Overleg gebruiker:JZ85

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn overlegpagina.
1. Vragen hier gesteld beantwoord ik ook hier!
2. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoord dan alstublieft ook daar.
3. Mail die naar mijn privéadres wordt gezonden kan openbaar gemaakt worden.
4. Nieuw overleg aub onderaan plaatsen - Klik hier als je mij wilt schrijven of een vraag hebt.

Veel gestelde vragen 

1. Waarom is de link die ik naar een andere website plaatste weggehaald? Op Wikipedia zijn we heel terughoudend met toelaten van externe links. Mogelijk paste die link niet in het strikte beleid voor externe links.
2. Waarom is het artikel over mijn band / ensemble / mezelf als musicus voor verwijdering voorgedragen? Over jezelf of je muziekband schrijven is vaak niet handig. Als je echt beroemd bent wordt er met meer distantie en zonder de verdenking van zelfpromotie vanzelf over je geschreven. Wil je weten of jij of je groep echt opnamewaardig zou zijn lees dan eerst de relevante teksten over de relevantie van muziek en over relevantie van muziekgerelateerde artikelen door.
3. Waarom is het artikel wat ik over mezelf schreef voor verwijdering voorgedragen? Over jezelf schrijven is vaak niet handig. Als je echt beroemd bent wordt er met meer distantie en zonder de verdenking van zelfpromotie heus wel over je geschreven door iemand anders meestal. Wil je weten of je echt opnamewaardig zou zijn lees dan eerst de relevante teksten over relevantie van personen door. Als je echt blatante zelfpromotie schreef of als het copyrightschending van een andere site was is je tekst meteen verwijderd zoals je wellicht begrijpt.
4. Waarom is het artikel over (mijn) bedrijf of bedrijfsprodukt voor verwijdering genomineerd of verwijderd? Over het bedrijf waar je zelf bij betrokken bent schrijven is niet echt handig want dan ontstaat al makkelijk de schijn van niet neutraal, belanghebbend of reclame immers. Je kunt verder lezen over mogelijke relevantie op deze pagina en ook een collega verwoordt misschien hier het motief daarvoor. Als het expliciete reclame of copyrightschending was dan is het meteen verwijderd uiteraard.
5. Waarom is het artikel wat ik een tijdje geleden gemaakt heb verwijderd? Het heeft twee weken ter beoordeling/verbetering op de verwijderlijst gestaan. Omdat het ofwel niet verbeterd was en/of er geen steun voor behoud was omdat het als niet encyclopediewaardig is beoordeeld door de gemeenschap is het regulier verwijderd bij een onderhoudssessie die ik uitvoerde als moderator. Als het geen reclame, zelfpromotie, auteursrechtenschending, niet-encyclopedisch of echt aperte onzin was maar enkel een echt encyclopedisch artikelonderwerp wat je nog verder wilt afmaken (check dat dan eerst eens via deze pagina) dan kun je een gemotiveerd verzoek tot terugplaatsing hier op de pagina voor terugplaatsverzoeken indienen. Voor vrijgavemogelijkheden van auteursrechtelijk beschermde teksten zie hier.

6. Meer antwoorden en tips kun je hier vinden op de Helppagina en de Veelgestelde vragen pagina.


Pagina: Lisette Thooft[brontekst bewerken]

Hallo JZ85, dank voor uw opmerkingen. Het is mijn eerste wikipedia pagina, door mijn onderzoek naar deze schrijfster had ik informatie verzameld en besloot deze te plaatsen op Wikipedia, vandaar mijn actie tot het maken van een pagina. Uw reden voor nominatie van deze tekst op de verwijderlijst: tekstdump, incl zelf vage term "mythosofe" en allerlei theorieën van het onderwerp, lijkt op copyvio maar bron niet gevonden.

De tekst is zeker geen tekstdump, ik heb de tekst en informatie uit verschillende bronnen verzameld en gebruikt. Ik heb de inmiddels de term "mythosofe" eruit gehaald. Ik begrijp dat daar eerst meer externe referenties voor moeten komen. Daarnaast heb ik een aantal ander tekstuele aanpassingen gedaan en referentie toegevoegd.

Graag hoor ik u of de aanpassingen een verbetering zijn.

