Overleg gebruiker:gpvos

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
nieuw bericht – new message – neue Mitteilung – nouvelle communicationarchieven

Message moved here from Amharic Wikipedia[bewerken]

ወደ አማርኛ ውክፔድያ እንኳን ደህና መጡ! ይህንን am:ውክፔዲያ (ዊኪ) ፕሮጀክት ማሻሻልና ማዘጋጀት ደስ እንደሚያስኝዎ ተስፋ አለኝ። እነዚህ ገጾች በተለይ ይጠቅሞታል።

ምንም ጊዜ ስለ ማንኛውም ጉዳይ ጥያቄ ካለዎት፣ በእኔ ወይም በሌላ መጋቢ ውይይት ገጽ ላይ ከመጠየቅ አይቆጠቡ!


     Welcome to Amharic Wikipedia! I hope you enjoy improving and editing this Wikipedia project. These pages are especially useful for those who are literate in Amharic. However, even experienced Wikipedians who don't know any Amharic have helped out with other things, like 'Interwikis' and updating images from Commons, etc. So don't be afraid to improve the wiki any way you can! Remember, someone else can always come later and fix any changes you make that are not perfect.


You can set your own language for the interface at am:Special:Preferences. Just scroll in the box where it says 'am - አማርኛ' until you see your language, then click the ይቆጠብ (save) button at the bottom!


Feel free to use our Sandbox to make test edits. If you want to talk with other members in general, for now you can use the Village pump. Sign your name on any Talk pages by just typing '~~~~' (four tildes) at the end of your message.


If you have any questions about anything, don't hesitate to ask on my or another administrator's Talk page. Happy editing! With regards,

-- ፈቃደ (ውይይት) 13:50, 26 ጁን 2011 (UTC)

Verwijderingsnominatie Able and Baker[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Able and Baker dat is genomineerd door CaAl. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20110804 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 5 aug 2011 02:08 (CEST)

Fazanteneiland[bewerken]

Beste Gpvos, hoe kom je erbij dat Fazanteneiland zijn naam ontleent aan een foutieve Spaanse vertaling van de Franse naam (jouw wijziging)?
Met vriendelijke groet, Notum-sit (overleg) 29 sep 2011 17:55 (CEST)

Ik heb dat, voorzover ik me herinner, van een Wikipedia in een andere taal overgenomen. Er staat nu op de Spaanse versie van deze pagina dat het om een foutieve vertaling van het Gallisch gaat (dus niet het Frans). Waarschijnlijk heb ik het van een eerdere versie van die pagina. — gpvos 2 okt 2011 23:55 (CEST)
En inderdaad, op die datum stond er ook daar dat het om het Frans ging. Blijkbaar is dat daar sindsdien gekorrigeerd. — gpvos 2 okt 2011 23:58 (CEST)

Verwijderingsnominatie Weberbuurt[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Weberbuurt dat is genomineerd door Carsrac. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111118 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 nov 2011 01:06 (CET)

Terpentijn bevat hars en terpentijnolie[bewerken]

Hallo Gpvos,

In uw artikel over terpentijn stelt u terpentijn gelijk aan terpentijnolie. Het is echter precieser om te zeggen dat terpentijn terpentijnolie bevat. Terpentijn is de hars colofonium opgelost in etherische olie. Wordt de terpentijn gedestilleerd dan krijg je terpentijnolie en de hars colofonium.

