Overleg gebruiker:Rinus747

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Rinus747, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.292 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

DirkVE overleg 22 mei 2014 05:06 (CEST)[reageer]

Installatieautomaat[brontekst bewerken]

Beste Rinus, uw bewerkingen werden teruggedraaid omdat er te veel taalfouten in uw bijdrage staan. Dit is werkelijk te slecht om op de encyclopedie te laten staan. Ik twijfel niet aan uw goede bedoelingen, maar dit was te ondermaats en bracht geen meerwaarde aan het artikel. Mvg DirkVE overleg 22 mei 2014 05:06 (CEST)[reageer]

Dag Rinus747,

welkom op Wikipedia. Ik zie dat je eerste acties op Wikipedia meteen een vuurdoop waren, en dat het niet lekker liep. Hopelijk is dat van voorbijgaande aard en zul je snel je weg vinden. Ik hoop je binnenkort wat te kunnen helpen en ook de door jou aangepakte en aangemaakte artikelen zo te verbeteren dat ze kunnen blijven. Helaas heb ik nu even wat weinig tijd; hopelijk na het weekeinde wel. (Tenzij andere mensen voor die tijd wel tijd hebben om je te helpen, dat is natuurlijk prima.)
Vriendelijke groet van een mede-Wikipediaan, Erik Wannee (overleg) 22 mei 2014 12:43 (CEST)[reageer]

Beste Rinus747, hopelijk ben je inmiddels een beetje bekomen van de ontvangst en kunnen we aan de slag om de beide artikelen op te knappen tot een zinnige aanvulling aan de encyclopedie. Ik wil daar graag bij helpen! Anderzijds, als jij het verder laat afweten dan ga ik ook mijn tijd hier verder niet aan besteden. Ik vermoed dat men in dat geval de beide artikelen zal verwijderen, hetgeen ik wel jammer zou vinden. Met vriendelijke groeten, Bob.v.R (overleg) 27 mei 2014 02:14 (CEST)[reageer]

Rinus747, ik ga hier verder geen smeekbedes of iets dergelijks uitspreken, maar de kans is nu m.i. tamelijk groot dat de beide artikelen op 5 juni worden verwijderd. En ik zou dat jammer vinden. Naar mijn mening zou dit niet hoeven te gebeuren als we met een gezamenlijke inspanning de beide artikelen verder opknappen! Er zijn nog 2 à 3 dagen te gaan. Met hartelijke groeten, Bob.v.R (overleg) 3 jun 2014 01:00 (CEST)[reageer]

Higgsboson[brontekst bewerken]

Hoe fout de term ook is, het is een gebruikte term en de oorsprong ervan is relevant. De beschrijving van het goddamned particle wordt oiverigens prima beschreven. Wikipedia is er niet om te melden hoe dingen zouden moeten zijn, maar hoe ze daadwerkelijk zijn. Daar hoort het 'godparticle' (helaas) bij. Kleuske (overleg) 8 jul 2014 15:08 (CEST)[reageer]

Hallo Rinus747,

Dat is zeer vervelend en ik kan me zeker voorstellen dat zoiets heel frustrerend kan zijn. Op een plek waar samengewerkt wordt komen nu eenmaal helaas spanningen.

Als tip zou ik je mee willen geven je hier niet teveel aan te ergeren, dit zijn allemaal mensen die uit goede wil handelen; mogelijk zijn ze vergeten je te melden wat er fout is aan een bewerking, of denken ze onterecht dat het wel duidelijk is. Dat is jammer.

Ik denk dat je het best in de geschiedenis van het artikel kunt kijken wie een bewerking heeft terug gedraaid en op diens overlegpagina rustig in overleg treden over wat het probleem precies is; daar kunnen beide partijen van leren.

Als je vragen hebt hoor ik het graag.

Fey|Bart - 9 jul 2014 10:02 (CEST)[reageer]

 

Denkend aan jou...[brontekst bewerken]

Zie hier. De (!*&)(@*!) natuurkundigen doen het nog eens. Kleuske (overleg) 9 jul 2014 23:51 (CEST)[reageer]