Overleg gebruiker:Jcb

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Persoonlijke vetes jegens derden zijn hier niet gewenst. Persoonlijke aanvallen aan mijn adres kunnen direct worden gearchiveerd.


Welkom op wikipedia, veel succes en plezier!! -xndr 10 jan 2005 19:58 (CET) PS. ondertekenen doe je door -~~~~

Dank voor je deelname aan de succesvolle schrijfweken over Zweden[bewerken]

Zweedse vlag

Hallo Jcb, Heel erg bedankt voor je deelname aan de dubbele schrijfweek over Zweden!!
Alle bijdragen, klein en groot, van alle deelnemers worden gewaardeerd en bij elkaar opgeteld hebben we meer dan 1000 nieuwe artikelen mogen verwelkomen (1027) en nog eens duizenden andere pagina's en artikelen zijn bewerkt, verbeterd en uitgebreid. Het project is dus heel succesvol geworden. Ik zou graag iedereen die heeft meegedaan hiervoor persoonlijk willen bedanken.

  • Heb je nog een artikel over Zweden in de pen en lukte het niet om dit tijdens de dubbele schrijfweek te schrijven? We hebben op de projectpagina een sectie Nagekomen bijdragen waar je je later gereed gekomen artikelen kunt toevoegen.

Een mooi begin van een nieuw jaar! :-) Romaine 6 jan 2014 03:48 (CET)

Thank-you[bewerken]

Thank-you for the work you have done cleaning up photosubmissions, a queue that seems to attract few volunteers. I am sometimes active there, and sometimes burn out, but was happy to see that it was actually down to zero open tickets.Sphilbrick (overleg) 11 jan 2014 15:33 (CET)

You're welcome. And thanks for all your work as well! I had Christmas vacations for two weeks, so I could handle a lot of tickets. Now my activity will reduce to the weekends again, because I'm back at the office, designing process equipment for oil platforms, something I also really like. Jcb - Amar es servir 11 jan 2014 23:00 (CET)

Correo[bewerken]

Hola Johan. Te he dejado un mensaje de correo electrónico. Un saludo, Jmvkrecords (overleg) 17 jan 2014 20:27 (CET).

No lo recibí. Jcb - Amar es servir 17 jan 2014 20:42 (CET)
No sé si hay un bug con el sistema, pues lo he vuelto a enviar, tanto desde eswiki, como desde nlwiki, con una copia a mi correo y tampoco lo he recibido. ¿Quizás haya que esperar un poco para que aparezca? Jmvkrecords (overleg) 17 jan 2014 20:59 (CET).
No sé, pero aquí puedes encontrar mi correo electrónico para enviar me algo directamente. Jcb - Amar es servir 17 jan 2014 21:13 (CET)

Gefeliciteerd[bewerken]

Gefeliciteerd met je aanstelling als checkuser. De arbitragecommissie heeft zeker (al weet ik niet wie de andere kandidaten waren) een goede keuze gemaakt! Groeten, JetzzDG 27 jan 2014 22:08 (CET)

Welkom bij het team! Guitarjpeg.jpgGroucho NL overleg 27 jan 2014 22:18 (CET)
Gefeliciteerd met je benoeming. Ben het met JetzzDG eens dat ze een goede keus hebben gemaakt. Mbch331 (Overleg) 27 jan 2014 22:22 (CET)
Hartelijk dank! Ik hoop dat ik in deze nieuwe rol de gemeenschap goed van dienst kan zijn. Jcb - Amar es servir 27 jan 2014 23:58 (CET)
Succes met de nieuwe taak en veel wijsheid toegewenst! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij mij, Mathonius of de andere CU's terecht. Trijnsteloverleg 28 jan 2014 10:23 (CET)
Super, Jcb! Veel succes! JurriaanH overleg 28 jan 2014 14:57 (CET)

Bezwaar tegen aanstelling als Checkuser[bewerken]

Beste Jcb,

Ik heb besloten bezwaar in te dienen tegen uw aanstelling als checkuser, ik vind het belangrijk dat de arbitragecommissie op de hoogte is van het hele verhaal. Ik heb besloten voor een onwiki zaak, en geen e-mail, omdat ik denk dat het belangrijk is dat ook de gemeenschap alle kanten van het verhaal kent, volgens mij zijn er geen privacygevoelige aspecten die dat verhinderen. Ik heb in het bezwaar ruimte ingebouwd voor een weerwoord, als je van plan bent dat te geven is het misschien handig om dat daar aan te geven zodat de arbitragecommissie daar rekening mee kan houden.

