Overleg gebruiker:Galenkamp

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met verscheidene accounts en IP-adressen doorgaan met diverse ongewenste handelingen zoals betwiste wijzigingen in de encyclopedie blijven plaatsen en het doen voorkomen dat dit verschillende gebruikers zijn maar ook bronmanipulatie, selectief brongebruik, plaatsen van onjuiste informatie, plagiaat, auteursrechtenschendingen, het opvoeren van niet bestaande publicaties alsmede plaatsen van auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen en zaken terugplaatsen met diverse accounts ondanks de ongewenstheid ervan of het ontbreken van consensus zijn onderstaande hiervoor gebruikte accounts en IP-adressen geblokkeerd op 10 mei 2013 en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via een uitgebreid bewerkingenonderzoek met daaraan gekoppeld een uitgevoerde checkuser. Deze zaken zijn hier te vinden:

Gebruiker kon indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus enkel werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en zich beperken tot neutraal inhoudelijk constructief bijdragen aan de encyclopedie. De hoofdaccount, Ouddorp had daartoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegpaginafunctie. Na moderatorafhandeling hiervan werd een blokkade van een jaar opgelegd. Bij doorgaan met de genoemde detrimentale activiteiten zou de de ontsnappingsclausule komen te vervallen. Op 14 mei 2014 werd gebruik gemaakt van de ontsnappingsclausule via Ouddorp en werd daarbij een blokkade van een jaar tot 14 mei 2015 opgelegd.

Vanaf 2 juni 2014 t/m 12 augustus 2014 vond echter een door checkuser vastgestelde blokontduiking plaats via

Gebruiker werd opnieuw voor onbepaalde tijd geblokkeerd conform de reglementen en kan zich desgewenst wenden tot de Arbitragecommissie

Op 19 augustus 2014 werd doorgegaan met de ongewenste activiteiten (herplaatsen van eerder verwijderde auteursrechtenschendende artikelen alsmede plaatsen van nieuwe met auteursrechtenschending). Dit werd later zelftoegeven door betrokkene waarbij geen enkel inzicht bleek in de ernst van de zaken en is geblokkeerd op basis van een duck test:

Van 13 t/m 21 november 2014 werd wederom de blokkade ontdoken via een met uitgebreide bewerkingsvergelijking vastgestelde sokpop wederom op basis van de duck test:

Van 26 november 2014 t/m 17 februari 2015 werd wederom de blokkade ontdoken via volgend werk-IP en daaraan via checkuser vastgesteld bijbehorend account:

Het kunnen bewerken vanaf de werkplek is nu beëindigd en de nieuwe account geblokkeerd.

Hallo Galenkamp, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.154.640 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Auteursrechten[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste Galenkamp, hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel Reinier Kok aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen uit een andere bron. Tevens was dit artikel al eerder gelijkaardig aangemaakt en na beoordeling om die reden verwijderd na een evaluatieperiode. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u namelijk een groot risico auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden verwijderd. Wilt u alsnog een artikel over dit onderwerp aanmaken, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur of rechthebbende bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat door de copyright disclaimer onderaan uw eigen webpagina aan te vullen met de tekst "teksten beschikbaar onder CC-BY-SA/GFDL".

Een andere optie is het versturen van e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar OTRS, via het mailadres permissions-nl-at-wikimedia.org. Gebruikt u hiervoor bij voorkeur onze standaardtekst voor vrijgaven: meer informatie hierover vindt u op deze helppagina. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bron het gaat. Herschrijven van de tekst geniet echter de voorkeur daar teksten uit andere bronnen meestal niet voor een encyclopedie bedoeld zijn en dus niet de juiste opzet hebben. Teksten op Wikipedia horen altijd neutraal geschreven te zijn. Reclameuitingen, recensies of teksten die één bepaalde mening vertolken zijn per definitie ongeschikt voor Wikipedia. Zo'n tekst kan dus alsnog ongeschikt zijn en verwijderd worden, ook na vrijgave via bovengenoemde procedure. Een nieuw geschreven tekst voor Wikipedia past daarnaast bijna altijd beter qua stijl en opbouw dan vrijgegeven teksten.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

MoiraMoira overleg 19 aug 2014 12:47 (CEST)[reageer]

Precies hetzelfde gold voor Joseph Alleine. Ook dat artikel is dientengevolge direct verwijderd. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 12:53 (CEST)[reageer]
En ook Willem Cornelis Lamain was een redelijk identieke herplaatsing van een reeds eerder in verband met auteursrechtenschending verwijderd artikel. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 12:55 (CEST)[reageer]
Ook Piet Dorsman met doorverwijzing Pieter Jan Dorsman leed aan hetzelfde euvel. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 12:58 (CEST)[reageer]
Ook Youcef Nadarkhani is verwijderd; hier herplaatste u de identieke inleiding van een reeds beoordeeld en na evaluatie verwijderd artikel. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 13:02 (CEST)[reageer]
Ook Jan Willem Stikkers is verwijderd. Ook hier herplaatste u een artikel dat reeds was beoordeeld en als auteursrechtenschendend was verwijderd. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 13:06 (CEST)[reageer]
En Strooidakkerk (Paarl) blijkt ook gewoon een nieuwe auteursrechtenschending te zijn. Hier heeft u hele delen van de genoemde website vrij letterlijk zitten vertalen. Ik zie nu dat u een reïncarnatie bent van iemand die om dit soort zaken hier niet meer mee kan doen ook. MoiraMoira overleg 19 aug 2014 17:32 (CEST)[reageer]