Overleg gebruiker:Bart Versieck

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Nuvola apps error.png Vertrokken Deze gebruiker heeft Wikipedia (voorgoed) verlaten.
laatste bijdragen

Solidair met Akandunzio, GraafStatler en andere goed bedoelende gebruikers die hier monddood worden gemaakt door lullers!!!

Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan is dit mogelijk een door meer personen gebruikt IP-adres en is de waarschuwing voor een ander bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 14 jan 2015 23:09 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen

--->Overleg gebruiker:Bart Versieck/Overleghead

Trespassers will be prosecuted
Dit is de overlegpagina van gebruiker Bart Versieck, a.k.a. "Uw nederige dienaar Bart".

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

Blok[bewerken]

Je bent er al eens eerder op gewezen dat dit een ongewenste bewerking is. Ik heb je daarom voor een week geblokkeerd. RONN ° overleg 21 mrt 2015 16:31 (CET)

Ze kunnen hier allemaal stikken en de pot op (met jou natuurlijk op kop!!!), want ik heb ErikvanB juist GEHOLPEN met die bewerking die verre van vandalisme is, want hij had ook iets van die automatische robot teruggedraaid aangezien zijn eigen vraag daar zelfs na TIEN dagen nog niet eens afgehandeld was, en als ik daar die "noarchive" niet had bijgezet, dan zou de eerstvolgende keer dat die robot daar langs kwam dat opnieuw ONTERECHT gearchiveerd hebben, en als er NU geen enkele moderator uw belachelijke en overijverige actie meteen terugdraait, dan zal ik u eens desysoppen: let maar goed op (dit is géén dreigement, doch wel een aankondiging). Bart Versieck (overleg) 21 mrt 2015 20:40 (CET) ping ERikvanB
Ter info: ik heb hier een uitgebreidere toelichting gegeven. RONN ° overleg 21 mrt 2015 22:26 (CET)
Erik vond het zélf juist zéér behulpzaam van mij dat ik dat deed, en ik kon niet voorzien dat u dat niet lang daarna zou afhandelen: wat zouden jullie gedaan hebben als die bot opnieuw volledig onterecht véél te snel had gearchiveerd amper een uur later bv., want ik wou enkel maar een onterechte handeling herstellen/ongedaan maken, en dan zitten schermen met een Arbcomuitspraak is net hetzelfde als bewezen mensenmensensmokkelaars vrijlaten omwille van procedurefouten: je mag niet handelen naar de letter, doch je moet dat doen naar de geest van de wet, en die Arbcomuitspraak kan me dan ook gestolen worden in zulke gevallen, zeker als Wikiklaas toegeeft dat wat ik deed juist een verbetering was, dus dan zou ze eigenlijk per definitie niet meer van toepassing mogen zijn, of Erik moet dan ook geblokkeerd worden voor zijn terugdraaiing: ik ben kwaad. Bart Versieck (overleg) 22 mrt 2015 12:14 (CET)
Sterkte Bart, de blokkering was idd onterecht, maar ja, als je een keer een slechte naam hebt dan raak je die hier nooit meer kwijt, wat dat betreft kun je nog beter iets verkeerds doen in de echte wereld. Peter b (overleg) 22 mrt 2015 12:24 (CET)
Dankuwel, en zeker ook voor uw VOLLEDIG TERECHTE aanmerking op die niet-uitgevoerde deblokkade: er zijn hier een aantal moderatoren die absoluut een desysop van mij mogen verwachten, met een zekere "Ronn" op kop, en nu durft creatieve moderator Josq zijn nek ook niet uit te steken: de regel "VJVG" (="Voel Je Vrij en ga je Gang") is plots niet meer van toepassing als je hier "de boter gefret hebt" (mooie Vlaamse uitdrukking). Bart Versieck (overleg) 22 mrt 2015 12:30 (CET)
Ik geloof niet dat Ronn nu de slechtste moderator is, fouten maken we allemaal, zelfs jij Bart. Peter b (overleg) 22 mrt 2015 12:31 (CET)
Ja, dat is waar, maar er zijn ook uitzonderingen op regels die diezelfde regels bevestigen, en dit is overduidelijk een schoolvoorbeeld daarvan, maar geen enkele moderator die dat inziet (of is het "in WIL zien"???), want als je iemand helpt met die toevoeging van "noarchive", wat resulteert in een blok van een week, dan zou ik me als moderator toch wel afvragen waar ik mee bezig ben, en ZELFS ONTSLAG NEMEN. Bart Versieck (overleg) 22 mrt 2015 12:38 (CET)
Het terugzetten van de tekst is geen probleem. Het probleem was de code <!-- noarchive -->. Terwijl je ook een reactie had kunnen plaatsen dat je de tekst teruggeplaatst had en waarom. Daarmee was voor de bot ook duidelijk dat hij er af moet blijven (datum laatste reactie telt). Mbch331 (Overleg) 22 mrt 2015 12:42 (CET)
Ja, maar als je die code plaatst, zal hij het niet meer archiveren totdat een mod het afhandelt, vandaar dat ik dat dan ook deed, weet u. Bart Versieck (overleg) 22 mrt 2015 22:50 (CET)