Overleg gebruiker:Exalance

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen en hiermee zich voordoen als meerdere identiteiten bij het bepleiten van zijn bewerkingen (zie hier) en dat met een sokpop op het moment dat het hoofdaccount geblokkerd was, zoals vastgesteld bij onderzoek door checkuser, zijn de volgende accounts voor onbepaalde tijd geblokkeerd:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten, en zich beperken tot constructief neutraal en inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. De hoofdaccount heeft hiertoe een niet meegeblokkeerde mail- en overlegpaginafunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten via nieuwe IP-adressen of accounts komt deze mogelijkheid te vervallen.

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 9 mrt 2015 15:33 (CET) POV-pushing/BWO in artikel Hygieia
  2. 9 mrt 2015 16:07 (CET) Nogmaals.
  3. 9 mrt 2015 16:25 (CET) voortzetten bewerkingsoorlog op pagina Hygieia
  4. 9 mrt 2015 16:30 (CET) andermans overleg verwijderen op een verzoekpagina Overige
  5. 9 mrt 2015 16:32 (CET) anoniem een blokverzoek over "gebruikers" plaatsen op Regblok
  6. 9 mrt 2015 16:44 (CET) Ongewenste bewerking in dossier op pagina Overleg gebruiker:Exalance
  7. 9 mrt 2015 16:54 (CET) Verwijderen dossier op eigen OP
  8. 9 mrt 2015 16:56 (CET) Nogmaals
    • blok - 1 dag

In mijn archiefpagina kunt u oude gesprekken terugvinden.

Archiveren[brontekst bewerken]

Ik heb je even geholpen met het archiveren. Ik heb de laatste versie gepakt voordat je een hele lap tekst verwijderde. Daar heb ik op bewerken geklikt en alle tekst gekopieerd. Daarna ben ik naar je archief gegaan en heb daar op bewerken geklikt en alles daar geplakt. Als je nieuwe kopjes wil archiveren, doe je grotendeels hetzelfde. Je klikt hier op bewerken, selecteert de tekst die je wilt archiveren en drukt op CTRL-X (knippen). Dan sla je de pagina op. Daarna ga je naar je archief, klikt daar op bewerken, gaat naar de onderkant van het bewerkingsvenster, onder de reeds bestaande tekst en drukt op CTRL-V (plakken) en dan sla je die pagina op. En dan heb je weer een stuk tekst gearchiveerd. Mbch331 (Overleg) 4 apr 2015 16:16 (CEST)[reageer]

Uitstekend, dank je wel. Zó komen we verder!

Groet, Exalance (overleg) 4 apr 2015 17:00 (CEST)Exalance[reageer]

Vertrokken
Deze gebruiker heeft Wikipedia (voorgoed) verlaten.

Verzoek verwijdering discussie[brontekst bewerken]

Beste beheerders van Wikipedia,

In 2015 ben ik helaas verwikkeld geraakt in een pittige discussie omtrent de regels voor het bewerken van artikelen. Ik ben toen van Wikipedia afgegaan

Helaas nu twee jaar later worden ik en mijn familie gechanteerd met de inhoud van deze content, aanwezig op drie websites. Deze persoon, die geen binding heeft mer Wikipedia, citeert slechts een paar zinnen en laat de context van de discussie achterwege. Hoewel wij al acht jaar last hebbeb van deze persoon, is het de politie nog niet gelukt effectieve maatregelen te nemen. Ook een uitspraak van de kantonrechter wordt door deze persoon aantoonbaar genegeerd.

Niemand heeft baat bij deze discussie en was alleen relevant voor mensen die hetzelfde probleem hadden als ik. Ik betreur natuurlijk dat dit zo uit de hand moest lopen, maar het raakt nu de privésfeer en daar trek ik de grens.

Ik wil u daarom vriendelijk vragen of het mogelijk is deze content te wissen, zodat mensen die mij zoeken op Google hier niet meer terecht komen. Google zelf kan niets voor mij betekenen. Zij verwijze mij naar u.

Ik hoop dat u mij terwille wil zijn. De content vindt u op mijn overlegpagina. Het gaat om deze links: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Evil_berry/archief9 https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Mbch331/Archief/mrt_2015 https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Het_Verleden/Archief/2015-03

Ik hoop op een positieve reactie.

Hoogachtend,

Drs. M. Beumer

Exalance (overleg) 25 okt 2017 17:47 (CEST)[reageer]