Overleg gebruiker:Brimz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Beoordelingsnominatie Pokémon (anime)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Pokémon (anime) dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20131204 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 dec 2013 01:08 (CET)

Sterrendag[bewerken]

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Brimz, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:34 (CET)

Ter informatie[bewerken]

Zie hier. Groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 11 jul 2014 16:27 (CEST)

Beste Brimz, de Arbitragecommissie heeft besloten het verzoek Herziening beperkende maatregelen Brimz en Annabel in behandeling te nemen. De Arbitragecommissie, 17 jul 2014 08:00 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Brimz,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Herziening beperkende maatregelen Brimz en Annabel waarin ook uw naam genoemd is.

De Arbitragecommissie, 27 aug 2014 20:59 (CEST)

Banier[bewerken]

Daar heb je wel een punt Glimlachende smiley. En laat je door ettertjes zoals Peter b niet de lol van het meewerken afpakken, eigenlijk bedoel ik het meestal wel goed. Peter b (overleg) 29 aug 2014 14:22 (CEST)

Moi Peter. Ondanks dat je het misschien niet altijd met mij eens bent, schaar ik je niet onder wat jij ettertjes noemt. Dat vind ik mensen die hun eigen ego boven het belang van Wikipedia stellen. Volgens mij stel jij over het algemeen het belang van de encyclopedie boven je eigen belang. Dat je daarbij wat brommerig overkomt vind ik jammer, maar daarmee heb jij meer jezelf te pakken dan mij. Groet Brimz (overleg) 6 sep 2014 10:30 (CEST)

Aanpassing[bewerken]

OK, dit is idd. wel een goede oplossing en wellicht beter dan wat ik ervan had gemaakt. En zeker fijner dan wanneer iemand maar botweg alles revert. Welkom terug trouwens nog. De Wikischim (overleg) 6 sep 2014 10:15 (CEST)

Dank je. Brimz (overleg) 6 sep 2014 10:26 (CEST)

Wist je dat?[bewerken]

Beste Brimz,

Bij deze willen wij u vriendelijk uitnodigen mee te werken aan het project Wist je dat?, dat tot doel heeft de hoofdpagina iedere dag van 5 weetjes te voorzien. Meer uitleg staat beschreven op onze projectpagina. Mocht u vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren! Met vriendelijke groet, Capaccio Capaccio overleg • en Taketa (overleg) 8 sep 2014 17:49 (CEST)

Bedankt[bewerken]

Voor bewerkingen als deze: [1]. Dat was inderdaad een tamelijk tendentieus en op punten onjuist stukje, gebaseerd op een bron die het ook al niet helemaal begrepen had. Groet, Paul B (overleg) 13 sep 2014 21:53 (CEST)

"Glazen bol"[bewerken]

Volgens mij heb je geen idee waar je het over hebt, het album is namelijk al uitgelekt. De uitgebrachte singles zijn trouwens geen lekken maar zijn gewoon officieel gereleased. Een glazen bol is gebaseerd op geruchten, dit zijn geen geruchten. Ik vraag me af of je dit ook ongedaan zou maken mocht iemand anders het toegevoegd hebben. WOLF LΔMBERT WLM / 14 sep 2014 16:28 (CEST)

Beste Brimz, als je ergens informatie verwijderd omdat het kristallen bol-informatie zou betreffen, denk je dan ook niet dat het beter en ook wenselijk is om eerst te controleren of het een en ander daadwerkelijk té speculatief is om te handhaven? Vriendelijke groet, EvilFreD (overleg) 14 sep 2014 16:51 (CEST)
Een encyclopedie beschrijft de feiten. Als er staat dat een album op 22 september 2014 werd uitgebracht, dan is dat apert onjuist. Je kan dan twee dingen doen, of het herschrijven, of rücksichtslos verwijderen. Ik koos voor het laatste, maar beide antwoorden zijn mogelijk naar mijn mening. M.vr.gr. Brimz (overleg) 14 sep 2014 18:25 (CEST)
Je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat de encyclopedie geen onjuistheden dient te bevatten. Het ging mij hier echter in eerste instantie om het glazen bol-gehalte. Dat was namelijk ook de reden die je opgaf in de bewerkingssamenvatting. Van een album dat over 8 dagen uitkomt, kan je redelijkerwijs aannemen dat deze reeds aangekondigd is en van een band met enige populariteit is dát reeds een encyclopedisch feit. Daarom vond ik, ten aanzien van de kristallen bol, in dit specifieke geval rücksichtlos verwijderen de minst goede keuze. EvilFreD (overleg) 14 sep 2014 19:56 (CEST)
Als het een datum ergens over een jaar zou zijn, dan zouden we het zonder meer met elkaar eens zijn geweest. Ergens in die periode tussen een jaar en nu valt de beslissing om de tekst te laten staan en eventueel aan te passen kennelijk voor jou wat eerder dan voor mij. Laten we elkaar daarover niet in de haren vliegen, maar accepteren dat het zo is. M.vr.gr. Brimz (overleg) 14 sep 2014 21:11 (CEST)

Oh fijn[bewerken]

Gaan we weer beginnen achternazitten ja? Ik hoop dat je begrijpt dat ik dit meer dan zat ben. Je zou op z'n minst dat stemvoorstel ook naar het stemlokaal kunnen verplaatsen, maar nee. WOLF LΔMBERT WLM / 21 sep 2014 19:23 (CEST)

Dag WOLF LΔMBERT, Brimz zit je niet achterna maar ziet iets dat niet daar thuishoort en legt dat kort uit hier. Iets uitgebreider dan: De mededelingenlijst is niet bedoeld om hulp te vragen bij iets afmaken maar om een melding te doen enkel. Je kunt beter dus een berichtje dat je hulp nodig hebt in de Kroeg plaatsen. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 21 sep 2014 19:47 (CEST)
(na bwc)WP:Mededelingen staat op mijn volglijst. Als daar oneigenlijk gebruik van wordt gemaakt, dan beroep ik mij op mijn recht om dat aan te passen. Maar je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt; ik wil die stempagina nog wel even bekijken, zeker omdat je het als een "serieus" voorstel wegzet. M.vr.gr. Brimz (overleg) 21 sep 2014 19:50 (CEST)