Overleg gebruiker:JipDeFries

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

english languaged version I.v.m. misbruik van sokpoppen en hiermee zich voordoen als meerdere identiteiten bij bewerken/aanmaken van en valselijk pleiten als dit meer personen zijn voor het behoud van een lemma HoeGekIsNL (zie ook voor identiek bewerken met meerdere sokpoppen het engelstalige equivalent HowNutsAreTheDutch alsmede de sokpoppenaanmaak/bewerkingen van Hans Ormel aldaar zijn de volgende sokpopaccounts vastgesteld via checkuserprocedure voor onbepaalde tijd geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt op 23 december 2014. Aanvullend gevraagd checkuseronderzoek bevestigde dat dit ging om 1 bewerker vanaf twee locaties oningelogd en ingelogd met meerdere identiteiten vanaf een unieke computerconfiguratie.

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten en zich te beperken tot constructief neutraal en inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten via nieuwe IP-adressen of accounts komt deze mogelijkheid te vervallen. De hoofdaccount heeft hiertoe een niet meegeblokkeerde mail- en overlegpaginafunctie.

Als je je nou eens bezig ging houden met een serieuze bijdrage aan de encyclopedie ipv. geziek op WP:TBP? Dat zou je geloofwaardigheid veel meer ten goede komen. Kleuske (overleg) 22 dec 2014 15:13 (CET)[reageer]