Overleg gebruiker:Sandermander

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. misbruik van sokpoppen voor doorgaande enkel doelbewust geplande herhaalde promotie/reclame voor een persoon, diens organisatie, bedrijf en produkten en hiertoe blijven heraanmaken en bewerken van de lemma's Alex Vermeulen (kunstenaar) en SOH (States of Humanity) zijn de volgende accounts en het IP-adres zoals vastgesteld via uitgevoerde checkuser voor onbepaalde tijd geblokkeerd op 18 oktober 2014:

Gebruiker kan indien gewenst eenmalig gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met 1 account en beloven af te zien van verdere persoonspromotie maken en zich beperken tot neutraal inhoudelijk bijdragen aan de encyclopedie. De aangemaakte account, Alexqvermeulen heeft daartoe een niet meegeblokkeerde overlegpaginabewerkingsmogelijkheid en emailfunctie. Bij doorgaan met de ongewenste activiteiten met weer andere sokpopaccounts of oningelogd vervalt deze mogelijkheid.