Alvast bedankt, CJ de Vries

Beste CJ de Vries,
op de verwijderlijst zag ik staan dat de tekst grotendeels afkomstig was van speakersacademy. nl/speakers/lisette-thooft de Speakersacademy. Als dit nog steeds het geval is dan wordt de pagina waarschijnlijk alsnog verwijderd. Verder is de sectie Schrijfcarrière een opsomming zonder opsommingstekens. Ook de inleiding kan wellicht nog encyclopedischer gesteld worden zonder bv "rolde".
Veel succes, JZ85overleg 21 nov 2011 09:24 (CET)[reageer]

Aaaaah thnxxx man....[brontekst bewerken]

.....voor dit -- Maan Meis 26 nov 2011 00:59 (CET)[reageer]

Graag gedaan Glimlach JZ85overleg 28 nov 2011 08:32 (CET)[reageer]

Informatie updaten ipv verwijderen.[brontekst bewerken]

Hallo JZ85,

Met deze edit verwijder je info over de michelinster (dat is wat het artikel relevant maakt dus essentiele info). Is het niet beter die info te updaten? Ik weet niet of die ster er dit jaar niet meer is (ik neem aan dat je dat bekeken hebt), maar in dat geval lijkt het mij relevant om te vermelden in welke jaren het restaurant dan wel een ster had. De Gault Mileua info was er vorig jaar wel (heb het zelf gelezen/bron stond er) misschien dat dat ook. Outdated informatie zou niet verwijderd maar geupdate moeten worden.

Mvg, Bas (o) 2 dec 2011 09:51 (CET)[reageer]

Ik zie overigens dat ze de ster dit jaar behouden hebben. Mvg, Bas (o) 2 dec 2011 09:53 (CET)[reageer]
(na bwc) Hi Bas,
de verwijdering van de ster klopte idd niet. Het stuk over de Gault Millau was 1 op 1 overgebleven van het artikel Cheval Blanc wat je blijkbaar als basis had gebruikt bij het schrijven van O Mundo. Sorry dat ik teveel weghaalde! Die ster moest natuurlijk blijven staan.
Groeten, JZ85overleg 2 dec 2011 09:55 (CET)[reageer]
Hmm de link naar Gault Millau was toch echt specifiek voor O Mundo, dus die info is gewoon van vorig jaar. Maar misschien inderdaad niet zo heel relevant om dat nog te vermelden. Mvg, Bas (o) 2 dec 2011 13:04 (CET)[reageer]

Verschil met specialistische richtlijnen[brontekst bewerken]

Hallo JZ85, op de pagina NHG-standaard wordt in suggestie gewekt dat alles koek en ei is, Ik heb onregelmatigheden ontdekt dat de NHG-standaard afwijkt van de door de specialistische gestelden standaard (richtlijn). Dat is toch gek?

  1. NHG-Standaard M67: "Niet-traumatische knieproblemen bij volwassenen[1]" komt niet overeen met de CBO-richtlijn: "Diagnostiek en behandeling van heup- en knieartrose" :, wordt genegeerd mbt het vertrekken van glucosamine bij artrose.
NHG-standaard wijkt duidelijk af van de specialistische richtlijn. (ICare4Health24/7 (overleg) 5 dec 2011 20:44 (CET))[reageer]
Beste Icare4health,
zoals geschreven in de bewerkingssamenvatting raakte het lemma zwaar uit balans. Het hele kopje kritiek ging over glucosamine en dat doet geen recht aan de algemenere kritiek. Overigens is 'jouw ontdekking' iets uit de categorie Origineel Onderzoek wat in principe niet past op Wikipedia.
Groeten, JZ85overleg 6 dec 2011 09:07 (CET)[reageer]



opmerking..[brontekst bewerken]

dag, ik las je bericht, ik ben nieuw op wikipedia, maar vind dat als je professioneel bezig bent met je werk zo,n pagina niet mag ontbreken. ik wou toch wel even melden dat ik professioneel bezig ben in de kunst. met amateurkunst heeft het niets te maken. ik leef van mijn kunst en dat zijn er maar heel weinig die volledig kunnen leven van de kunst. en dit in een jaar tot zover opgebouwd en dan wat er voor komend jaar aan zit te komen, nee amateur sorry maar dat toch echt niet. feedback is altijd goed, en ik snap ook de opmerking wel. het is ook niet gewoonlijk dat iemand vanuit het niets ineens in de kunst begint, maar zo heel erg uit het niets is het ook niet..

