Overleg gebruiker:Brimz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Ik doe even niet meer mee.
Ik heb er geen lol meer in om onderdeel te zijn van een groep (lees de gemeenschap) die het niet meer voor elkaar kan krijgen de encyclopedie te vrijwaren van individuen als J, de W's, B, T en andere (pret)letters, die hun eigen principes en morele waarden veel belangrijker schijnen te vinden dan het neutraal delen van alle kennis. Het vertrek van de vele vrijwilligers, waaronder het verlies van zeven moderatoren in enkele weken tijd en al het ge-eikel daaromheen, maakt me boos en verdrietig. Het is zo jammer dat de goeden moeten leiden onder het juk van hen die het verkloten, zonder dat ze dat door al hun principiële gekloot zelf doorhebben. Maar het is vooral jammer dat de goedwillende vrijwilliger niet hiertegen beschermd kan worden. Dat maakt dat ik er even geen zin meer in heb. Groet aan allen, waarmee ik de afgelopen zes jaar met veel plezier heb samengewerkt.
Brimz (overleg) 1 nov 2013 15:23 (CET)

Beoordelingsnominatie Pokémon (anime)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Pokémon (anime) dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20131204 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 dec 2013 01:08 (CET)

Sterrendag[bewerken]

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Brimz, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:34 (CET)

Ter informatie[bewerken]

Zie hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 11 jul 2014 16:27 (CEST)

Beste Brimz, de Arbitragecommissie heeft besloten het verzoek Herziening beperkende maatregelen Brimz en Annabel in behandeling te nemen. De Arbitragecommissie, 17 jul 2014 08:00 (CEST)