Overleg gebruiker:Mezelf14

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Nieuw onderwerp/New Subject

E-mail: Wanneer u het nodig vind om mij een e-mail te sturen zal deze onder geen beding openbaar worden gemaakt. Gebruik dit e-mail adres ook alleen voor zeer belangrijke zaken, waarbij u graag uw privacy wil waarborgen.

Nederlands: Vragen die u mij hier stelt, beantwoord ik ook hier. Als ik een vraag stel op uw overlegpagina, antwoordt dan alstublieft daar. Bedankt! Nieuw overleg graag onderaan de pagina.

In English: If you have any questions for me, you could place them at the bottom of the page. I will anwser on this page.

Auf Deutsch: Herzlich welkommen auf meiner diskussionsseite seite.

Archief: 2009, 2010, 2011


Gelukkig nieuwjaar[bewerken]

Gelukkig 2012! BakkertjeWouter. 1 jan 2012 01:33 (CET)

Twijfel.[bewerken]

Ik heb je een tijdje geleden op een rare manier bezig gezien met enkele anderen moderatoren in een soort blokkade-orgie.
Twee vragen,
  • Heb je daarvan geleerd?
  • En richt je je echt meer op scholen en vandalisme of kunnen we nog meer van dit soort zottigheid verwachten?
    Ik vraag je dit omdat daar mijn eventuele tegenstem van afhangt. Vriendelijke groet, Sir Statler (overleg) 2 jan 2012 01:20 (CET)
Dank voor deze vragen. Het geeft mij de mogelijkheid inhoudelijk te reageren op je twijfels. Op je eerste vraag, zeg ik volmondig ja. Deze zaken waar jij op doelt gebeurden in de begin periode van mijn moderatorschap, en toen heb ik fouten gemaakt. Had niet moeten gebeuren, en daar heb ik ook mijn excuses voor aangeboden. Vanaf die tijd houdt ik me nog slechts bezig met vandalismebestrijding, met voornamelijk blokkeren van scholen en individuen. Ook ben ik bezig met het mailen van scholen.
Ik hoop hiermee je twijfels te hebben weggenomen, en anders hoor ik het graag Glimlach. Groetjes, P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 2 jan 2012 11:31 (CET)
Absoluut. Glimlach. Overigens lijkt me waar je nu bezig bent me veel leuker dan de slangenkuil van Wikipedia. (Lees het RegBlok.) Daar is namelijk meestal weinig positieve energie uit te halen. Heel nuttig wat je nu doet, mijn steun heb je. Vriendelijke groet, Sir Statler (overleg) 2 jan 2012 14:01 (CET)

Bevestiging moderatorstatus januari 2012[bewerken]

Beste Mezelf14,

Vanaf 9 januari 2012 00:01 (CEST) tot 16 januari 2012 00:01 (CEST) loopt de tweede ronde van de herbevestiging moderatorstatus van januari 2012. In deze tweede ronde moeten 75% van de stemmen voorstemmen zijn om de moderatorstatus te behouden.

Bij deze wens ik u veel succes.

Met vriendelijke groeten, Wiki13 overleg 8 jan 2012 15:15 (CET)

Rijn[bewerken]

Hej,

graag ook jouw aandacht voor wat ik op de overlegpagina van Jeroen schreef.

Richard 24 jan 2012 14:51 (CET)

Verwijderingsnominatie Movie Unlimited[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Movie Unlimited dat is genomineerd door Jvhertum. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20120208 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 9 feb 2012 01:06 (CET)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste Mezelf14, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, Floor81 (overleg) 20 feb 2012 16:55 (CET)

Ben je van plan dit verzoek op te pakken Mezelf14? Of zullen we het doorschuiven? Mvg, Bas (o) 13 mrt 2012 18:43 (CET)
Gebruiker op overlegpagina aangeraden een algemeen coachingsverzoek te doen. Categorie bij deze aanvraag verwijderd. Sum?urai8? 21 mrt 2012 09:55 (CET)