"Terpentijn is een balsem. Een balsem is een hars opgelost in etherische oliën. Een balsem komt van nature in bepaalde planten voor. Bij terpentijn is de hars colofonium dat is opgelost in terpentijnolie. Terpentijn komt voor in naaldbomen vooral in de pinus en larix soorten. Elke soort boom levert een speciale kwaliteit. De terpentijn wordt uit de boom gewonnen door deze tot op het cambium aan te snijden. De terpentijn wordt in bakjes opgevangen. Terpentijn noemt men ook wel “dikke terpentijn” of “ Venetiaanse terpentijn”. Ook kan de Latijnse naam “Terebinthia veneta” gebruikt worden. In het Oudnederlands komt men de naam terebint tegen voor terpentijnboom. Wordt de terpentijn gedestilleerd dan krijg je terpentijnolie en colofonium. Het colofonium, de hars, wordt in zuivere vorm o.a. gebruikt voor het maken van vernis. Bij verwarming ontleedt het in o.a. abitinezuur. Terpentijnolie bestaat voornamelijk uit terpenen. Terpenen zijn onverzadigde verbindingen en nemen daarom gemakkelijk zuurstof uit de lucht op en worden dan vast. Ze “drogen” dus in de verf. Terpentijnolie wordt daarom gebruikt als verdunner voor lijnolieverven. Het voorvoegsel “gom” bij bijvoorbeeld gomterpentijn komt uit het Amerikaans. Men kauwde op stukjes hars, dat werd later ons kauwgum. De kleur van ruwe terpentijn kan door bleken helder worden. Dit wordt aangeduid met letters; “B” is donker, “X” zeer licht en “WW” is waterwit. Kienolie is terpentijnolie uit de wortels van pijnbomen verkregen."

Overgenomen uit de catalogus van Labshop.nl (http://www.labshop.nl/html/COMPLETE%20CATALOGUS1.pdf)

Verwijderingsnominatie Monterverdi (spoorwegen)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Monterverdi (spoorwegen) dat is genomineerd door ErikvanB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111205 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 6 dec 2011 01:02 (CET)

Verwijderingsnominatie Wikipedia:NeTTies 13 oktober 2005[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wikipedia:NeTTies 13 oktober 2005. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20111218 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 dec 2011 01:15 (CET)

Olland[bewerken]

I.v.m. aanmaken dp heb ik een uwer pagina's aangepast. Vriendelijke groet, Maasje ? 27 dec 2011 19:22 (CET)

Robot status for your robot at svwiki_p[bewerken]

Hello! The bot status for your bot sv:User:Gpvosbot at the swedish Wikipedia has been revoked due to inactivity. This is for security reasons. If/when you activate your bot again, please drop a note to anyone of our bureaucrats or at Wikipedia:Robotansökan and the robot status will be restored. --MagnusA (overleg) 2 mei 2012 06:38 (CEST)

Bot status @ it.wiki[bewerken]

Dear Gpvos, your Gpvosbot had no edits on it.wiki for last 12 months. If you have objections, please answer on my talk, otherwise your bot will be deflagged in 7 days. Best regards, --Gnumarcoo (overleg) 14 mei 2012 17:01 (CEST)

Primaire levensbehoeften.[bewerken]

Ik waardeer de poging, maar ik vrees dat je hier mis schiet. Sociaal contact, bijvoorbeeld, is een primaire levensbehoefte, maar beslist geen "goed" in de economische zin van het woord. Kleuske (overleg) 26 jul 2012 16:04 (CEST)

Je hebt een punt. Ik zal geen bezwaar maken tegen verwijdering. Aanleiding voor de doorverwijzing was de link vanaf GRIP, waar het zo te zien wel over goederen gaat waar de ekonomische theorieën op doelen. — gpvos 26 jul 2012 16:23 (CEST)

Beoordelingsnominatie Hundsrück[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Hundsrück dat is genomineerd door Maiella. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121221 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 22 dec 2012 01:12 (CET)

Beoordelingsnominatie 06-05 de film[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om 06-05 de film dat is genomineerd door Handige Harrie. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130401 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 apr 2013 02:07 (CEST)

Bot retirement[bewerken]

Hi,

I'm a french wikipedian and I noted that your bot fr:User:Gpvosbot hasn't edited the french Wikipedia for more than two years now, I have suggested to remove its bot status.

I you whish to comment on my proposal, I kindly suggest you do so here.

Regards, Bub's (overleg) 1 jun 2013 15:00 (CEST)

Beoordelingsnominatie Wittenberg (busstation)[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Wittenberg (busstation) dat is genomineerd door VanBuren. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130618 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 jun 2013 02:05 (CEST)

Late redding[bewerken]

Beste Gpvos, ik ben acht jaar te laat, maar ik heb je bijdrage toch nog weten te redden. Knipoog Hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 21 jun 2013 05:34 (CEST)

Samenvoeging[bewerken]