met vriendelijke groet, Johan Hovinga. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Ooit (overleg · bijdragen)

Beste Ooit,
de encyclopedische relevantie blijkt niet uit het lemma. Dat zou sowieso aangepast moeten worden dus. Verder geeft WP:REL een overzicht van de gebruikelijke relevantierichtlijnen.
Groeten, JZ85overleg 6 dec 2011 13:09 (CET)+[reageer]

Ik heb geantwoord op uw vraag, gaat u nu ook op mijn vragen antwoordt geven?[brontekst bewerken]

(Icare4health (overleg) 15 dec 2011 15:16 (CET))[reageer]

Hoi. Omdat je nominatie eigenlijk nergens meer op sloeg, ben ik zo brutaal geweest ze door te strepen, in de aanname dat dat je goedkeuring kan wegdragen na lezing des artikels. Zo niet, voel u vrij te hernomineren, want het is een ander artikel. Kleuske (overleg) 22 dec 2011 17:00 (CET)[reageer]

Kijk, dit is een verbetering. Ipv een Imtech promopraatje over pasjes en kaartlezers is dit nu een serieus lemma Glimlach. Sonuwe, van Buren en jij heel erg bedankt! Fijne kerstdagen alvast, JZ85overleg 23 dec 2011 09:08 (CET)[reageer]

Nieuwjaarswens[brontekst bewerken]

Plaats in onderstaand schaakbord 8 pionnen zó dat geen enkele verticale of horizontale rij meer dan 1 pion bevat. Tel de bijbehorende waarden op.

 310   551   517   437   156   257   292   248 
 250   491   457   377   96   197   232   188 
 162   403   369   289   8   109   144   100 
 164   405   371   291   10   111   146   102 
 289   530   496   416   135   236   271   227 
 206   447   413   333   52   153   188   144 
 188   429   395   315   34   135   170   126 
 155   396   362   282   1   102   137   93 

Fijne jaarwisseling en een voorspoedig....! Lymantria overleg 29 dec 2011 11:26 (CET)[reageer]

Je inspireert zelfs onze kliederscholieren lijkt het Glimlach MoiraMoira overleg 18 jan 2012 11:56 (CET)[reageer]

Lol, ze hebben zich vergist, het is een wildwaterbaan Knipoog Romus et Rapidus. JZ85overleg 18 jan 2012 11:58 (CET)[reageer]

Even wachten in het vervolg[brontekst bewerken]

Hoi JZ85, hier had ik een bwc met jou. Zou je in het vervolg even willen wachten als iemand anders de blokkade heeft uitgevoerd, zodat die even tijd heeft om melding op de OP te maken? Groetjes, C (o) 24 jan 2012 11:18 (CET)[reageer]

Hi Capaccio,
ik had niet gezien dat jij een blok had opgelegd. Ik heb een rangeblok uitgevoerd en jij zo te zien een individuele IP blok. Daar is het denk ik misgegaan, anders krijg je een melding dat je een bestaande blok aanpast.
Groeten, JZ85overleg 24 jan 2012 11:21 (CET)[reageer]
Nou, geen erg hoor! Ik had trouwens ook een rangeblok gegeven van 2 jaar (zie [2]), dus dat moet dan exact op hetzelfde moment gebeurd zijn. Twee zielen één gedachte! Glimlach - C (o) 24 jan 2012 11:22 (CET)[reageer]
En de laatste van de bezems (ikke) kwam net online en heb de inklap bijgewerkt en het blok verwerkt in de inventarisatie ook Glimlach MoiraMoira overleg 24 jan 2012 14:04 (CET)[reageer]

HaLlo JZ. Je hebt een door mij gemaakte pagina voorgedragen voor verwijdering. Ik zie niet wat hier mis mee is? Is toch een keurige pagina over één van de vele Nederlands motorbladen? Ik heb ook die van een tweetal andere bladen gemaakt en heb met al die bladen geen enkele band. Als ik de kans krijg komen alle motorbladen aan de beurt. Zelfpromotie is dan ook absoluut niet aan de orde. Gebruiker:IwanMTT/Handtekening

