Overleg gebruiker:Algont

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Official Wikipedian since:20050412

Wat ge niet wil dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Sun wearing sunglasses.svg Deze gebruiker is minder actief,
maar komt wel op onregelmatige tijden poolshoogte nemen voor nazorg aan mij bekende artikelen en het opzetten van -op Wikipedia- nog ontbrekende artikelen.
Nuvola apps bug.png
This is a No Smoking area

Naar: Overleg Archief:OA1-OA2-OA3-OA4-OA5


Joepie![bewerken]

Dankjewel voor het aanmaken van een artikel over Richard Clayderman. Ik zag dat je er nog druk aan het werken bent, maar desondanks wil je er toch al voor bedanken! Groetjes, Capaccio Capaccio overleg • 2 nov 2010 15:51 (CET)

Geen dank, graag gedaan. Onbegrijpelijk toch dat NL-WP hem "vergeten" was. Ik vind hem ook zó goed. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 2 nov 2010 16:02 (CET)
Helemaal gelijk, maar er zijn nog wel andere (bekende) personen of "dingen" die nog geen plaats hebben op Wikipedia. De hotlist draagt daaraan bij en is een inspiratiebron voor anderen! Groetjes, Capaccio Capaccio overleg • 2 nov 2010 16:10 (CET)

En nogmaals joepie![bewerken]

Anemone biflora1UME.jpg

Is het te vroeg voor ochtendbezoek? Zo niet of zo wel, in ieder geval van harte gefeliciteerd, en een fijne dag toegewenst! Bessel Dekker 8 nov 2010 10:54 (CET)

Dank je wel! Leuk dat je langs geweest bent. Jammer dat het gebak nog niet klaar was. ;). --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 9 nov 2010 12:02 (CET)

Tweeëneenhalf[bewerken]

Voor de overzichtelijkheid alle reacties van mijn OP naar OP Heureka verplaatst, (daar waar het overleg is begonnen))

Yvonne Kroonenberg[bewerken]

Beste Algont, wat bedoel je precies met "een jaar 'Amerika doen'"? Muijz 12 dec 2010 10:00 (CET)

Wat veel meiden toentertijd gingen doen als tussenstap tussen middelbare school en universiteit, een jaartje Amerika doen was je-van-het!: Bijvoorbeeld diverse korte cursussen, wat rondkijken en de Engelse taal beter onder de knie krijgen en/of een jaartje au pair. 't Is maar net wat ze er zelf van maakten (meestal alleen weggelegd voor diegenen wier ouders goed in de slappe was zaten), anderen moesten gelijk door met vervolgstudie of werk. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 12 dec 2010 13:43 (CET)
OK. Kan ik er dan van maken: bracht een jaar in de Verenigde Staten door? Of verbleef een jaar in de Verenigde Staten? Muijz 12 dec 2010 21:40 (CET)
Tuurlijk, ga gerust je gang als je dat duidelijker vindt. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 13 dec 2010 19:51 (CET)

Schilderkunst[bewerken]

Algont, misschien mogen de artikels Vlaamse barokschilderkunst, Marine (schilderkunst), kabinetstuk en een aantal schilders die ik heb toegevoegd zie mijn bijdrages), een plaats krijgen in het portaal. Of zijn ze er al? Groet Paul Hermans 15 dec 2010 12:06 (CET)

Ik ga er naar kijken, lijken me goede artikelen bij. Ik zal je op mijn volglijst zetten, kan ik het beter bijhouden. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 16 dec 2010 14:48 (CET)
Dank voor je waardering en groet Paul Hermans 16 dec 2010 20:06 (CET)
Algont, er zijn bedenkingen over de inhoud van het artikel over Eleonore Carlier, volgens het artikel een minnares van Peter Paul Rubens. Weet jij van haar bestaan? Paul Hermans 21 dec 2010 08:46 (CET)
Paul, ik kan niets over haar vinden (behalve dan i.v.m. Wikipedia en mirrors daarvan), én, dat er iemand van die naam op Facebook staat. Het is dus niet ondenkbaar dat de anonieme toevoeging op Rubens' artikel een vorm van cyberpesten zou kunnen zijn (juist omdat het bij Rubens staat). Ik zeg dit uiteraard met de nodige terughoudendheid. Persoonlijk zou ik geen artikel onder deze naam -geïllustreerd met dit schilderij erbij- maken. Hopend heb je wat aan deze informatie. Veel succes. Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 21 dec 2010 14:03 (CET)
Ik ga het op de verwijderlijst zetten om daar reacties van andere wikipedianen af te wachten. Groet Paul Hermans 21 dec 2010 16:03 (CET)
Ik heb nog een paar schilders toegevoegd. Groet Paul Hermans (overleg) 1 apr 2011 08:15 (CEST)
Dank je, dat was dus geen 1-aprilgrap! Mvg. --Nuvola apps bug.pngalgont overleg 2 apr 2011 13:22 (CEST)

