Overleg gebruiker:Cesar de la Juanos

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met verscheidene accounts en IP-adressen doorgaan met diverse ongewenste handelingen die een betrouwbare opbouw van de encyclopedie schaden en tevens personen buiten wikipedia beschadigen alsmede juridische dreiging, zijn onderstaande hiervoor gebruikte accounts en recent IP-adres geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via bewerkingenonderzoeken alsmede uitgevoerde checkuserprocedures.

Deze gebruiker kan niet meer bijdragen aan de encyclopedie omdat er geen enkele intentie tot zinvol bijdragen te bespeuren is. Diens enige bewerkingen hebben tot resultaat dat de encyclopedie schade wordt toegebracht middels het importeren van problemen buiten Wikipedia.

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 9 apr 2014 20:54 knoeien op Overleg Wikipedia:Overlegpagina (verhaspeling van een tekst middels overtreding huisregels Wikipedia) (Label: Misbruikfilter: Leeghalen)
  2. 9 apr 2014 20:56 knoeien op Overleg Wikipedia:Overlegpagina (Nieuw kopje aangemaakt: verhaspeling van een tekst middels overtreding huisregels Wikipedia)
  3. 9 apr 2014 21:02 (CEST) Ongewenste bewerking op pagina Overleg Wikipedia:Overlegpagina
    • blok - Onbepaald ivm sokpopmisbruik

Op basis van een zogenaamde ducktest is vastgesteld dat u een en dezelfde persoon bent als Overleg gebruiker:Jvkc.stema. Weliswaar is dit checkusermatig niet vastgesteld, was uw bewerkingspatroon voldoende om over te gaan tot een blokkade voor onbepaalde tijd conform de richtlijnen voor moderatoren. Aangezien uw hoofdaccount op dit moment al geblokkeerd is en niet vanwege sokpopmisbruik kunt u geen gebruik maken van de ontsnappingsclausule. Dit account zal ook niet niet meer vrijgegeven worden. Mocht u niet eens zijn met deze beslissing kunt u zich wenden tot de arbitragecommissie via arbcom-nl-at-wikimedia.nl. Mbch331 (Overleg) 9 apr 2014 23:17 (CEST)[reageer]