Het artikel geeft bijzonder veel informatie over de eigenaren maar bijzonder weinig over het eigenlijke blad. In de huidige opzet lijkt het meer namedropping van de eigenaren dan dat er serieus iets over het blad zelf geschreven wordt. Buiten het feit dat het een motorblad is (en bestaat sinds 2006) en we enkele namen van redacteurs krijgen leert de lezer niets. Overigens is Q3 2011 geen gebruikelijke terminologie voor een encyclopedie.
Veel wikiplezier, JZ85overleg 31 jan 2012 09:23 (CET)[reageer]

artikel Eeg van Kruysdijk[brontekst bewerken]

Beste JZ85, Volgens mij was u de eerste persoon die twijfels had over het artikel. Ik hoop dat het in de huidige versie wel naar wens is. Als u nog suggesties heeft wil ik daar graag naar kijken. Alvast dank. Groeten Hbrandevoort (overleg) 26 feb 2012 23:00 (CET)[reageer]

U heeft een leugen gezet op de melding bij de verwijding van een aantal cocktails. NE, kan zijn en laat ik aan uw deskundige beslissing over. En dat is reeds voldoende voor de verwijdering. Maar de bron werd wel gegeven. Dus "NE en bronloos" zou enkel NE moeten zijn. Vdkdaan (overleg) 9 mrt 2012 18:12 (CET)[reageer]

Op de lemma's trof ik geen bron aan. Dus bronloos...
Om meteen met zware termen als leugen te komen zwaaien vind ik overigens nogal ver gaan. Als je een bron hebt dan had je die op het lemma moeten plaatsen. JZ85overleg 12 mrt 2012 08:47 (CET)[reageer]
Als behandelend mod zou je wel de opmerkingen bij de nominatie op de verwijderlijst mogen / moeten lezen. Dus de opmerking blijft rechtstaan. Ik weet dat een kritiek moeilijk te aanvaarden is zoals blijkt maar dikwijls zit er één of andere waarheid in. Vdkdaan (overleg) 12 mrt 2012 23:10 (CET)[reageer]
Uiteraard heb ik de opmerkingen gelezen op WP:TVP. Maar zoals je had moeten/kunnen weten wordt een lemma beoordeeld op hoe het eruit ziet, en niet op hoe het eruit zou kunnen zien nav de verhalen op WP:TVP. Een lezer kan de extra tekst op WP:TVP ook niet vinden immers. Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat ik niet met kritiek kan omgaan omdat dat altijd zo'n mooie dooddoener is voor dit soort situaties maar samenvattend blijft het volgende staan: Geen bron op lemma = bronloos
Veel bronvermeldingsplezier, JZ85overleg 13 mrt 2012 08:16 (CET)[reageer]

Pagina Oud Valkeveen[brontekst bewerken]

Beste,

Kunt u mij uitleggen waarom de wijzigingen op de pagina van Oud Valkeveen ongedaan zijn gemaakt? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.70.167.233 (overleg · bijdragen)

Hi,
de bijdrage was niet encyclopedisch gesteld. "Al eeuwen...." is veel meer verhalend dan nodig.
Groeten, JZ85overleg 14 mrt 2012 09:45 (CET)[reageer]

Kunt u mij aangeven wat ik eraan moet veranderen om het te laten staan? Of gaat het enkel om de woorden "al eeuwen" of die gehele paragraaf?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.70.167.233 (overleg · bijdragen)

Ik heb de informatie die u toevoegde ontdaan van niet encyclopedische bewoordingen en wat relevant was neutraal in de tekst gevlochten. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 14 mrt 2012 10:03 (CET)[reageer]

Dank zover. Ik ben het niet eens met "Tegenwoordig omvat het park, behalve een speeltuin en enkele kermisachtige attracties, een vijver met waterfietsen en een restaurant. Ook kan er worden gebivakkeerd op een grasveld en het strandje aan het zeer ondiepe Gooimeer." Oud Valkeveen omvat wel degelijk meer dan "een enkele kermisachtige attractie" en het is zeker niet kermisachtig. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 92.70.167.233 (overleg · bijdragen)

Ik heb een en ander nog eens nagelopen en de dubbelopvermeldingen en het bivakkeren verwijderd. Volgens mij is het nu neutraal en compleet verwoord. Ik wens u veel succes met uw onderneming toe. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 14 mrt 2012 10:50 (CET)[reageer]