Groeten, Bas (o) 29 jan 2014 13:53 (CET)

Geachte Jcb, de Arbitragecommissie heeft besloten bovenstaand verzoek in behandeling te nemen. De status daarvan is terug te vinden op de pagina Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Bezwaar tegen aanstelling van Jcb als Checkuser. Namens de Arbitragecommissie, Flag Slovjanskogo Jazika.svg IJzeren Jan 31 jan 2014 16:01 (CET)

Ontmoete Wikimedianen: je bent bevestigd![bewerken]

Hallo Jcb, Je hebt je eerder aangemeld voor het systeem van Ontmoete Wikimedianen. Door minstens drie andere gebruikers ben je bevestigd dat je hen ontmoet hebt. Je kunt nu zelf ook andere gebruikers die je hebt ontmoet bevestigen.

  • Voor het overzicht staan op Wikipedia:Ontmoete Wikimedianen/Deelnemers de Nederlandstalige gebruikers.
  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanmeldingen? Plaats dan Wikipedia:Ontmoete Wikimedianen/Deelnemers op je volglijst.
  • Voor een volledig overzicht van de meer dan 1300 deelnemende gebruikers kijk je hier.
  • Je kunt op je gebruikerspagina met een gebruikersbox aangeven dat je deelneemt in het systeem. Plaats dan {{User:Romaine/Persönliche Bekanntschaften/box}} op je gebruikerspagina. Dit werkt op de-wiki, en-wiki, fr-wiki, nl-wiki, Commons, Meta, Wikidata, WMBE-wiki en WMNL-wiki. Daarnaast kan dit voor ieder ander project worden aangevraagd.
  • Vraag bij ontmoetingen of gebruikers zich hiervoor al aangemeld hebben. (Er zijn flyers beschikbaar met korte uitleg.)

Direct iemand bevestigen? Zie deze pagina. Romaine 15 feb 2014 14:16 (CET)

Leuk om jullie allemaal te ontmoeten vandaag! Jcb - Amar es servir 15 feb 2014 23:33 (CET)

Uitspraak van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Jcb, de Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan in de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Bezwaar tegen aanstelling van Jcb als Checkuser betreffende uw checkuserschap. Namens de Arbitragecommissie, Flag Slovjanskogo Jazika.svg IJzeren Jan 1 mrt 2014 14:10 (CET)

Ondanks het gehuil van de Arbitragecommissie over 'excuses'; Gefeliciteerd met je herbevestiging! JetzzDG 2 mrt 2014 10:30 (CET)
Hartelijk dank. Jcb - Amar es servir 3 mrt 2014 22:47 (CET)

Ter overweging[bewerken]

Hoi Jcb, Ik zie dat de gebruikerspagina van "GijsvdL" nog gewoon bestaat, en dat daar "vertrokken" op staat. Er is op geen manier duidelijk gemaakt dat dit account een sokpop van jou is geweest. Aangezien er momenteel toch wel enige commotie is ontstaan over je aanstelling als checkuser lijkt het me netjes als je op de gebruikerspagina van GijsvdL zou aangeven dat dit een -buitengebruik genomen- account van jou is. Een argeloze gebruiker zou anders in de veronderstelling kunnen zijn dat het hier om twee verschillende personen gaat. Vr groet Saschaporsche (overleg) 6 mrt 2014 08:46 (CET)

Dat is inderdaad wel zo. Ik zet er wel een berichtje op. Jcb - Amar es servir 6 mrt 2014 12:20 (CET)

Waarschuwing[bewerken]