Herbevestiging moderatorstatus oktober 2012[bewerken]

Beste Mezelf14,

Vanaf 1 oktober 2012 0:01 (CEST) loopt de eerste ronde van de herbevestiging voor het moderatorschap. In deze ronde wordt uw moderatorschap geëvalueerd, samen met dat van 32 andere moderatoren. Op deze pagina wordt de eerste ronde gehouden en staat ook meer informatie over de gang van zaken. Het is mogelijk (maar niet verplicht) een korte verklaring te geven. Mocht u het moderatorschap (vrijwillig) willen inleveren, kan dat via deze pagina op meta. Als u nog vragen heeft, stel deze gerust op mijn overlegpagina of via e-mail.

Ik wens u veel succes!

Met vriendelijke groet, Jarii94Overleg 29 sep 2012 12:24 (CEST)

Avonturenpark Hellendoorn[bewerken]

Beste Jezelf, sinds een week of zo bemoei ik me oa met genoemd park. Ben er nu zoveel aan het doen dat er een meebezig op moest. Eerder heb ik pagina De Eemhof bijgewerkt. Daar heb ik bereikbaarheid en retail-aanbod (goeddeels) verwijderd onder het motto 'dat zet Center Parcs maar op de eigen site'. Op pagina Walibi Holland zie ik dat soort info weer wel staan. Nu is mijn vraag: wat vind jij dat er bij kan/moet van dat soort onderwerpen? Groet, Sander1453 (overleg) 24 mrt 2013 23:44 (CET)

Hoi Sander, welke passages uit de tekst bedoel je precies? Vooral Walibi Holland is een erg lang artikel, en moet (naar mijn mening) weer eens flink geupdate worden, door overbodige informatie te verwijderen. Groetjes P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 26 mrt 2013 23:53 (CET)
Rolstoelvriendelijkheid, Merchandising en Bereikbaarheid. Met name de laatste twee dan. Groet, Sander1453 (overleg) 27 mrt 2013 00:24 (CET) PS: Mijn "meebezig" staat er nu twee weken op en dat vind ik eigenlijk te lang. Ik kan ook lang niet alles vinden. Weet jij iemand die misschien een handje toe kan steken? Dank, Sander1453 (overleg) 1 apr 2013 11:23 (CEST)
JZ85 normaal gesproken, maar volgens mij is die ook redelijk druk. We kunnen er ook eventueel een keer samen naar kijken via IRC. Laat maar weten. Groetjes, P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 12 apr 2013 12:18 (CEST)

Dank voor je aanbod, Mezelf14. Ik heb het inmiddels even "netjes" gemaakt en achter gelaten. Uiteraard kan het nog veel beter en uiteindelijk zal iemand dat vast wel doen. "Bereikbaarheid" en "Merchandising" mis ik niet echt, maar als iemand het opnieuw opneemt zal ik hem/haar zeker niet blindelings corrigeren. Voordat ik er kwam, was er een anonieme aan bezig (fan, kind?) en die heeft er al heel stiekem weer aan gewerkt.Glimlach Groet, Sander1453 (overleg) 14 apr 2013 21:45 (CEST)

Bericht voor coaches[bewerken]

Beste coach,

Je ontvangt dit bericht, omdat je momenteel een coach bent en volgens de overzichtslijst actief bent als coach. Alle coaches ontvangen hetzelfde bericht; als het bericht niet op u betrekking heeft, neem deze stroopwafels en ga rustig door met waar u mee bezig was.

Constatering

Het valt me de laatste maanden op, dat er slecht op coachingsverzoeken wordt gereageerd, en dat algemene en persoonlijke verzoeken voor coaching in sommige gevallen een aantal weken op een overlegpagina blijven staan. Ik moet zeer regelmatig de speciale categorie uit persoonlijk coachingsverzoeken halen nadat ze zijn afgehandeld/compleet zijn verlaten en ik heb het idee dat coaching niet door iedereen consequent wordt gelogt en wordt aangeduid met het sjabloon.

