Overleg gebruiker:Ekko-utrecht

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruikersnaam is niet toegestaan op Wikipedia en is daarom voor onbepaalde tijd buiten gebruik genomen.
blokkeerlogboekbijdragenverwijderde bijdragen

Ongewenste gebruikersnaam
Naam organisatie

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen (toelichting: Naam organisatie). Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Waarom verwijder je alle wikilinks uit het artikel Le Guess Who? ? Dit is niet de bedoeling, wikilinks zijn er om navigatie tussen artikelen mogelijk te maken. mvg, Michielderoo (overleg) 18 mei 2016 23:05 (CEST)[reageer]

Hoi Michielderoo, het is mijn doel juist om de pagina mooi te maken en actueel te maken. De informatie is erg gedateerd/incompleet en vele links zijn rood (dus geen geldige links). Ik ben groot fan van Le Guess Who? festival en vond het niet kunnen dat de pagina er zo beroerd bij staat. Begrijp me dus niet verkeerd, ik ben de boel niet aan het saboteren! Jammer dat ik het werk nu niet kan afmaken op de pagina, omdat ik geblokkeerd ben. Groet, Kees.

Ja, dat snap ik wel. Maar er is een verschil tussen goede intenties en goed werk ;-). Het mooi maken van de pagina is geen doel op zichzelf, de informatie actueel en compleet maken wel. Dat wikilinks rood zijn is op zich geen probleem, rode links verwijzen naar pagina's die nog niet aangemaakt zijn en worden als het goed is op den duur blauw. De rode links kunnen dus gewoon blijven staan, tenzij er geen enkele kans is dat die ooit blauw worden. Blauwe links verwijderen doen we sowieso nooit, tenzij ze naar het verkeerde onderwerp verwijzen. Anders zou de navigatie tussen de pagina's onderling vervallen.
Overigens ben je geblokkeerd omdat het niet is toegestaan om als gebruikersnaam de naam van een organisatie te gebruiken. Je kunt dus wel een andere, neutrale gebruikersnaam aanmaken. Het is dan wel aan te raden je even te verdiepen in het wel en wee van Wikipedia en hoe we hier werken. Sjabloon:Hola is meestal een goed begin. mvg, Michielderoo (overleg) 19 mei 2016 14:05 (CEST)[reageer]

Dank voor de uitleg, is helder zo! Ik was ook nog van plan om de al bestaande links (blauwe) er terug in te zetten, maar eerst wilde ik dat alle informatie klopt. Omdat ik zelf geen account heb, had ik de inloggevens van EKKO gevraagd. Nu is EKKO de dupe van mijn falen, dat is wel jammer. Maar goed om te weten voor vervolg. Ik zal een persoonlijk account aanmaken en de pagina updaten, links erin zetten. Nadat ik de Wiki-regels heb doorgelezen :)