Op 3 juli 2013 is de, door jou gestarte, pagina Lijst van verschillen in versnummering tussen Bijbelvertalingen genomineerd voor samenvoeging met Lijst van afwijkende nummering van Bijbelverzen. Kan je daar alsjeblieft naar kijken en de pagina's samenvoegen, eventueel in samenwerking met Gebruiker:Handige Harrie, die de andere pagina gestart heeft? Bedankt alvast! Jvhertum (overleg) 28 sep 2013 10:36 (CEST)

Moet maar eens gebeuren. Vanmiddag zal ik eens kijken. Handige Harrie (overleg) 28 sep 2013 10:51 (CEST)
Dank je! Jvhertum (overleg) 28 sep 2013 11:55 (CEST)
Het is geen kleine klus, en zowel dit als volgend weekend heb ik er denk ik geen tijd voor om me er in te verdiepen. Maar ik zal er een oogje op houden, en als Harrie wil overleggen, ben ik beschikbaar. — gpvos 28 sep 2013 12:01 (CEST)
Er is al een stukje gebeurd. Handige Harrie (overleg) 28 sep 2013 23:47 (CEST)
Uitgevoerd Uitgevoerd Handige Harrie (overleg) 29 sep 2013 13:04 (CEST)

Retrait du groupe bot pour Gpvosbot / Bot flag removal for Gpvosbot[bewerken]

Bonjour Gpvos,

J’ai constaté que ton bot Gpvosbot n’a pas fait de modification sur FR:Wikipédia depuis de nombreux mois et j'ai proposé de le retirer de ce groupe. Si tu souhaites commenter cette décision, merci de te rendre ici. Sans réponse de ta part le flag devrait être retiré dans un mois. Merci pour les contributions de ton bot à la Wikipédia en français.

Bonne continuation. Bub's (overleg) 2 dec 2013 18:08 (CET)

Hi Gpvos,

I noted that your bot Gpvosbot hasn’t altered FR:Wikipédia for months and I have suggested to remove it’s bot flag. I you whish to comment on that proposal, please go there to do so (you can write in English). By default the flag should be removed in a month. Thank you for your bot's contribution to the French Wikipédia.

Best regards, Bub's (overleg) 2 dec 2013 18:08 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken]

Hallo Gpvos, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine 18 jan 2014 06:46 (CET)


(From Meta) emailadrs[bewerken]

Beste GPVOS: Heeft u voor mij het emailadres waarmee ik berichten kan sturen aan de checkusers? Bij voorbaat dank. Cumulus 12:50, 3 July 2009 (UTC)

(From Meta) A barnstar for you![bewerken]

This barnstar is given to you for your help with the 2011 fundraiser translation.

Hi! I just want to thank you and give you this barnstar for your help with the translation of the 2011 fundraiser! The fundraiser was the best we ever had, both in terms of the amount we collected and in terms of number of translations. We couldn't have done either one without the help we got from you and other translators. If you are interested, we made a report, which has some statistics about the translations.

And: I have one more request, and that is that you take this survey. You may have got an e-mail about it, and if you did, please ignore this. But if you didn't it would be great if you would take this survey too, so we can learn to improve the translation experience.

Again, thanks for your help with translations – you're awesome! Jon Harald Søby (WMF) 13:29, 24 January 2012 (UTC)

(From Meta) English/Dutch translations[bewerken]

Dear Gpvos, I am contacting you to introduce myself. My name is Jessica Robell and I have recently joined the Wikimedia Foundation as a part of the fundraising team. My work will be focused to a large extent around translations. I am very interested in finding engaged Wikipedians, such as yourself, who would be interested in contributing with their time to translate shorter messages from English to Dutch. We have for example recently put up a 'Thank you letter' from the Wikimedia Foundation's ED Sue Gardner for translation, using the translation extension. You can find the letter here: https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Translate&group=page-Fundraising%2FTranslation%2FThank+you+email+20131202&action=proofread&filter=translated&language=nl

I would be most grateful to get your help to translate/proofread this letter in order to develop a quality translation in Dutch.

Furthermore, in addition to using the translation extension, my aim is to develop a few personal contacts to whom I can reach out with potential questions regarding a particular word choice etc. As an engaged Wikipedia translator, I would be very interested in hearing your view on this.

Thank you very much for your support. I look forward to hearing from you.

