Overleg gebruiker:Hethuisanubis4ever1

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Hethuisanubis4ever1, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.347 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Opmerkingen:

  • Plaats nieuwe berichten a.u.b. onderaan.
  • Onderteken uw berichten altijd met ~~~~.
  • De geplaatste berichten beantwoord ik ter plekken.
  • Oudere berichten staan in het archief

Hallo Hethuisanubis4ever1, Ik zie dat 3 van de 5 afleveringen nog niet zijn ingevuld. Gebeurt dat nog? Het is nu nauwelijks een lijst te noemen. - groeten, vis →  )°///<  ← overleg 28 nov 2017 13:34 (CET)[reageer]

Beste, bedankt om mij hieraan te herinneren. Zal dit binnenkort in orde maken. Mvg, Hethuisanubis4ever1 (overleg) 28 nov 2017 13:49 (CET)[reageer]

Achtergrondmuziek van Het Huis Anubis (2006-2009)[brontekst bewerken]

Beste Hethuisanubis4ever1, ik zag dat je mijn bewerking had terug gedraaid, daar wilde ik nog op terug komen en ik wilde ook met jou overleggen. Ik ben sinds kort ook er achter gekomen dat inderdaad niet alle muziek door Johan Vanden Eede is gedaan en dat de muziek afkomstig is van verschillende database. Ik heb altijd gedacht dat de muziek van Johan Vanden Eede was. Hoe wist je dat, dat de achtergrondmuziek uit verschillende database afkomstig is? De muziek is inderdaad afkomstig van verschillende database. Ik denk wel dat een klein gedeelte ook door Johan Vanden Eede is gecomponeerd met toevoeging van andere nummers uit de verschillende database. Ik heb bij Intromuziek ook Loek Beernink neergezet. Dat heeft te maken met dat Johan Vanden Eede de muziek voor de intro heeft gedaan en Loek Beernink heeft de liedjes ingezongen. Bij de Vijf is de muziek door Johan Vanden Eede gedaan en de intro door de cast ingezongen. Ik weet dat dit ongepast is maar ik vroeg me af, heb je zelf ook de achtergrondmuziek van Het Huis Anubis? Ik heb zelf heel veel gevonden en ook de componisten van de achtergrondmuziek. Nou wilde ik met jou overleggen, ik wilde op Wikipedia een lijst van de achtergrondmuziek doen en bij de infobox alle componisten erbij vermelden. Wat vindt je van mijn idee? Laat het even weten.

Groetjes van Xander Stokkers, 22 maart 2018, 0:55 uur (CEST)

Naar wat ik weet, wordt de muzieklijn in de infobox enkel ingevuld als het gaat om een echte componist voor de reeks, en niet als het gaat om een gala aan componisten wiens werk via een database te verkrijgen is. En zolang we geen duidelijkheid hebben dat minstens een deel van de muziek gecomponeerd werd door Vanden Eede, kunnen we hem er niet in toevoegen. Mvg, Hethuisanubis4ever1 (overleg) 25 mrt 2018 20:24 (CEST)[reageer]

Beste Hethuisanubis4ever1, dank je wel voor je reactie, ik zag dat je voor de 2e keer mijn bewerking terug had gedraaid, daar wilde ik het zo over hebben. Eerst even over de achtergrondmuziek. Met sommige dingen ben ik het met je eens, je hebt inderdaad niks aan een half overzicht, verder heb ik een overzicht gemaakt met de componisten + de nummers. Dat begrijp ik, officieel is er inderdaad niks te vinden over de andere componisten. Maar hun muziek is ook gebruikt voor de serie, dus telt het wel een beetje. Maar voor nu laat ik dat even zo.

Dan even over het hoofdstuk van de gastacteurs. Het is goed om nu het overzicht met de namen die wel bekend zijn zo te houden hoe het nu is. Ik ga achter de gastacteurs aan waarvan de namen van ontbreken, als ik alle namen hebt dan laat ik het eerst aan jou zien dan kan jij het controleren en dan pas draai ik de bewerking weer terug.