Beste JZ85. Er lijkt consensus te zijn op de overlegpagina. Jim K. (Vdb), Edoderoo, ZeaForuS, .Marc en ikzelf lijken het eens te zijn. (terugplaatsing naar een oude versie) NadiaRose heeft zich niet in de discussie gemengd en ook niet een van haar (vermoedelijke) meatpuppets. Wat mij betreft kan de beveiliging eraf. Wie de bwo voortzet kan gewoon geblokkeerde worden via de regblokpagina.. Tenzij je liever wacht tot de 2 weken voorbij zijn? Die beslissing laat ik uiteraard aan jou over. Ik plaats dit bewust hier en niet op een moderatorpagina, omdat jij toen het lemma beveiligde. Als je het liever anders ziet, dan hoor/merk ik het wel. Vriendelijke groet, - Richardkw (overleg) 18 mrt 2012 16:09 (CET)[reageer]

Ik heb de beveiliging opgeheven. Mocht er weer gekrakeel ontstaan dan horen ik het graag. JZ85overleg 19 mrt 2012 09:28 (CET)[reageer]
Oke bedankt. Ik heb wegens omstandigheden op de OP aldaar gevraagd of de andere betrokkenen (de komende dagen) een oogje in het zeil willen houden. - Richardkw (overleg) 20 mrt 2012 13:35 (CET)[reageer]

Accounthernoeming[brontekst bewerken]

Beste

Bedankt voor het melden van deze mogelijke naamsverandering! Het was niet meteen het doel, maar achteraf gezien ga ik het aanvraag wel indienen. Erg interesse onderwerpen die u behandeld. Ik ben nog vele zaken aan het uitzoeken hoe het systeem - buiten de bewerking van artikelen - werkt.

Met dank Jerredk (overleg) 25 mrt 2012 19:21 (CEST)[reageer]

Hi Jerredk,
Kom gerust langs met vragen :),
Groeten, JZ85overleg 26 mrt 2012 15:34 (CEST)[reageer]

U wiste de pagina 8P/Tuttle na vermelding op de tvp lijst. Dit is me ontgaan. Is het mogelijk de tekst van het artikel te plaatsen op mijn zandbakpagina Gebruiker:Vdkdaan/kladblok zodat ik er verder kan aan werken. Dank Vdkdaan (overleg) 2 apr 2012 16:37 (CEST)[reageer]

Beste, is het mogelijk dit verzoek in te willigen? Vdkdaan (overleg) 5 apr 2012 16:21 (CEST)[reageer]
Gedaan, sorry dat het even duurde maar ik ben niet/zeer weinig aanwezig. JZ85overleg 6 apr 2012 08:42 (CEST)[reageer]
Geen probleem hoor. We doen dit allemaal vrijwillig en ik moet jouw rekening (of agenda) niet maken. Ik maak er volgende week werk van om dit artikel dat zeker E is aan te passen. Mvg Vdkdaan (overleg) 8 apr 2012 19:33 (CEST)[reageer]

Ik vraag me werkelijk af waar ik de blokkade aan verdiend heb. Ik heb namelijk het Doctor Robert artikel aangemaakt, dus zonder mij bestond het mogelijk niet eens in het Nederlands. Als u er zo zeker van bent, dat ik niet de Doctor Robert ben uit de song, zou ik graag argumenten vernemen. Zijn die niet te vinden, houd dan in elk geval de mogelijkheid open dat de song over mij gaat. Dat is gewoon logica. Robert van der Velden (overleg) 9 apr 2012 20:29 (CEST)[reageer]

Haai, Ik heb het even op een andere wijze proberen te zeggen. Binaire vorm verklaard door haltervormig. En de berekening van de kern omgezet naar idd beter verstaan bare taal. Maar ik vraag me af of het al verstaan baar genoeg is. Kan jij al eens kijken? Ik bekijk dan mijn tekst binnen 3 à 6 dagen nog eens en dan kom ik eventueel met nog iets beters. Nu zit het nog te vers in het hoofd en dan ziet men soms andere mogelijkheden niet. Laat maar weten wat jij nog wenst anders te zien? Groeten Vdkdaan (overleg) 12 apr 2012 13:47 (CEST)[reageer]

Lijkt me een stuk duidelijker zo :) JZ85overleg 12 apr 2012 14:27 (CEST)[reageer]

Spam blacklist[brontekst bewerken]

Hoi JZ85. Er is een verzoek binnengekomen om een site van de blacklist af te halen die jij vorig jaar er aan toegevoegd had. Zie hier. Groet, Trijnsteloverleg 10 jun 2012 00:34 (CEST)[reageer]