Beste Jcb, je aanstelling als checkuser lijkt op dit moment te leiden tot aanzienlijke onrust. Ik ben van mening dat bij je rechten ook plichten horen. Ik wil er krachtig op aandringen dat je je verantwoordelijkheid neemt om de onrust weg te nemen. Mijn suggestie is dat je op Overleg_Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Bezwaar_tegen_aanstelling_van_Jcb_als_Checkuser met een gedegen argumentatie ingaat op de bezwaren die kenbaar gemaakt worden, en vooral dat je waar mogelijk tegemoet komt aan deze bezwaren. Onderneem je hiertoe geen nadere pogingen en blijf je ondertussen wel actief als checkuser, dan denk ik dat er een noodzaak ontstaat voor een blokkadeaanvraag wegens ontwrichting van de encyclopedie. Ik hoop op je inspanningen om de-escalatie te bewerkstelligen. Vriendelijke groet, Josq (overleg) 7 mrt 2014 20:01 (CET)

Josq, wil je even normaal doen en WP:AGF doorlezen. Sjoerd de Bruin (overleg) 7 mrt 2014 20:04 (CET)
Of we kunnen uitgaan van goede wil zal m.i. binnenkort blijken, afhankelijk van de reactie van Jcb. Ik heb er goede hoop op, maar ben niet overtuigd. Josq (overleg) 7 mrt 2014 20:07 (CET)
Ik zie niet in waarom Jcb niet bereid zou zijn om te reageren op die pagina. Hij heeft zich immers ook een maand stil gehouden als CU. Trijnsteloverleg 7 mrt 2014 20:15 (CET)
Maar hij onderneemt wel CU-acties terwijl er nog veel controverse is. Hij laat het maar gebeuren. Ik kan me niet voorstellen dat hij niet zo af en toe op genoemde overlegpagina kijkt. Dat geeft bij mij twijfel. Zoveel onrust kun je toch niet aanzien als je zelf het onderwerp bent? Josq (overleg) 7 mrt 2014 20:22 (CET)

@Josq, ja, ik lees de verschillende discussies. Ik ben op de bijbehorende projectpagina ingegaan op de bezwaren. Ook heb ik daarna nog verschillende keren contact gehad met de ArbCom. Ik heb de ArbCom nadrukkelijk de gelegenheid gegeven mijn aanstelling te heroverwegen en heb hierbij aangegeven de knopjes niet te gebruiken voordat zij hier een beslissing over hadden genomen. Desgewenst kun je een collega CU vragen te bevestigen dat ik mij hier aan heb gehouden. De ArbCom heeft met kennis van de geuite bezwaren ervoor gekozen mijn aanstelling niet in te trekken. Ik ben nu dus aangesteld als Checkuser. Bij de CU die ik vanavond heb uitgevoerd, de enige tot nu toe, ben ik op IRC begeleid door een ervaren CU. Ik heb deze week op eerste verzoek een berichtje geplaatst bovenaan GP en OP van GijsvdL. Overigens vind ik het nogal intimiderend dat je je persoonlijke "ben van mening dat" kracht bij meent te moeten zetten door dit kopje 'waarschuwing' te noemen. Jcb - Amar es servir 8 mrt 2014 00:09 (CET)

