Overleg gebruiker:Bart Versieck

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

--->Overleg gebruiker:Bart Versieck/Overleghead

Trespassers will be prosecuted
Dit is de overlegpagina van gebruiker Bart Versieck, a.k.a. "Uw nederige dienaar Bart".

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

Blokkade[bewerken]

Geachte Bart Versieck, ik heb u geblokkeerd voor een periode van 1 week vanwege een overtreding van de Arbcomuitspraak die voor u geldt. De wijziging die het betrof was deze wijziging op uw overlegpagina, waar u eerdere reactie van iemand anders bewerkt. U kunt hieronder over uw blokkade discussiëren. Het zal vast al wel duidelijk zijn dat zaken die hier niets toe doen als misbruik van de overlegpagina zal worden gezien en zal resulteren in het opschorten van uw bewerkingsrechten op deze overlegpagina. PS: Ik had per ongeluk eerst de overlegpagina meegeblokkeerd en dit naderhand aangepast. Met vriendelijke groet, Wiki13 overleg 17 sep 2014 23:40 (CEST)

Ik vind het ongelooflijk ironisch dat u de héél tijdelijke goede verstandhouding die in het betreffend kopje ten toon werd gespreid zo graag de kop in wil drukken, want u dreigde daarvoor ook al met een blokkade, en ik heb enkel maar een rode link aangepast voor de goede orde, hoor. Bart Versieck (overleg) 17 sep 2014 23:43 (CEST)
Er is niks ironisch aan. Hiervoor waarschuwde ik u voor persoonlijke aanvallen, ditmaal heb ik daadwerkelijk geblokkeerd vanwege overtreding van de arbcomuitspraak. Overigens biedt de uitspraak geen ruimte voor kleine wijzigingen, aangezien er duidelijk staat bij de uitspraak: "Bij elke overtreding hiervan, hoe gering ook, dient een blokkade te worden opgelegd ter lengte van één week, zonder toepassing van de verhogingsregel". --Wiki13 overleg 17 sep 2014 23:48 (CEST)
Wil u me geloven dat ik me ditmaal absoluut van géén kwaad bewust was (zeker omdat dit op mijn eigen OP is, nota bene), laat staan dat ik bewust een overtreding beging (ik dacht zelfs dat u nog een positieve reactie geplaatst had in het vorige kopje, toen ik een bericht kreeg)? Bart Versieck (overleg) 17 sep 2014 23:55 (CEST)
Wiki13 is nog heeeeeel mild geweest met die ene week. Had het van mij afgehangen, dan had je niet meer naar hier hoeven terug te komen. - Capaccio Capaccio overleg • 18 sep 2014 09:44 (CEST)
Goed lezen is blijkbaar niet aan jou besteed helaas, en het was me al lang (over) duidelijk (geworden) dat jij mij hier zoekt, plus "Ga altijd uit van iemands goede wil", in combinatie met "Voel je vrij, en ga je gang" is dus evenmin aan jou besteed, waarvan akte bij deze. Bart Versieck (overleg) 28 sep 2014 02:22 (CEST)
Als dit zo zou zijn, maak je misbruik van een uitspraak van de arbitragecommissie om iemand te straffen voor een ander vergrijp, namelijk de persoonlijke aanvallen en scheldpartijen. Ik denk dat de encyclopedie er niet mee gediend is om deze uitspraken van de arbitragecommissie op die manier uit te voeren. Akadunzio (overleg) 21 sep 2014 10:52 (CEST)
Inderdaad, absoluut ja: zo is het maar net, want Capaccio is dus van plan om misbruik te maken van zijn knopjes, zeker aangezien ik dit niet met opzet of opzettelijk deed, en de ArbCom in zijn uitspraak ook rept over het feit dat daar géén langere blokkade op mag staan dan die week => ik citeer letterlijk: "Had het van mij afgehangen, dan had je niet meer naar hier hoeven terug te komen." => weg met die moderator! Bart Versieck (overleg) 28 sep 2014 02:22 (CEST)