Overleg gebruiker:Algont

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Official Wikipedian since:20050412

The bigger the miracle, the smaller the audience.
Sun wearing sunglasses.svg Deze gebruiker is minder actief,
maar komt wel op onregelmatige tijden poolshoogte nemen voor nazorg aan mij bekende artikelen en het opzetten van -op Wikipedia- nog ontbrekende artikelen.
Nuvola apps bug.png
This is a No Smoking area

Naar: Overleg Archief:OA1-OA2-OA3-OA4-OA5


Dierenproject[bewerken]

Beste Algont, tot mijn verrassing kreeg ik van jou een bedankje voor deze bewerking op de overlegpagina van het dierenproject. Ik kende je niet. Heb even gekeken en zie dat we allebei ongeveer even lang een account hebben maar waar jij meteen zeer actief was, duurde het voor mij enkele jaren voor ik dat werd, zodat mijn actieve periode ongeveer begon waar die van jou ongeveer ophield.

Ik vind het natuurlijk prettig als gebruikers laten weten dat ze een bijdrage van me op prijs stellen maar in dit geval schreef ik zo veel dat ik toch wel benieuwd ben wat voor jou de aanleiding was om me te bedanken. Ik ben daar met name benieuwd naar omdat lang niet elke actieve gebruiker op dit project blij is met het dierenproject, met name door de grote hoeveelheid korte artikeltjes, en elk inzicht wat gebruikers er meer precies van vinden, is dus welkom. Ik hoop dus dat je (op deze pagina) ook nog de moeite wilt doen om me te vertellen wat voor jou de aanleiding was me te bedanken voor dat verslag van mijn werkzaamheden en het rapport over de geconstateerde problemen. Met vriendelijke groet, WIKIKLAAS overleg 4 nov 2014 09:15 (CET)

Hallo Wikiklaas, sowieso gezien deze lap tekst, duidelijk, overzichtelijk en ik weet hoeveel research en werk daaraan voorafgaat (zie een van mijn subpagina's), daarom neem ik mijn petje voor je af. Goed gedrag belonen en slecht gedrag negeren gaat hier niet helemaal op. Als we alleen slecht gedrag zouden negeren, zou Wikipedia binnen afzienbare tijd onbruikbaar zijn. Dus een complimentje op zijn tijd moet kunnen.
Soms zijn er ook van die fijne pubers die voor alles wat men toevoegt om een (internet) bron(?) vragen, anders reverten ze je edits weer, maar die bron kan ik niet altijd geven. Met bijna 7 decennia levenservaring zitten veel bronnen op mijn persoonlijke harde schijf.
Ik was er eigenlijk behoorlijk op afgeknapt. Bovendien hebben een aantal mensen van de oude garde, waar ik veel mee mee samenwerkte Wikipedia verlaten o.a. (BesselDekker) of zijn plots uit het leven gerukt (Advance) en nog een aantal niet genoemde fijne collegae.
De laatste tijd Wikipedia toch weer een beetje opgepakt en het virus blijkt nog steeds actief ;)
Hartelijke groeten en veel succes verder met het Dierenproject, het is echt monnikenwerk!
--Nuvola apps bug.pngalgont overleg 7 nov 2014 01:01 (CET)
Dank voor de uitleg. Ik zie het als een groot compliment. WIKIKLAAS overleg 7 nov 2014 18:46 (CET)

Schuimpje[bewerken]

Hallo Algont, zojuist heb ik dit artikel genomineerd voor verwijdering omdat het duidelijk twee verschillende zaken door elkaar haalt. Nu ik even in de geschiedenis duik, vraag ik me af of deze edit daar niet de oorzaak van is? Met vriendelijke groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 16 nov 2014 00:50 (CET)

