Overleg gebruiker:Bartelet

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Bartelet, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.688 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Wereldtoiletdag[brontekst bewerken]

Hallo Bartelet, ik heb je artikel Wereldtoiletdag ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Kleuske (overleg) 22 jan 2014 17:20 (CET)[reageer]

Toevoeging aan het artikel Toilet[brontekst bewerken]

Hallo Bartelet,

Deze toevoeging aan het artikel Toilet vond ik op zichzelf aardig, maar ik heb hem toch ongedaan gemaakt, vooral met het oog op de term verzieking en wp:POV. Bijkomend punt was het invoegen van Externe links in lopende tekst, wat op de Nederlandse Wikipedia nooit gedaan wordt. Als deze links encyclopedische informatie of steun voor je bewering bevatten, dan kun je ze wel opnemen als bronvermelding. Elders in het artikel kun je zien hoe dit gedaan wordt. Je kunt jezelf werk besparen door boven het artikel te klikken op Geschiedenis en mijn versie ongedaan te maken en van daaruit toe te werken naar een tekst die voldoet aan de eisen die Wikipedia stelt. Vragen kun je kwijt bij de Helpdesk. Dat ik de toevoeging wel aardig vond, zegt overigens niets over de mening van collega-Wikipedianen. Het lijkt me heel goed mogelijk dat anderen dit als wp:Linkspam en wp:Reclame zullen zien. Met vriendelijke groet — bertux 22 jan 2014 17:39 (CET)[reageer]