Beste Jcb, dank voor je reactie. Ja, ik maak gebruik van enige intimidatie, maar niet zonder dringende redenen. Het is niet niks dat gebruikers zich terugtrekken of aangeven gedemotiveerd te worden door deze zaak. Maar om bij de bron te beginnen: ik vond het enigszins intimiderend om in de Arbcomuitspraak te lezen: Jcb heeft dit advies (om af te treden) afgewezen. De laconieke en nonchalante manier waarop Jcb zowel op dit advies als eerder op de ingediende zaak heeft gereageerd is bij de Arbitragecommissie niet in goede aarde gevallen. Op zijn minst waren excuses voor het achterhouden van belangrijke informatie op hun plaats geweest. Misschien kun je om te beginnen hier op in gaan op een wijze waaruit blijkt dat het toch meevalt met nonchalance en laconiek doen. Vriendelijke groet, Josq (overleg) 8 mrt 2014 08:44 (CET)
De problemen komen door de slappe houding van de AC en de niet-transparante selectieprocedure, niet door de houding van Jcb. Op persoonlijke titel met waarschuwingen komen is niet de-escalerend. Ga beter de richtlijnen aanpassen of de AC afzetten. — Zanaq (?) 8 mrt 2014 09:23 (CET)
Als iedereen zo tevreden was over de houding van Jcb dan zou niemand zó veel moeite hebben met de door de Arbcom gevolgde procedure. Ik heb vaak genoeg gezien dat er escalatie ontstond doordat betrokken personen zwegen, en dat de zaak weer de-escaleerde nadat ze tot een voor iedereen aanvaardbare verklaring kwamen. Daar hoop ik in dit geval ook op. Er is ook een keerzijde als Jcb dat niet doet, en daar waarschuw ik voor. Josq (overleg) 8 mrt 2014 09:46 (CET)
Ik heb alles gezegd wat ik erover kwijt wilde. En als dat misschien wat laconiek was, dat kan kloppen. NL wiki heeft iets van mij nodig, niet andersom. Ik heb me aangemeld als Checkuser om de wiki te helpen, niet omdat ik perse die titel wilde hebben. Misschien ben je het even vergeten, maar we zijn hier allemaal vrijwillig. Iedere hardwerkende moderator, spelfoutenverbeteraar, artikelschrijver, vandalismebestrijder, enzovoort, is hier om vrijwillig de wiki verder te helpen. Dat wil niet zeggen dat die vrijwilligers niet open hoeven te staan voor kritiek, maar er is absoluut geen rechtvaardiging om maar raak te sollen met hardwerkende vrijwilligers. Als jij vindt dat jouw standpunt een 'dringende reden' is om intimidatie toe te passen, dan is dat vooral iets dat je bij jezelf eens onder de loep zou moeten nemen. Hier wil ik het bij laten. Jcb - Amar es servir 8 mrt 2014 10:16 (CET)
Nog 1 poging: wil je je mening geven over het feit dat gebruikers zich terugtrekken of zich gedemotiveerd voelen door deze situatie? Daarbij gaat het immers toch ook om zeer waardevolle vrijwilligers. Groet, Josq (overleg) 8 mrt 2014 10:28 (CET)
Dat moeten ze helemaal zelf weten. Als het alleen hierom gaat, dan komen ze heus wel weer terug. Jcb - Amar es servir 8 mrt 2014 10:32 (CET)
Deze houding keur ik zeer sterk af. Enerzijds vragen dat we inzien hoe nodig NL-wiki jou heeft, en anderzijds onverschillig doen tegenover het vertrek en de demotivatie van zeer waardevolle collega's, dat vind ik arrogant en ongeloofwaardig. Terwijl het tegendeel blijkt: je benoeming tot checkuser heeft tot zulke significante onrust geleid dat het, met de kennis van nu, beter was dat een andere collega was benoemd. Je hebt veel goed te maken. Josq (overleg) 8 mrt 2014 18:31 (CET)
Josq, ik denk niet dat dit nadiscussiëren op deze wijze erg veel zin heeft. De arbcom heeft over de kwestie nagedacht en zij vinden onvoldoende grond hem die CU rechten weer af te nemen. Als je het met die beslissing niet eens bent, moet je die beslissing aanvechten en niet blijven napruttelen tegen Jcb. Persoonlijk denk ik dat we de zaak het beste kunnen laten rusten. Hoe erg is het eigenlijk, de jongen doet zijn best en de sokpopkwestie speelde bijna voor de oorlog. Laat het gaan... max (overleg) 8 mrt 2014 18:51 (CET)
Max, ook de Arbcom heeft haar ongenoegen uitgesproken over de houding van Jcb. De sokpoppenkwestie van jaren terug, daar haal ik mijn schouders over op, maar zoals Jcb zich nu opstelt, dáár heb ik pas moeite mee. De Arbcomuitspraak zegt echt niet alleen "laat maar zitten". Ze heeft ook een sterk veroordelend karakter, zo sterk dat ik me er aanvankelijk over verwonderde, maar na zelf Jcb gehoord te hebben kan ik er alleen maar mee instemmen. Josq (overleg) 8 mrt 2014 19:51 (CET)

Melding peiling[bewerken]