Hallo LeeGer, ik heb het even opgezocht in mijn boek "gasovengeheimen" uit 1971 en daar wodt duidelijk over schuimpjes en schuimtaart gesproken. Ik heb dat toentertijd zelf vele malen gemaakt (erg lekker met koffie extract). Van de naam merengue hadden we toen nog nooit gehoord.
Misschien is het een optie om het artikel te splitsen of te hernoemen. Ik zou het jammer vinden om het hele artikel te verwijderen.
Ik heb dit receptenboekje nog en zou er eventueel een fotokopie van kunnen maken, mocht je geïnteresseerd zijn.
Mvg, --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 16 nov 2014 01:27 (CET)
Wordt er ook over schuimpjes en schuimtaart gesproken als twee verschillende onderwerpen? Waarbij schuimtaart overigens ook weer iets anders is dan de snoepjes die schuimpjes heten, en de schuimkoeken die ook wel merengue worden genoemd. De fotokopie zou in de discussie eventueel wel kunnen helpen. Groet, Civil Jack of the Netherlands.svgLeeGerCivil Jack of the Netherlands.svg 16 nov 2014 14:30 (CET)
Kom ik vandaag niet meer aan toe, misschien morgen. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 16 nov 2014 17:24 (CET)

Finland van A tot Z[bewerken]

Dag Algont,

ik zie dat je een enorme hoeveelheid gegevens hebt toegevoegd aan het artikel Finland van A tot Z. Mooi werk. Maar ik wil een verzoek doen: Je hebt steeds één of hooguit enkele woordjes per bewerking toegevoegd, met als gevolg een enorme hoeveelheid losse bewerkingen. Je moet weten dat Wikipedia elke afzonderlijk opgeslagen versie bewaart, en dat elke afzonderlijke bewerking door andere mensen beoordeeld wordt. Dat betekent dat alleen al van jouw bijdragen aan dit artikel honderden versies bewaard zijn, en dat ik daarnet honderden versies heb zitten goedkeuren. Totdat ik er maar mee stopte, omdat er geen eind aan kwam.
Het verzoek is om niet bij elk toegevoegd woordje op te slaan. Voeg gerust grote hoeveelheden van dit soort termen in één keer toe. Kijk dan via de knop 'Toon bewerking ter controle' of alles er goed uit ziet en pas het zonodig nog aan. Als alles er dan goed uit ziet, klik je pas op de knop 'Pagina opslaan'. Zie als voorbeeld hoe ik HIER in één bewerking alle artikelen over Åland heb toegevoegd. Vriendelijke groet, Erik Wannee (overleg) 25 nov 2014 23:15 (CET)

@Erik Wannee: Dat wist ik niet, dat alles afzonderlijk wordt bewaard. Ik zal er voortaan rekening mee houden. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 25 nov 2014 23:23 (CET)

Die...[bewerken]

had ik in de zandbak meegenomen. Richard 9 dec 2014 15:04 (CET)

@ Richardw: We hadden een bwc, zodoende ging het ws. mis. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 9 dec 2014 15:14 (CET)
Ah... duidelijk ;) ! Richard 9 dec 2014 15:27 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van veelvoorkomende jongensnamen in het Nederlands taalgebied[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van veelvoorkomende jongensnamen in het Nederlands taalgebied dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20141222 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 23 dec 2014 01:25 (CET)

Pluk de dag[bewerken]

Je had Pluk de dag (gedicht) genomineerd als nuweg met als reden "NE". NE is nooit een reden voor nuweg. Dit had je beter "GZI" (Geen Zinvolle Inhoud) of "onzin" kunnen noemen. Dat zijn wel nuwegredenen. Ik heb het artikel natuurlijk wel verwijderd omdat ik me vooral heb laten lijden door de inhoud. Mbch331 (Overleg) 2 jan 2015 17:18 (CET)

Zeg nooit nooit. We maken een encyclopedie dus... deze inhoud hoorde aan de ontbijttafel, niet in een encyclopedie. Verbazingwekkend dat je daar zo druk over maakt en dit hier moest melden. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 2 jan 2015 17:39 (CET)