Overleg gebruiker:Algont

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Official Wikipedian since:20050412

The bigger the miracle, the smaller the audience.
Sun wearing sunglasses.svg Deze gebruiker is soms minder actief,
maar komt wel op onregelmatige tijden poolshoogte nemen voor nazorg aan mij bekende artikelen en het opzetten van -op Wikipedia- nog ontbrekende artikelen.
Nuvola apps bug.png
This is a No Smoking area

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
it-1 Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice.
Gebruikers naar taal

Naar: Overleg Archief:OA1-OA2-OA3-OA4-OA5


Dank[bewerken]

Dank je wel. Momenteel ben ik weer eens afgehaakt. Vooral vanwege Govert Jan Bach. Helaas. Er is nog veel te doen op het gebied van de kunst.Elly (overleg) 13 mrt 2015 01:22 (CET)

Handtekening...[bewerken]

Vrolijke kleurtjes, maar weinig contrast. Vooral de 'n' is slecht te lezen. Mag ik je verzoeken een wat contrastrijker kleurtje uit te zoeken? Kleuske (overleg) 15 mrt 2015 18:35 (CET)


BNN[bewerken]

Het lemma BNN meldt dat BNN oorspronkelijk de afkorting was van Bart News Network. Wijziging is naar mijn mening niet aan de orde. 

Beide afkortingen zijn juist en verdienen naar mijn mening te worden opgenomen. Er zijn veel meer instituties die hun naam wijzigen met behoud van de oude afkorting (vide NOVIB). Weglating van de oude afkorting in de lijst maakt de oude betekenis onvindbaar (althans ter plaatse) en kan leiden tot misverstanden. De oude betekenis komt immers vaak nog in allerlei vroegere teksten voor. Een actuele betekenis is niet per definities belangrijker dan een historische. Twee of meer homonieme afkortingen in de lijst kunnen natuurlijk ook leiden tot misverstanden, maar daarvoor dient dan het desbetreffende lemma uitsluitsel te kunnen geven. Misschien is het gewenst om met een symbool onderscheid te maken tussen actuele en historische betekenissen. Ojjm (overleg) 19 mrt 2015 18:03 (CET)

Afkortingen[bewerken]

Goedemorgen Algont, op het overleg bij de Lijst van afkortingen heb ik een 'kopje' gestart over de vraag of we wel of geen afgesplitste afkortingenlijsten per vakgebied willen hanteren. Had je dit overleg al gezien? Groeten, Bob.v.R (overleg) 24 mrt 2015 10:33 (CET)