De volgende sectie kan incidentele telfouten bevatten. Zelfs met telfouten, zou het bericht over moeten komen.

We hebben momenteel 30 actieve coaches volgens het schema. Volgens de logs hebben we 36 coaches die ooit gecoacht hebben. Hiervan zijn nu 16 coaches 'op pauze'. Dit betekent dat 10 van de actieve coaches (33%), nog nooit iemand gecoacht heeft.

Ik heb ooit een scriptje gemaakt, dat het aantal openstaande algemene en persoonlijke verzoeken bovenin het scherm, naast je gebruikersnaam, weergeeft. Van de actieve coaches heb ik dit script bij 4 mensen kunnen terugvinden.

Wat te doen

Als je momenteel geen mensen wil of kan coachen, om welke reden dan ook, bewerk de coachingspagina en verberg jezelf door "Pauze = " te vervangen door "Pauze = ja". Je kunt op een later tijdstip jezelf weer tevoorschijn toveren als je weer mensen kan en wil coachen.

Voor zij die de 'teller', het ding dat aangeeft hoeveel openstaande verzoeken er zijn, nog niet heeft toegevoegd aan hun omgeving, bekijk Wikipedia:Coachingsprogramma/Aandachtspunten#Teller_altijd_zichtbaar eens.

Diezelfde pagina vertelt je wat je moet doen als je een coachingsverzoek aanneemt. Vergeet niet om een persoon in het archief te zetten wanneer de coaching is afgelopen.

Als laatste: Wees niet bang om de conversatie bij een persoonlijk coachingsverzoek voor te zetten op de overlegpagina van de gebruiker die mogelijk gecoacht gaat worden. Een nieuwe gebruiker weet niet persé de weg terug naar jouw overlegpagina, zeker omdat ze er via een knopje heen geleid worden. Ze krijgen daarnaast geen gele balk bovenin beeld als je reageert en mochten ze die optie aan hebben staan, dan krijgen ze een email wanneer je reageert op hun overlegpagina. De kans op succes is veel groter op die wijze.

Slotnoot

Er is momenteel een gebruiker die al bijna 3 weken op een coach wacht. Als je tijd hebt, overweeg eens deze gebruiker te coachen.

Ik post dit bericht ook op Wikipedia:Coachingsprogramma/Overlegpagina. Discussie kan daar plaatsvinden. Sum?urai8? 14 apr 2013 19:34 (CEST)

Jaarlijkse herbevestiging[bewerken]

Beste collega, het is weer tijd voor de jaarlijkse herbevestiging. De eerste ronde loopt van 1 oktober 00:01 (CEST) tot 8 oktober 00:01 (CEST). U bent vrij om een motivering te geven waarom u moderator wilt blijven. U kunt ook aangeven niet meer verkiesbaar te zijn en daarmee uw bitje in te leveren. Ik wens u heel veel succes bij de herbevestiging. Met vriendelijke groet Natuur12 (overleg) 30 sep 2013 19:39 (CEST)

Tweede ronde herbevestiging oktober 2013[bewerken]

Beste Collega,

In de eerste ronde van de lopende herbevestigingsprocedure hebben er vier gebruikers een bezwaar tegen je moderatorschap ingediend. Dit houdt in dat je één van de moderatoren bent die in de tweede ronde wordt geëvalueerd. Deze tweede ronde is van 10 oktober 00:01 (CEST) tot 17 oktober 00:01 (CEST) (CEST). Je moet in deze ronde minstens 75% voorstemmen ontvangen om herbevestigd te worden. Het is aan te raden om een reactie te plaatsen in de tweede ronde, zodat gebruikers over meer informatie beschikken bij het stemmen.

De tweede ronde is hier te vinden, daar kun je ook je reactie plaatsen. Dat kan nu al, voor het begin van de ronde.