1 naam heb ik gevonden dat is deze.

Erik Berg als de Lotus verkoper in seizoen 2.

Over die vader van een dochter dat was een edel figurant die in aflevering 56 te zien was van seizoen 1. Het is inderdaad niet de bedoeling om de figuranten te vermelden, maar dit was een uitzondering. Ik heb op internet gekeken waarvan de namen nog ontbraken of die misschien in het verleden ook in de serie gespeeld hebben erbij genoteerd. We laten nu hoe het is en als ik meer informatie hebt, dan laat ik het je weten.

Groetjes van Xander Stokkers, 26 maart 2018, 00:23 uur (CEST)

Dan stel ik voor dat je die personages pas ingeeft als je ook de bijhorende acteurs hebt gevonden, want hoe het er stond, is niet de bedoeling. Daarbij komt nog eens dat ik mijn twijfels heb bij de relevantie van de vermelding van gastacteurs in dit soort lijstjes (ik zal binnenkort bij een aantal collega's die meer weten over de relevantie regels te rade gaan).
Een edelfigurant, blijft een figurant en daarbij al helemaal niet relevant.
Mvg, Hethuisanubis4ever1 (overleg) 26 mrt 2018 00:59 (CEST)[reageer]

Beste Hethuisanubis4ever1, sorry voor mijn late reactie en dank je wel voor je reactie. Dat is dan afgesproken en daar geef ik je gelijk in, want wat heb je aan een half overzicht met namen die ontbreken. Ja dat is prima, als ik meer weet dan laat ik het jou zeker weten! Voorlopig houden we het zo hoe het nu is.

Groetjes van Xander Stokkers, 29 maart 2018, 16:43 uur (CEST)

Deel je feedback en je ervaringen als Wikimediabewerker in een wereldwijde enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 29 mrt 2018 20:34 (CEST)[reageer]

Herinnering: Deel je feedback in de Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 13 apr 2018 03:32 (CEST)[reageer]

Jouw feedback is belangrijk! Laatste herinnering om deel te nemen aan de wereldwijde Wikimedia-enquête[brontekst bewerken]

WMF Surveys, 20 apr 2018 02:42 (CEST)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Hoi, ik zag dat je fan van Star Wars bent, en wil je daarom even wijzen op het nieuwe artikeltje Yaddle. Dit is vandaag aangemaakt door een anoniempje, en die kwam kennelijk niet verder dan de tekst 'Yaddlle is een Jedi krijger met oranje lichtzwaard hij sterft na een ontmoeting met Darth vader na Order 66.'. Tsja. Nou weet ik vrijwel niets van Star Wars, maar om te voorkomen dat dit nikszeggende artikeltje direct de prullenbak in zou gaan (hetgeen vrij makkelijk zou gaan, want het lemma Yaddle was in 2019 ook al eens verwijderd wegens 'niet-encyclopedisch'), heb ik geprobeerd er snel iets van te brouwen. Heb enkele bronnen gevonden, en van het lemma een soort beginnetje gemaakt, inclusief infobox. Nou is er volgens mij nog veel meer te vertellen over Yaddle, als ik de bronnen zo doorlees. Maar de kennis ontbreekt bij mij om er iets goeds van te maken. Nou hoop ik dat jij als fan er wél iets mee kan en wil :-) Sowieso ga ik er van uit dat het artikel in de huidige vorm kan blijven bestaan, maar wat uitbreiding kan nooit kwaad natuurlijk. Afijn, kijk er maar 's naar als je wilt. Thieu1972 (overleg) 6 jan 2020 21:51 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie André Maenhout[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft een of meer artikelen die u hebt gestart, of waar u aan hebt gewerkt, genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia.

Het gaat om André Maenhout.

De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20230814#:Categorie:Personage uit Spoed en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 15 aug 2023 00:56 (CEST)[reageer]