Beste Jcb,

Je hebt gesolliciteerd naar de functie voor checkuser en samen met het vertrouwen van de arbitragecommissie deze toegekend gekregen. Dergelijke besluiten verlopen doorgaans vrijwel geruisloos, zo niet het recente besluit van de commissie om jou deze rechten toe te kennen: zowel de commotie als de kritiek op de toekenning en de afhandeling door de arbitragecommissie wijzen erop dat de draagvlak voor deze benoeming binnen de gemeenschap waarschijnlijk (te) klein is voor een goed werkbare situatie. Ondergetekende is van mening dat het niet goed is als een persoon die mogelijk onvoldoende vertrouwen geniet een taak toegewezen krijgt waarbij 100% integer handelen gewenst is, maar daarover verschillen diverse betrokkenen van inzicht. De arbitragecommissie is door de gemeenschap in het leven geroepen en heeft deze taak middels artikel 7.4 erbij gekregen; dat de leden van de arbitragecommissie hun vertrouwen uitspreken wil niet zeggen dat de gemeenschap hierin zonder meer meegaat. Dit verschil van inzicht en/of aanvoelen tussen de leden van de arbitragecommissie en de gemeenschap heeft een bepaalde spanning veroorzaakt, een reden om een peiling te houden waarbij de gemeenschap gevraagd wordt om haar vertrouwen in een goede uitoefening van deze taak door jou en de vier andere individuele checkusers uit te spreken. De uitkomst van de peiling, de mate en verhouding van dit vertrouwen, kan voor de commissie een reden zijn om haar recente beslissing te herzien, of juist aantonen dat er - in tegenstelling tot mijn vermoeden - sprake is van veel vertrouwen in jou. Een doel is om de neuzen collectief alsnog één kant op te krijgen, linksom of rechtsom. Nu leeft te veel het idee dat je met een dosis geluk deze rechten toegekend heeft gekregen door door een maas heen geglipt te zijn: een combinatie van 1) geen dossierkennis bij commissie, 2) verkeerde interpretatie van artikel 7.4 en 3) niet de competentie om bepaalde vergissingen toe te geven en een genomen beslissing terug te durven draaien, omdat deze op basis van onvolledige informatie was genomen. Ik heb er alle begrip voor dat de checkusers deze niet-bindende peiling persoonlijk (heel) vervelend vinden; ik kijk echter niet alleen naar het belang van individuen of instituten zoals de commissie maar ook en vooral naar het collectieve belang. Ik ben ervan overtuigd dat ik met deze peiling in belang van de gemeenschap handel. Mocht je het op prijs stellen: het is mogelijk om een (persoonlijke) toelichting te schrijven in beide peilingen: Wikipedia:Opinielokaal/Checkuser (1), Wikipedia:Opinielokaal/Checkuser (2). De eerste peiling is gepland voor 11 maart 2014, de tweede vangt één dag aan na afloop van de eerste peiling.

Met vriendelijke groet,

BlueKnight 10 mrt 2014 22:14 (CET)

Ik ben op de hoogte van deze opiniepeilingen. Jcb - Amar es servir 10 mrt 2014 23:26 (CET)

Borrado de Ramón Esteve Cambra[bewerken]

Buenos días, Se ha borrado la página Ramón Esteve Cambra, y me aparece usted en el mensaje de borrado Quería preguntar más acerca de los motivos, ya que no era una página de autopromoción ni de elogios, sino una página informativa sobre un arquitecto tan reconocido como Ramón Esteve. Me gustaría saber qué indicaciones llevar a cabo para volver a publicar la página de una forma válida, o si es por no haber hecho un donativo. La página era: http://es.wikipedia.org/w/index.php?title=Ramon_Esteve_Cambra&action=edit&redlink=1

La página de discusión del borrado: http://es.wikipedia.org/wiki/Usuario_discusi%C3%B3n:Ramon_Esteve_Cambra

Un saludo y muchas gracias

Usted puede pedir restauración aquí. Yo no soy bibliotecario en ES.wiki. Jcb - Amar es servir 2 apr 2014 17:50 (CEST)

QFE[bewerken]

Beste Jcb, Waar haal je de wijsheid vandaan dat er minimaal 1 hoogtemeter op QNH moet worden ingesteld? Het is pertinent een onjuiste bewering aangezien bijvoorbeeld de Engelse Luchtmacht gewoon operereert met QFE! Het zou verwarrend zijn om 1 hoogtemeter op QNH in te stellen en de andere op QFE, omdat dat zeer makkelijk tot fouten zou kunnen leiden! Vr groet, Saschaporsche. (overleg) 17 apr 2014 22:09 (CEST)