Kind regards,

Jessica Robell Global Fundraising Coordinator Wikimedia Foundation

Jrobell (talk) 09:14, 31 December 2013 (UTC)jrobell


File:Molécule_de_sucralose.svg[bewerken]

{{:commons:Autotranslate|1=File:Molécule_de_sucralose.svg|2=|3=|base=Idw}} Yikrazuul (talk) 21:50, 22 January 2011 (UTC)

Picture of the Year 2013 R2 Announcement[bewerken]

{{:commons:Commons:Picture of the Year/2013/MessageR2/en}}

This Picture of the Year vote notification was delivered by MediaWiki message delivery (talk) 19:23, 22 February 2014 (UTC)

Zou je een ander sjabloon willen gebruiken?[bewerken]

Hallo Gpvos, Ik zag dat je in het verleden wel eens coördinaten aan artikelen had toegevoegd, bedankt daarvoor! :-) Dat zou echt op veel meer artikelen mogen gebeuren en ieder artikel meer is een stapje vooruit. Het viel me echter op dat je daarop een verouderd sjabloon had ingevoegd voor coördinaten. Dat sjabloon heeft flink wat beperkingen en nadelen en kan beter niet meer gebruikt worden. Zou je voortaan dit andere sjabloon Coor title dms hiervoor willen gebruiken? Het is erg vergelijkbaar qua invulwijze, behalve dat tussen de cijfers geen _ komt te staan maar een | (verticaal streepje). Er zijn ook twee tools beschikbaar die standaard dit sjabloon invoegen: tool 1 en tool 2. Zou je in het vervolg dit andere sjabloon kunnen gebruiken? Dank! Als er vragen zijn, stel ze me dan gerust. Romaine 28 feb 2014 13:39 (CET)

Als je wilt kan ik alle artikelen die je hebt geschreven nazoeken waar het verouderde sjabloon wordt gebruikt en het voor je omzetten. Romaine 28 feb 2014 13:39 (CET)
Nou, ik weet niet waarom dat op zou moeten vallen, zo te zien staat er pas sinds twee weken op dat sjabloon dat het verouderd is. Maar overigens ben ik het ermee eens: het nieuwe sjabloon lijkt me inderdaad een verbetering, in elk geval met de betere scheiding van parameters. Ik neem tenminste aan dat dezelfde extra parameters ook mogelijk zijn (scale, region, type, enz.) — ik zoek dat tzt. wel uit wanneer ik weer eens coördinaten ergens toevoeg. Dank voor de melding. Uiteraard mag je de sjablonen omzetten, voorzover ik weet is dit een wiki. Ik zou dat ook meteen bij alle voorkomens doen, niet alleen bij de door mij toegevoegde, volgens mij is dat ook veel makkelijker met pywikipediabot. Waarom trouwens niet meteen naar Wikidata overhevelen? Overigens – maar dit is misschien niet de plek om daarover een diskussie te beginnen – snap ik niet goed waarom sommige mensen, en zelfs bots, het coördinatensjabloon van bovenin het artikel naar onderin verplaatsen. Bovenin is immers dichtbij de plek waar het ook getoond wordt. — gpvos 28 feb 2014 17:16 (CET)
Ja, dezelfde extra parameters zijn ook mogelijk, maar let op, de scheiding daartussen is nog steeds met een underscore. Een voorbeeld:
Oude situatie: {{Coördinaten|52_52_30.15_N_5_46_38.51_E_scale:3125_type:landmark_region:NL|52° 52' 30" NB, 5° 46' 39" OL}}
Actuele situatie: {{Coor title dms|52|52|30.15|N|5|46|38.51|E|scale:3125_type:landmark_region:NL}}
Merk op: na de E voor oosterlengte (we moeten Engels gebruiken in verband met de tool die dit converteert) staat een verticaal streepje, waarna de scale etc volgen. Tussen de scale, type en region (etc) staan nog steeds underscores.
Op dit moment doe ik het alleen op verzoek van gebruikers die er op de door hun geschreven artikelen van vast vanaf willen, zodat voor hun de overschakeling makkelijker wordt. Tevens wil ik wel meteen alles in één keer doen, maar is mij gevraagd daar nog even te wachten omdat er discussie is over wat het betreffende sjabloon moet doen. Het sjabloon werkt mijns inziens naar behoren, maar onder gebruikers leven er wensen ten aanzien van bijvoorbeeld de vraag of de seconden wel of niet rechtsboven getoond moeten worden, en of er mogelijkheden moeten zijn om de weergave van wat er rechtsboven getoond wordt te wijzigen in bepaalde gevallen. Duidelijk is wel dat we overschakelen van het ene in het andere sjabloon en ik help daarom gebruikers als ze dat wensen alvast bij de omschakeling.
Ten aanzien van Wikidata. In nog geen enkel sjabloon maken we gebruik van informatie uit Wikidata. Er lijkt nog geen duidelijkheid te zijn of het toepassen van Wikidata als wenselijk wordt gezien. Eenmaal zoiets invoeren betekent dat een grote omslag in het werken die niet eventjes simpel ongedaan gemaakt kan worden als het niet bevalt. Tevens zou dit ook een enorme berg werk opleveren omdat de kwaliteit van coördinaten die uit andere Wikipedia's naar Wikidata geïmporteerd is regelmatig niet van het niveau is zoals we dat op nl-wiki kennen. Het viel mij op dat bij het beschrijven van bergen de coördinaten erg slordig waren en geen aanbeveling vormen die over te nemen. Het eventueel overschakelen biedt mijn inziens momenteel te veel nadelen.
Dat het coördinatensjabloon bovenin wordt gezet heeft verschillende redenen. Een aantal jaar geleden is er een discussie geweest over de situatie dat het bovenin artikelen het te vol gevonden werd met sjablonen en de artikeltekst dan te ver naar beneden wordt gedrukt. Na uittesten en afwegen is men er uiteindelijk op uitgekomen dat de sjablonen die niet per se bovenin hoeven te staan naar onderen worden geplaatst bij de navigatiesjablonen. Sindsdien hebben alle sjablonen die rechts van de titel gepositioneerd worden daarom als vaste plek onderaan de pagina bij de navigatiesjablonen. Een andere reden die in de tussentijd ook aan het licht kwam is dat titel-itemsjablonen bij plaatsing bovenin nogal vaak voor opmaakproblemen zorgden met onder andere witregels. Tevens zijn deze sjablonen voor de meeste gebruikers weinig zinvol om te wijzigen en kunnen ze net zo goed onderaan staan. Groetjes - Romaine 28 feb 2014 17:41 (CET)