MoiraMoira overleg 12 sep 2012 16:43 (CEST)[reageer]

Herbevestiging moderatorstatus oktober 2012[brontekst bewerken]

Beste JZ85,

Vanaf 1 oktober 2012 0:01 (CEST) loopt de eerste ronde van de herbevestiging voor het moderatorschap. In deze ronde wordt uw moderatorschap geëvalueerd, samen met dat van 32 andere moderatoren. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en staat ook meer informatie over de gang van zaken. Het is mogelijk (maar niet verplicht) een korte verklaring te geven. Mocht u het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, kan dat via deze pagina op meta. Als u nog vragen heeft, stel deze gerust op mijn overlegpagina of via e-mail.

Ik wens u veel succes!

Met vriendelijke groet, Jarii94Overleg 29 sep 2012 12:22 (CEST)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ron Blaauw (restaurant) dat is genomineerd door Zandcee. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20121101 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 nov 2012 01:03 (CET)[reageer]

Fijn je weer terug te zien! MoiraMoira overleg 15 jan 2013 13:54 (CET)[reageer]

Massale nominatie Februari[brontekst bewerken]

Moi JZ85, omdat er een nieuw grootschalig auteursprobleem aankomt heb ik nog eens gekeken naar de voortgang van het Februari-project. Een jaar geleden werd al door meerderen, ook door jou, geopperd dat er massaal zou moeten worden verwijderd omdat het gewoon niet lukt het probleem op te lossen. Voor zover ik kan zien is dat overleg uitgedoofd zonder duidelijke conclusie. Er is sindsdien ook niet veel meer aan lemma's gebeurd, hetgeen ik absoluut niet als verwijt bedoel, slechts als constatering. Dan moet volgens mij de conclusie zijn dat enkel nog verwijdering van de nog niet gecontroleerde lemma's een optie is. Ik heb daarom het eerste deel van de door jou opgestelde lijst vandaag genomineerd. Peter b (overleg) 16 mrt 2013 15:52 (CET)[reageer]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Gebruiker:JZ85/Nalooplijst#A dat is genomineerd door JZ85/Nalooplijst#A. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130316 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 17 mrt 2013 01:00 (CET)[reageer]

Activiteitscriterium[brontekst bewerken]

Beste JZ85,

Volgens de regelingen rond moderatoren wordt een gebruiker de moderatorstatus ontnomen als hij of zij "in de laatste twaalf maanden minder dan 250 bewerkingen heeft gedaan". De op 250 na meest recente bewerking op dit project heb je op 7 maart 2012 (exclusief verwijderde bewerkingen is dat 6 maart 2012) gedaan, dus je voldoet helaas niet meer aan het activiteitscriterium voor moderators. Ik heb dientengevolge op Meta een verzoek aan de stewards ingediend om het moderatorbitje weg te nemen. Mocht je weer actiever worden, dan kun je je via de gewoonlijke procedure opnieuw aanmelden voor het moderatorschap. Ik wil je graag bedanken voor het vele goede werk dat je de afgelopen jaren als moderator voor dit project hebt gedaan.

Met vriendelijke groet, Mathonius 14 apr 2013 19:59 (CEST)[reageer]

Ster van verdienste[brontekst bewerken]

Lymantria overleg 17 apr 2013 19:08 (CEST)[reageer]
MoiraMoira overleg 17 apr 2013 20:30 (CEST)[reageer]
Silver Spoon (?) 17 apr 2013 21:34 (CEST)[reageer]
Groucho NL overleg 17 apr 2013 21:52 (CEST)[reageer]
C (o) 20 apr 2013 17:52 (CEST)[reageer]
Trijnsteloverleg 24 apr 2013 00:38 (CEST)[reageer]

Allen heel erg bedankt voor aardige woorden! Ik heb momenteel uitzicht op een periode (vanaf half juni) waarin ik hopelijk weer wat actiever kan worden. Hopelijk tot dan, JZ85overleg 23 mei 2013 10:14 (CEST)[reageer]
Fijn! MoiraMoira overleg 23 mei 2013 10:14 (CEST)[reageer]
Ik kijk er naar uit! Glimlach Glimlach Glimlach Glimlach Mezelf14 overleg 23 mei 2013 16:36 (CEST)[reageer]
Glimlach Lymantria overleg 23 mei 2013 17:00 (CEST)[reageer]
Leuk dat we je binnenkort weer mogen aanschouwen op de wiki. :) Trijnsteloverleg 25 mei 2013 22:23 (CEST)[reageer]

