Overleg gebruiker:Bart Versieck

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Pictogram voting comment.svg Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan is dit mogelijk een door meer personen gebruikt IP-adres en is de waarschuwing voor een ander bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 14 jan 2015 23:09 (CET) Ongewenste bewerking op pagina Wikipedia:Verzoekpagina voor moderatoren/Artikel verplaatsen

--->Overleg gebruiker:Bart Versieck/Overleghead

Trespassers will be prosecuted
Dit is de overlegpagina van gebruiker Bart Versieck, a.k.a. "Uw nederige dienaar Bart".

Vorige berichten: verplaatst naar het archief =>

Galapagoseilanden[bewerken]

Hej Bart! Ook met het gewijzigde kopje is het m.i. een willekeurig rijtje. Er zijn jammer genoeg veel meer bedreigde natuurfenomenen / -gebieden. Op de drie pagina's in kwestie staat het complement van dit lijstje evenmin. Wat mij betreft kan het gewoon achterwege blijven. Richard 22 feb 2015 20:04 (CET)

Goed: volledig juist! Bart Versieck (overleg) 22 feb 2015 23:40 (CET)
Top! Wikiklaas had het al verwijderd voor je dit antwoord gegeven had overigens. Richard 23 feb 2015 13:02 (CET)
Ja: dat zag ik, typisch voor onze overijverige moderator. ;) :) Bart Versieck (overleg) 24 feb 2015 03:40 (CET)