Diensten met Belangstellenden[bewerken]

Hallo Gpvos, ik heb je artikel Diensten met Belangstellenden ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het tegenkwam en me niet helder werd uit de tekst wat deze plaaselijke stichting encyclopedisch relevant zou maken. Mogelijk mis ik iets maar uit de tekst bleek het in ieder geval niet. Ik stel je als aanmaker destijd je hiervan bij deze op de hoogte. Met vriendelijke groet, Symbole-faune.png MoiraMoira Baseball (crop) transparent.png overleg 16 aug 2014 19:40 (CEST)

Beoordelingsnominatie Nucleaire technologie[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nucleaire technologie dat is genomineerd door Paul B. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140824 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 25 aug 2014 02:03 (CEST)

Diefdijk[bewerken]

Culemborg? Volgens het betreffende artikel in drie gemeenten, waaronder Geldermalsen. Of zie ik nu iets over het hoofd? Richard 6 nov 2014 15:06 (CET)

Kijk eens goed naar de topografische kaarten van de gemeenten Culemborg en Geldermalsen. Het noordelijke Diefdijk (Geldermalsen, Leerdam en Vianen) grenst aan Culemborg, niet Geldermalsen. Het lijkt me dan ook dat het artikel over Diefdijk aangepast en hernoemd moet worden. Misschien is er een wijziging van de gemeentegrens geweest? — gpvos 6 nov 2014 15:56 (CET)
Ik zie wat je bedoelt, en je zou gelijk kunnen hebben. Culemborg zoekt aansluiting bij Geldermalsen en Tiel. Of er al grondgebied "van eigenaar gewisseld" is, weet ik niet. Daartoe zou je eventueel aan een van beide gemeentes (Culemborg of Geldermalsen) een vraag kunnen stellen. Het kan natuurlijk ook zijn dat er een fout in de kaarten zit (dat komt ook voor). Richard 6 nov 2014 16:18 (CET)