
  7. 3 okt 2016 10:29 (CEST) Fijn dat u uw geklieder op pagina Léon Suys zelf ongedaan maakte
  8. 26 mei 2017 15:20 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Nate Dogg
  9. 20 jan 2018 08:36 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Wierook
  10. 29 aug 2020 10:26 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Nederlandse literatuur

The Beatles[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, Bedankt voor uw inzet voor deze encyclopedie.

Ik heb uw bijdrage aan het artikel over The Beatles teruggedraaid. Optreden kan in al haar betekenissen in de voltooid verleden tijd gebruikt worden met (een verbogen vorm van) zijn. In de betekenis zoals het hier gebruikt wordt, is de verbuiging met (een verbogen vorm van) hebben niet fout.

Op Wikipedia-NL hebben we een belangrijke regel, Voel je vrij en ga je gang. Om echter de rust te bewaren en het voor iedereen gezellig te houden, hebben we ook een aantal richtlijnen. Een daarvan is Bij twijfel niet inhalen. Deze richtlijn, vaak aangeduid als BTNI, voorkomt dat er een veelheid aan wijzigingen gedaan wordt die even later weer teruggedraaid worden, louter omdat de een is opgetreden mooier vindt dan heeft opgetreden. In deze gevallen respecteren we de keuze van de eerste die dit geschreven heeft.

Op 13 november heeft u eenzelfde bewerking gedaan in het artikel over Jessye Norman. Die bewerking is toen door een andere collega teruggedraaid, helaas zonder u daar uitleg over te geven.

Blijft u verder vooral bijdragen aan deze encyclopedie.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 17 dec 2014 23:00 (CET)[reageer]

Frankie Laine[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, als je een aanpassing wilt motiveren, dien je dat in de bewerkingssamenvatting te doen en niet in het artikel zelf. Dat leest namelijk niet lekker voor de gebruikers van Wikipedia en ziet er vreemd uit. Sikjes (overleg) 8 jan 2015 01:02 (CET)[reageer]

Verplaatste bewerkingen[brontekst bewerken]

Beste 86.95.11.182,

In het verleden heb je bewerkingen gedaan op pagina's die op een volglijst staan. Ter verbetering van de kwaliteit van Wikipedia zijn de nog niet goedgekeurde artikelen van deze volglijst verplaatst naar de naamruimte van de aanmaker. Als je vindt dat een of meer van deze pagina's wel in de hoofdnaamruimte passen, kan je via deze pagina een verzoek daartoe aan de moderatoren doen.

Met vriendelijke groet, RonnieBot (overleg) 11 sep 2019 07:09 (CEST)[reageer]