Ik heb naar het bijbehorende artikel verwezen in de wetgeving (tip van de dag: lees de bewerkingssamenvatting). Nederlandse regels op dit gebied zijn vrijwel allemaal rechtstreeks overgenomen van de ICAO. En inderdaad, de luchtmacht van de meeste landen opereert afwijkend van de ICAO-regels. Jcb - Amar es servir 17 apr 2014 22:12 (CEST)

Luchtvaart, info toevoegen[bewerken]

Je voegt informatie toe op artikelen die niet klopt. "burgerluchtvaart" heeft niets te maken met het feit of je de DME ontvanger kunt tunen op het dme gedeelte van de tacan. De DME is gewoon een conventionele dme die gelijk is aan de de dme die gebruikt wordt op een VORDME baken.

Bij QFE voer je een onzinverhaal op over altimeters die je op verschillende waardes gaat instellen, iets dat NOOIT gedaan wordt aangezien het potentieel ZEER GEVAARLIJK is!

Wil je dus alsjeblieft ophouden met je eigen analyses toe te voegen op artikelen waar je onvoldoende verstand van hebt. Saschaporsche. (overleg) 23 apr 2014 22:57 (CEST)

Wil je ophouden met me te stalken en mijn toegevoegde teksten te vernielen? Je maakt er steeds iets onleesbaars van en verwijdert info. Ik ben van plan vaker over luchtvaart te schrijven en ik ben niet van plan daarbij steeds een groot deel van de tijd kwijt te zijn aan een individuele stalker. (Gezien je overlegpagina is dit een patroon). Jcb - Amar es servir 23 apr 2014 23:02 (CEST)
Je doet een persoonlijke aanval waar je mij beschuldigd van "stalken" ! Ik verzoek je deze PA terug te nemen.
Ik volg JOU niet. Deze artikelen die je bewerkt staan op mijn VOLGlijst, dus als ik incorrecte wijzigingen zie corrigeer ik die. Ik verzoek je dringend om slechts wijzgingen te doen op luchtvaartartikelen die volledig en correct zijn. Saschaporsche. (overleg) 23 apr 2014 23:09 (CEST)

perineum[bewerken]

hoi Jcb,

ik heb je bewerking op de perineum pagina ongedaan gemaakt omdat je er minder duidelijke foto hebt neergezet als dat er stond – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Cvbnapple (overleg · bijdragen) PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Inactive bot on Japanese Wikipedia[bewerken]

Jcbさん、こんにちは。

ウィキペディア日本語版であなたの管理するBotが1年間以上稼働していません。

もし、Botフラグを維持されたいのであれば1か月以内に最低1度だけBotを動かしてください。このまま1か月稼働しなければあなたのBotはフラグ除去申請が提出されます。

Hi Jcb,

I noticed that your bot on japanese Wikipedia has been inactive for more than a year. If you wish to keep its bot flag, please use once within a month. If you no longer need it, the bot flag will be removed.

Regards, -- Banku on ja.wikipedia 12 aug 2014 07:09 (CEST)

Ok, no problem, you may remove the flag. I only used it at your wiki for detection of interwikis, which is no longer needed. Jcb - Amar es servir 17 aug 2014 17:28 (CEST)

Beoordelingsnominatie Kennisnet[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Kennisnet dat is genomineerd door Kattenkruid. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140827 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 28 aug 2014 02:02 (CEST)

Ticket OTRS[bewerken]

Saludos, Jcb. ¿Podrías indicar aquí qué licencia fue la seleccionada? Gracias, LMLM (overleg) 6 okt 2014 19:37 (CEST)

Uitgevoerd Hecho - Jcb - Amar es servir 6 okt 2014 23:55 (CEST)

Biopics[bewerken]

Dus zo werk jij. Als de rest van die kliek op commons. Blij dat ik daar geen admin meer ben. In plaats van duidelijk uit te leggen hoe de OTRS vordert, gaan jullie mensen pesten door ze te verhinderen van te werken. Twee maten, twee gewichten. Het is jouw type van gebruikers die me de zin om mee te werken aan dit project volledig heeft ontnomen. Lycaon (overleg) 30 okt 2014 21:31 (CET)