Olivier Bommel 17 apr 2013 20:41 (CEST) JurgenNL (overleg) 17 apr 2013 20:44 (CEST)[reageer]

Content Wikipagina Ancilla Tilia[brontekst bewerken]

Hallo,

Er is een een aanvullend stuk content verwijderd op de Wikipagina van Ancilla Tilia. Deze content betrof nieuwe extra informatie over de geschiedenis van de softcore pornoactrice en werd ook ondersteund door een publiekelijk beschikbare bron. In de geschiedenis en correcties van de pagina is duidelijk te zien dat deze content goedgekeurd was door moderator FakirNL. Ik heb daarna zijn fout in de HTML geprobeerd te corrigeren maar dit mislukte. De melding die ik kreeg om te gaan oefenen is prima maar waarom de publiekelijk beschikbare bron en content verwijderd is?

Aanmaakpagina De Terebint[brontekst bewerken]

Beste JZ85 Na eerst een copie overgenomen te hebben van hun website is het lemma verwijderd. Terecht denk ik. NU ben ik zelf tekst aan het schrijven. Maar wordt het lemma weer verwijderd. Kan ik een draft maken voor publicatie. Dit is frustrerend werken.

Beste Heavyuser,
je kunt op Gebruiker:Heavyuser/Kladblok een artikel schrijven alvorens je het naar de hoofdnaamruimte verplaatst. Let wel goed op dat het artikel aan de conventies voldoet (dingen die niet de bedoeling zijn staan op WP:NIET). Op WP:REL kun je de relevantiecriteria vinden, kijk vooraf even goed daarnaar zodat je kunt kijken of het onderwerp zou kunnen voldoen aan de relevantiecriteria.
Groeten, JZ85overleg 13 aug 2013 15:09 (CEST)[reageer]

Beste JZ85, Dank-je-wel! Heavyuser

Zou ik jou als deskundige kunnen verleiden om een uitbreidende blik/pen te werpen op Jungle (achtbaan) - net behouden op nippertje bij sessie. Dank, MoiraMoira overleg 29 aug 2013 12:21 (CEST)[reageer]

Hi MoiraMoira,
ik heb geprobeerd er iets van te maken. Volgens mij bevat het artikel nu dusdanig veel info dat het geen beginnetje meer is.
Groeten, JZ85overleg 29 aug 2013 12:49 (CEST)[reageer]

stemdocent[brontekst bewerken]

beste JZ85, Zojuist ontdekte ik dat reeds in 2010 de pagina stemdocent is verwijderd. Valt de inhoud hiervan nog terug te halen? Ik begreep namelijk dat aan enkele criteria niet was voldaan, waarop verwijdering volgde. Als stemdocent wil ik graag bijdragen aan een pagina stemdocent die volgens alle criteria is aangevuld. vriendelijke groet! Stemdocent (overleg) 24 sep 2013 12:23 (CEST)[reageer]

Hi Stemdocent,
ik ben geen moderator meer dus ik kan je sowieso niet helpen. Je kunt een verzoek doen op WP:TERUG.
Groeten, JZ85overleg 26 sep 2013 11:08 (CEST)[reageer]

Ah. OK. Dankjewel, ik volg je aanwijzing en kijk dan hoe het zal gaan. Is het zo dat bij een verzoek aldaar een moderator mijn verzoek bekijkt? hartelijke groet, 77.169.232.96 26 sep 2013 11:21 (CEST)[reageer]

Die pagina wordt door de moderatoren in de gaten gehouden aangezien die pagina het centrale aanvraagpunt is voor terugplaatsingen. JZ85overleg 26 sep 2013 12:54 (CEST)[reageer]

Bericht van de Arbitragecommissie[brontekst bewerken]

Geachte JZ85,
De Arbitragecommissie heeft de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Nalooplijsten, waarin ook uw naam genoemd is, onder voorbehoud aangenomen. Nadere informatie vindt u op de zaakpagina.
De Arbitragecommissie, 2 nov 2014 08:53 (CET)

I'm this event local(Japanese) country of organizer. Why don't you come with us? If you join with us, please look at m:Wikipedia Asian Month.永続繁栄 (overleg) 30 okt 2015 18:11 (CET)[reageer]