Wikipedia:Café Exact[bewerken]

Beste Algont, omdat je interesses hebt op deelgebieden van de exacte wetenschappen wil ik je graag uitnodigen in Café Exact! Café Exact is een nieuwe overlegruimte voor mensen zoals jij, die enige deskundigheid hebben op het gebied van de exacte wetenschappen. Dit café is bedoeld als samenvoeging van diverse andere café's op dit gebied. Door verschillende disciplines bij elkaar te brengen is het de bedoeling een synergie van kennis en ervaring te creëren. Ik zie uit naar jouw discussiebijdragen, vragen, suggesties en antwoorden, die jij vanuit jouw kennis en kunde kunt doen! Vriendelijke groet, Josq (overleg) 7 jan 2011 13:38 (CET)

Meniscuslens[bewerken]

Beste Algont,

U bent een van de weinige mede-bijdragers aan het artikel Meniscuslens. Bovendien dateert uw laatste bijdrage van 19 juni 2006, dus zeven jaar geleden. Mag ik u in verband daarmee wijzen op deze vraag? Reacties graag aldaar, dus niet hier. » HHahn (overleg) 1 nov 2011 19:46 (CET)

Overleg:Transport International de Marchandises par la Route[bewerken]

Algont, kan ik net als bovenstaande persoon een beroep op je geheugen doen? Heb je hier nog een mening over? Ooit heb je aan dit artikel bijgedragen. Vriendelijke groet, --Legenda kopalnia.svg Davv69 overleg 27 nov 2012 17:56 (CET)

GlimlachGlimlach[bewerken]

Fijn je weer terug te zien! MoiraMoira overleg 4 apr 2013 11:10 (CEST)

Bosje[bewerken]

Beste, ik heb je lemma bosje hernoemd naar bosje (buurtschap) voor een dp. --Natuur12 (overleg) 23 mei 2013 19:28 (CEST)

In Wikipedia in het Spaans[bewerken]

Klik alstublieft hier. Bedankt.Gustavo Parker (overleg) 24 jul 2013 09:56 (CEST)

=== Het antwoord === In het Nederlands Hallo weer. Over uw antwoord, denkt u ik repond goed? U me praktisch gritasteis of me levantasteis stem via dit medium, weet u niet dat Wikipedia verbiedt dat manier om andere gebruikers praten? Ik werd aangevallen door zijn reactive en u vertelde me dat ga uit de buurt van Wikipedia in het Nederlands door niet kennen van de taal, Ik heb in mijn eerste antwoord dat ik verontschuldig me voor omleidingen en omleidingen in Korean ik het geschapen veel eerder. Bovendien, u hebt verwijderd mijn antwoord op zijn overlegpagina, dat is ook verboden, uw transfer is niet geldig. Wat zegt u, maar ik wil een klacht indienen door uw agressief reageren, omdat ik moet niet toestaan dat een dergelijke behandeling en ik verdienen respect.

=== La respuesta === In het Spaans Hola de nuevo. Sobre tu respuesta, ¿crées que repondéis bien? ¿Me levantásteis la voz o prácticamente me gritásteis a través de este medio, ¿no sabes que Wikipedia prohibe dirigirse así a otros usuarios? Me atacásteis con tu respuesta y me dijo que vaya de Wikipedia en holandés por no saber el idioma, en mi primera respuesta me disculpo por crear las redirecciones y las redirecciones en coreano las creé antes de que me enviéis el primer mensaje. Además, borraste mi respuesta de tu página de discusión, algo que también está prohibido, el traslado es inválido. Disculpádme, pero yo voy a quejarme por tu respuesta agresiva, porque no debo permitir el maltrato y merezco respeto.

Als er fouten corrigeren u dit in de tekst in het Nederlands. Hartelijke groeten.

http://es.wikipedia.org/wiki/Usuario_discusi%C3%B3n:Jcb Hier] kunt u lezen mijn boodschap Ook in Wikipedia in het Spaans. Het bericht weergeven.Gustavo Parker (overleg) 7 sep 2013 01:52 (CEST)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Algont, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:30 (CET)

Beoordelingsnominatie Lijst van voornamen[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Lijst van voornamen dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140227 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 feb 2014 01:22 (CET)

Beoordelingsnominatie Andrea Dotti[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Andrea Dotti dat is genomineerd door Tekstman. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140410 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 11 apr 2014 02:01 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kika Mol[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kika Mol dat is genomineerd door Peter b. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140716 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 jul 2014 02:01 (CEST)