Overleg gebruiker:Hanhil

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Archief[bewerken]

Bronvermelding plattegrond van Curaçao[bewerken]

Beste Hanhil,

Je plattegrond van Curaçao wil ik graag gebruiken als educatief materiaal. Ik dien hierbij een bronvermelding te geven, zie ik. Hoe zou je dit het liefst willen hebben? Als je het aan me doorgeeft, dan kan ik een goede bronvermelding bij de afbeelding plaatsen.

Alvast bedankt!

MEt vriendelijke groet,

Bas Bouwman – De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 84.30.29.47 (overleg · bijdragen) 10 jun 2014 14:27‎

Het belangrijkste gedeelte van het werk is natuurlijk de kaart zelf en die is van Openstreetmap. Zij hebben hier de licentievoorwaarden staan. Zelf heb ik niet meer gedaan dan het maken van een selectie en het bepalen van de coördinaten van de kaartranden; mijn naam hoeft daarvoor niet vermeld te worden. mvg Hanhil (overleg) 10 jun 2014 17:24 (CEST)

Toegevoegde bron[bewerken]

Beste. Ik zag dat je hier als bron een commentaar-magazine had geplaatst. Naar mijn inschatting is dit geen neutrale bron. Ik heb de zin over 'critici', wel iets aangepast, omdat het anders niet klopte in de tekst. MVG Kronkelwilg (overleg) 4 jul 2014 23:57 (CEST)

Op basis waarvan kom je tot die inschatting? Hanhil (overleg) 5 jul 2014 00:03 (CEST)
Dit tijdschrift beschrijft zichzelf als pro-israëlisch en steeds meer neo-conservatief wordend, opgericht in 1945 door en ter promotie van het American Jewish Committee. Als bron bij dit onderwerp dus zeer laakbaar. Kronkelwilg (overleg) 8 jul 2014 18:45 (CEST)
In welke publicatie van Commentary Magazine heb je die beschrijving gevonden? Hij wijkt nogal af van wat Commentary Magazine meldt op hun About Us pagina. Daarnaast had ik inhoudelijk hier al gereageerd. Hanhil (overleg) 8 jul 2014 20:39 (CEST)