Overleg gebruiker:Sander1453

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Oud overleg t/m mrt 2014 Oud overleg vanaf mrt 2014

Vragen over Wikipedia beantwoord ik in de regel hier, in verband met de transparantie. Wilt u toch mailen in verband met privacygevoelige zaken, schrijf hier dan een korte notificatie, dan kijk ik in mijn wikimailbox.

Heb ik ergens overleg gestart, dan houd ik die pagina op mijn volglijst om eventuele reacties te vernemen. U hoeft dan niet hier te antwoorden.

Verbergen edits[bewerken]

Met enige verbazing zag ik dat jij edits heb verborgen op de overlegpagina van Wikiklaas. Er zijn mijns inziens een aantal regels voor (Wikipedia:Stemlokaal/Verbergen van versies door moderatoren) en zo eentweedrie zie ik niet dat deze ingreep daar aan voldoet. Kun je de ingreep wat nader verklaren? The Banner Overleg 28 jan 2015 09:59 (CET)

Ja. Een collega die daar werd besproken meende dat zijn privacy werd geschonden in het overleg. Dat is misschien wel/misschien niet het geval, kunnen we nog over discussiëren. Ik vond het echter beleefd de versies uit voorzorg te verbergen. De standaard bewerkingssamenvatting die bij die handeling (en het mandaat) hoort, "privacyschending", heb ik niet willen gebruiken omdat het van een mening een feit zou maken. Groet, Sander1453 (overleg) 28 jan 2015 10:08 (CET)
Ik vind het verzoek al hoogst dubieus. Zou het ook mogelijk zijn geselecteerde edits op mijn overlegpagina te verwijderen die ik beschouw als respectloos en stoken? The Banner Overleg 28 jan 2015 10:42 (CET)
Indien een collega er over jou meldt dat je timmerman bent, en dat blijkt zo te zijn, ja. Ook nadat je zelf all over the place vertelt dat je alle handboeken houtbewerking in de kast hebt staan? Ja. Of je het overleg gestook en/of respectloos vindt, doet niet ter zake. Op de huidige versie van de OP van Wikiklaas staat overigens nog alle overleg die er eerder al stond, minus 150 bytes aan mogelijke privacyschending. Sander1453 (overleg) 28 jan 2015 10:51 (CET)