Met vriendelijke groet, Natuur12 (overleg) 7 okt 2013 23:31 (CEST)

Sjabloon Coach[bewerken]

Beste Mezelf14, ik heb je tekst die je op Gebruiker:Mezelf14/sjabloon: Coach had geplaatst gebruikt als tekst voor een eerste opzet voor een sjabloon voor het aanraden van een coach aangezien deze de lading dekt. Ik weet niet of je daar zelf al mee bezig was, maar bij deze. mvg, Myr overleg 14 okt 2013 17:00 (CEST)

Hoi, doe met het sjabloon wat je wilt. Ik heb liever dat hij gebruikt wordt! Groetjes, P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 16 okt 2013 17:29 (CEST)


Coaching gevraagd[bewerken]

Beste Mezelf14, ik zou je graag als mijn coach willen hebben. Met vriendelijke groet, ~~BurgerHalloJan~~ overleg 6 nov 2013 08:40 (CET)

Ik heb de tracking categorie verwijderd, omdat het al een hele tijd is sinds het verzoek. Het is wel net zo aardig om te reageren of je wel, danwel niet wil coachen. Als je momenteel geen tijd of zin hebt om te coachen, dan kun je je altijd onzichtbaar maken op de lijst op Wikipedia:Coachingsprogramma door de parameter pauze "ja" te maken. Sum?urai8? 21 dec 2013 09:42 (CET)

Activiteitscriterium[bewerken]

Hoi Mezelf14, ter informatie en wat je moderatorschap betreft: momenteel voldoe je maar nét aan het tegenwoordig geldende activiteitscriterium van 250 bewerkingen per jaar. Ik meld het je even omdat het de laatste tijd wat in de mode lijkt te zijn om dat juist niét te doen en je dan achter je rug om op meta:SRP voor een voldongen feit te zetten, hetgeen ik zelf buitengewoon onfatsoenlijk vind. Groet, Wutsje 27 jan 2014 18:02 (CET)

Hoi Mezelf14, aangezien je niet meer voldoet aan het activiteitscriterium heb ik op meta een verzoek geplaatst ter afname van je modbitje. Dank voor al je werk als moderator! Met vriendelijke groet, Kippenvlees (overleg‽) 28 jan 2014 17:04 (CET) (Wutsje bedankt voor de notificatie vooraf aan Mezelf)
Dank beiden voor de informatie. Het is inderdaad zo dat ik door omstandigheden vrijwel geen tijd meer had voor Wikipedia. Ik kreeg eind vorig jaar goede hoop, maar het heeft niet zo mogen wezen. Groetjes, P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 29 jan 2014 09:23 (CET)

Dank en kom weer terug als je tijd krijgt![bewerken]

Christian Farla Live[bewerken]

Hallo Mezelf14, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over Christian Farla Live. Ik vind dat dit artikel niet of nog niet geschikt is voor Wikipedia. Op de beoordelingslijst kun je een omschrijving vinden van mijn bezwaren en daar ook op reageren. De komende twee weken kan iedereen, ook jijzelf, zijn of haar mening geven over dit artikel. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst of het artikel op Wikipedia blijft staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Agora (overleg) 11 sep 2014 12:49 (CEST)

Beoordelingsnominatie van o.a. Walibi en de Plaaggeest[bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Walibi en de Plaaggeest door Agora, Rockstars: The Battle door Agora. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140911 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 12 sep 2014 02:05 (CEST)

Melding[bewerken]

Op je gebruikerspagina staat nog dat je moderator bent. Sjoerd de Bruin (overleg) 22 okt 2014 23:06 (CEST)

Thnx! Heb het aangepast! P-Attractieparken.PNG Mezelf14 overleg 22 okt 2014 23:07 (CEST)

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2015[bewerken]


Christmas tree (detail) (11392553123).jpgPrettige Feestdagen!


Hallo Mezelf14,

Ik wens je hele fijne kerstdagen en een heel goed en gezond 2015!

Hartelijke kerstgroeten, BakkertjeWouter. 24 dec 2014 20:21 (CET)