Jij behandelt iemand die veel mooie afbeeldingen aanlevert als een vandaal. Dat accepteren we inderdaad niet op Commons. INeverCry heeft je geblokkeerd, maar die blokkade had je van mij ook kunnen krijgen, al was ik waarschijnlijk begonnen met een dag ipv twee weken. De reden dat het met OTRS even duurt kan ik wel iets toelichten: het gaat om dusdanig veel afbeeldingen dat de collega die de bijbehorende tickets in behandeling heeft bezig is hiervoor assistentie te krijgen van een bot-operator. Daar komt nog bij dat het even geduurd heeft voordat de tickets überhaupt werden bekeken (momenteel staan meer dan 800 permissions tickets open). Hoe dan ook, ik verwacht van je dat je de uploads van FredD met rust laat. Doe je het straks na afloop van je blokkade toch weer, dan kun je zeker een nieuwe blokkade verwachten. Jcb - Amar es servir 30 okt 2014 22:33 (CET)
Vandaal? Doe toch niet zo kinderachtig! En duizend kleine fotootjes waarvan na maanden nog niet vast staat dat ze niet gepikt zijn van een ander ? Wat heet dan het wegpesten van iemand die bijna 500 artikelen schreef op deze wikipedia en bijna drieduizend eigen foto's op originele grootte postte op commons? Kijk toc eens in eigen boezem vriend! Jammer voor het project, maar de bully's krijgen toch altijd gelijk: Mij zie je hier niet meer. Lycaon (overleg) 31 okt 2014 08:46 (CET)
Zullen we dit conflict even op Commons laten? Er is echt nul reden om het naar hier te importeren. Natuur12 (overleg) 30 okt 2014 22:39 (CET)

Tien jaar[bewerken]

Op 12 december 2004 deed ik mijn allereerste bewerkingen op Wikipedia, vandaag dus precies tien jaar geleden. Jcb - Amar es servir 12 dec 2014 00:33 (CET)

Oké. JetzzDG 12 dec 2014 20:26 (CET)
Gefeliciteerd en bedankt, Jcb! Ik ben vooral blij met je gesproken artikelen. Ik heb je OGG-bestanden wel eens tijdens het wandelen en fietsen beluisterd als informatief audioboek. Ik zet ze met Audacity om naar MP3. Zojuist heb ik het 50 minuten durende gesproken artikel over de VS gedownload. Ik woon sinds kort in de Verenigde Staten en als ik enkele keren naar het artikel luister, weet ik vermoedelijk meer over de VS dan de mensen die er geboren zijn. :-) Lucid (overleg) 28 dec 2014 12:59 (CET)

Message on your Commons talk page[bewerken]

Please see Commons:User talk:Jcb#ScottPageAMLORTour.jpg. --en:User:TEB728 (en:User talk:TEB728) 12 mrt 2015 09:02 (CET)

Vischmarkt 55, Harderwijk[bewerken]

Hallo Jcb, ik wil even melden dat ik jouw foto van de Vischmarkt 55 in Harderwijk heb vervangen. Het is namelijk een ander huis dan jij geplaatst hebt. Ik hou er niet van om andermans foto's te vervangen maar in een geval als dit.... Weet je welk huis het wel is? Want dan moet jouw foto hernoemd worden op Commons, ik neem aan dat je dat zelf regelt. Met vriendelijke groet, Ilonamay (overleg) 21 mrt 2015 12:27 (CET)

Hoi Ilonamay, ik denk dat het pand dat ik heb gefotografeerd wel nr. 55 is. Het pand op jouw foto is nr. 55A-55K zo te zien. Aan de foto's is ook te zien dat het pand op mijn foto er direct tegenaan staat. Jcb - Amar es servir 21 mrt 2015 18:13 (CET)
Je hebt gelijk, ik zie het. Dus de naam van jouw foto hoeft niet gewijzigd te worden. Maar het rijksmonument is wel het pand op mijn foto, zie de beschrijving van het RCE, waar trouwens ook het nummer 55 staat zonder onderverdeling. Ilonamay (overleg) 22 mrt 2015 14:14 (CET)