Overleg gebruiker:Fontes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Archief


Hoi Fontes,

Vermoedelijk niet, maar loopt de coaching van Gebruiker:Arjan Groters nog? De coaching staat namelijk nog in de lijst op Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie; indien de coaching niet meer loopt zou het verplaatst kunnen worden naar Wikipedia:Coachingsprogramma/Projectorganisatie/Coaching afgerond.

Vr gr, netraaM12 feb 2015 00:25 (CET)[reageer]

Aan mijn kant is er geen zending of ontvangst wat betreft coaching dus: nee, dit loopt niet (meer). :-) Mvg, Fontes 17 feb 2015 11:48 (CET)[reageer]

Oranienburg_concentratiekamp[brontekst bewerken]

Beste mijnheer/mevrouw Fontes,

Ik was op zoek naar informatie over concentratiekamp Oranienburg en kwam uw naam tegen bij de lijst met bewerkers, vandaar dit bericht. Op de site http://nl.wikipedia.org/wiki/Oranienburg_%28concentratiekamp%29 staat dat het kamp gesloten is in 1934, *en* dat het tijdens het begin van de tweede wereldoorlog als concentratiekamp gebruikt werd. Mijn grootvader heeft in Oranienburg gezeten en dat moet zo rond 1942 zijn geweest. Heeft u enig idee waar meer informatie te krijgen is over de periode na 1934? ( buiten de links op de pagina zelf )

Met vriendelijke groeten, Ed Kapitein. ( ed apenstaartje kapitein punt org

Beste Ed,
Mijn wijziging betrof puur het verwijderen van verborgen reclame voor een slechte kopie van Wikipedia. Ik heb dus geen idee.

Mvg,
Fontes 26 mei 2015 12:25 (CEST)[reageer]

Peter Paul de Vries[brontekst bewerken]

Beste Fontes, je had een opmerking over neutraliteit geplaatst bij dit artikel. Wil je nog eens naar het artikel kijken. Ik heb e.e.a. aangepast Zandcee (overleg) 12 dec 2015 10:16 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Aids in Afrika[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Aids in Afrika. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20180712 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 13 jul 2018 02:04 (CEST)[reageer]

Wat aardig ...[brontekst bewerken]

... om jou hier weer eens te zien. Ik hoop dat alles goed met je is. Groet, Wutsje 1 dec 2023 00:10 (CET)[reageer]

Ha Wutsje,
Jazeker, alles wel hier, bij jou hopelijk ook. Nooit echt weg, enkel het vechten tegen de bierkaai wat zat. Spreken is zilver, zwijgen is goud.

Mvg,
Fontes 8 jan 2024 15:57 (CET)[reageer]