Overleg gebruiker:Jvkc.stema

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor het met verscheidene accounts en IP-adressen doorgaan met diverse ongewenste handelingen die een betrouwbare opbouw van de encyclopedie schaden en tevens personen buiten wikipedia beschadigen alsmede juridische dreiging, zijn onderstaande hiervoor gebruikte accounts en recent IP-adres geblokkeerd en is het oningelogd bewerken onmogelijk gemaakt. Dit is vastgesteld via bewerkingenonderzoeken alsmede uitgevoerde checkuserprocedures.

Deze gebruiker kan niet meer bijdragen aan de encyclopedie omdat er geen enkele intentie tot zinvol bijdragen te bespeuren is. Diens enige bewerkingen hebben tot resultaat dat de encyclopedie schade wordt toegebracht middels het importeren van problemen buiten Wikipedia.

Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 18 sep 2009 12:28 (CEST) Niet neutrale bijdragen op artikelen Rabin Gangadin en Michiel van Kempen


Geblokkeerd[brontekst bewerken]

Naar aanleiding van dit verzoek heb ik uw bewerkingsrechten voor onbepaalde tijd opgeschort. U kunt desgewenst hier aangeven wanneer u uw juridische dreiging intrekt. Dan kan de bewerkingsblokkade worden beëindigd. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 27 sep 2011 17:27 (CEST)[reageer]

Reactie Rabin Gangadin Op MoiraMoira

Mij dunkt dat je de effecten t.g.v. de communicatieve verbintenis tussen je hersenbalk en je dikke darm ( om het even natuurkundig uit te drukken ) heel erg moet kunnen voelen om met zulk een infectieus voorstel te willen instemmen. Het veranderen van een tekst die over mezelf gaat moet tot een grondrecht behoren en niet tot een gunning. Je moet wel wat sociaal en emotioneel intelligent zijn om dit te kunnen snappen. Het voorstel drukt tevens de angst en onzekerheid uit die er van de eiser uitgaat!!!! Stel dat ik ermee zou instemmen dan zou het inhouden dat de tekst over mij ontvankelijk zou zijn voor veranderingen. Indien de veranderingen van mijn zijde de zogeheten moderators niet zouden behagen, zou de tekst weer worden versleuteld. Waarom noemen Nederlanders Belgen dom ???!!! Bovendien gaat het hier niet alleen om de ontkoppeling van het slot maar om een financiële schadevergoeding.

Ik ben voor banen afgewezen op grond van vermeldingen op Wikipedia, staat er in brieven. Eén keer werd mij zelfs een bedrijfsfinanciering op grond van vermeldingen op Wikipedia ontzegd!!!!!! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Jvkc.stema (overleg · bijdragen) 29 sep 2011 18:06‎ PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Ik kan me dat goed voorstellen, als er meer bijdragen zijn zoals deze.--Koosg (overleg) 4 okt 2011 16:19 (CEST)[reageer]